Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Alkohol tester - prodej digitálních detektorů k měření alkoholu v dechu
Prodej digitálních detektorů k měření alkoholu v dechu a předzáruční i pozáruční servis zajistí firma Altest s.r.o., která je prodejce kvalitních alkohol testerů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Vysoce přesný číslicový programovatelný multimetr k měření napětí, proudu, odporu M1T 380
Prodej, dodávka - velmi přesný číslicový programovatelný multimetr M1T 380, měření napětí, proudu a odporu v širokém rozsahu hodnot od firmy Weigel nůžky, nože Brno.
Poskytování metrologických služeb a kalibrace a ověřování měřidel
Poskytování metrologických služeb a kalibrace a ověřování měřidel, technické i hospodářské činnosti, státní metrologický dozor zajistí Český metrologický institut v Brně
Metrologický dozor a schvalování typu měřidel - ověřování a kalibrace v okolí Českých Budějovic
Český metrologický institut poskytuje služby v oblasti kalibrace etalony, státní metrologického dozoru, schvalování typu měřidel, výkon metrologického dozoru, kalibrace a ověřování měřidel.
TPMS senzory Brno, systém měření tlaku v pneumatikách vozidel, nové senzory VDO REDI
Brněnská pobočka společnosti Mechanika Teplice nabízí nový systém sezorů TPMS, který Vám měří tlaku v pneumatikách vozidel. TPMS senzory VDO REDI jsou jednoduché na montáž.
Digitální tachograf VDO 1381 Brno - upgrade, prodej, demontáž, výměna, školení
Výměnu, demontáž nebo prodej digitálních tachografů VDO v Brně zajišťuje pobočka společnosti Mechanika Teplice. Pro tachograf VDO 1381 a Stoneridge SE5000 provádíme atesty.
Prodej a záruční i pozáruční servis testerů na alkohol a drogy
Servis, prodej a kalibrace alkohol testerů nebo testerů na drogy přes e-shop pro Vás zajistí brněnská firma Altest s.r.o. Navštívit můžete rovněž i kamennou prodejnu.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Pronájem alkohol testerů a testerů na drogy - kvalitní testery nejen pro policejní složky
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem alkohol testerů pro Vás zajití brněnská firma Altest s.r.o., která se již téměř 3o let zabývá prodejem, pronájmem a servisem alkohol testerů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Jedinečný dárek - alkohol tester pro Vaše známe či přátele
Mezi netradiční dárky jistě patří alkohol tester, který můžete pořídit od brněnské firmy Altest s.r.o., která poskytuje kvalitní alkohol testery k testování alkoholu v krvi.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Alkohol testery - digitální detektory alkoholu, prodej přes e-shop
Alkohol testery pro testování alkoholu v krvi seženete od brněnské firmy Altest s.r.o., která sídlí v kamenné prodejně v Brně, ale své zboží poskytuje rovněž i přes e-shop.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Tachografy VDO a KIENZLE - prodej i servis na jižní Moravě | Brno
Potřebujete zkontrolovat tachografy v Brně? V tom případě pro vás máme doporučení, na koho se obrátit. Společnost Mechanika Teplice se sídlem v Brně je partnerem firmy Continental Automotive Trading Österreich GmbH, tudíž zajišťuje prodej a servis jejich výrobků včetně tachografů po celé České republice. Aby byl pro vás pro všechny zaopatřen ...
Alkohol testery - prodej alkohol testerů pro řidiče, školy i zaměstnavatele
Prodej, servis a kalibraci alkohol testerů poskytuje brněnská společnost Altest s.r.o., od které můžete nakupovat přes e-shop nebo navštívit kamennou prodejnu v Brně.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Alkohol testery k testování alkoholu v krvi - prodej, servis i kalibrace
Společnost Altest s.r.o. již téměř 30 let poskytuje alkohol testery k testování alkoholu v krvi. Rovněž zajišťuje předprodejní i poprodejní servis nebo kalibrace.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Hydrogeologický průzkum, ekologické audity Brno
Hledáte společnost zabývající se geologickým průzkumem? Využijte našich služeb, věříme, že s námi budete spokojeni. Hlavní činností naší firmy je stavebně geologický a hydrogeologický průzkum. Provádíme měření plání a násypů, hydrogeologický průzkum vod a zemin. Co se týče ekologických prací, realizovali jsme hodně průzkumů pro skládky domovního ...
Automobilové váhy Brno
Společnost LESAK s.r.o. se sídlem v Brně na ulici Božetěchova se zabývá prodejem a servisem vážících systémů, automobilových vah. V naší široké nabídce naleznete: -mostové váhy -automobilové váhy -silniční váhy -nápravové váhy (určeny pro vážení automobilů, kamiónů, nákladních vozidel nebo zjišťování zatížení jednotlivých ...
LESAK s.r.o.
Paletový vážící vozík Brno
Společnost LESAK s.r.o. Vám ve svém e-shopu mimo jiných vážících systémů také paletové vážící vozíky určené pro obchodní i neobchodní vážení. Paletový vážící vozík: Vozík vážicí paletový do 1,5t s možností ověření Vozík vážicí paletový do 2t Vozík vážicí paletový do 1,5t s velkým displejem Vozík vážicí paletový do 2t s velkým ...
LESAK s.r.o.
Prodej, dodávka váhy zdravotnické a lékařské - kojenecké, osobní, speciální, Brno
Prodejce, dodavatel zdravotnických a lékařských vah. Kojenecké, osobní a speciálních vah pro nemocnice nabizí společnost LESAK s.r.o., Brno.
LESAK s.r.o.
Vážící vozíky, paletové vozíky s váhou, pro obchodní i neobchodní vážení, Brno
Prodejem, dodávka a servis vážících systémů. Vážící vozíky, paletové vozíky s váhou zajišťuje specialista v oboru společnost LESAK s.r.o., Brno.
LESAK s.r.o.
Servis vah, kalibrace vah, ověřování vah a závaží Brno, kompletní služby Jihomoravský kraj
Kompletní služby v oblasti vážících systémů, prodej, opravy a servis vah. Ověřování vah a závaží, seřízení vah a další provádí LESAK s.r.o., působící v Brně.
LESAK s.r.o.
Pultové obchodní váhy, pro přímý obchodní styk, prodej, servis Brno
Pultové váhy obchodní pro přímý obchodní styk, váhy bez tisku nízké, vysoké, váhy s tiskem účtenek, etiket, systémové od LESAK s.r.o., z Brna.
LESAK s.r.o.
Emise, měření emisí Brno
Firma Detekta s.r.o., sídlí v Brně a nabízí měření emisí. V plném rozsahu platné legislativy provedeme autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin. Stanovíme plynné emise na všech druzích tepelných zdrojů (CO, NOX, SO2, CO2, O2, sumu organického uhlíku), stanovíme také koncentrace a emise tuhých znečisťujících látek. Stanovíme ...
Detekta s.r.o.
Automobilové váhy Jihomoravský kraj
Brněnská společnost LESAK s.r.o. nabízí prodej, e-shop, servis a revize vážících systémů, automobilových vah. Nabízíme automobilové váhy nápravové, automobilové OS a automobilové LI vícemodulové. Váhy automobilové lze zabudovat do země a mohou sloužit i jako nájezdové nad úrovní terénu. Některé druhy automobilových vah jsou mobilní a lze je ...
LESAK s.r.o.
Emise Krnov, měření emisí
Firmu Detekta s.r.o., najdete v Brně. Firma měří emise. V plném rozsahu platné legislativy provedeme autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin. Stanovíme plynné emise na všech druzích tepelných zdrojů (CO, NOX, SO2, CO2, O2, sumu organického uhlíku), stanovíme také koncentrace a emise tuhých znečisťujících látek. Stanovíme koncentrace ...
Detekta s.r.o.
Obchodní váhy Jihomoravský kraj
Jihomoravská společnost LESAK s.r.o. se sídlem v Brně na ulici Božetěchova nabízí internetový prodej a servis obchodních vah, vážících systémů. Obchodní váhy. Obchodní pultové váhy se využívají pro přímý obchodní styk. Váhy jsou určeny pro vážení zboží, potravin nebo surovin. Obchodní váhy jsou v kompaktním nebo pultovém provedení a jsou ...
LESAK s.r.o.
Měření, údržba a optimalizece výkonu fotovoltaických elektráren
V oblasti údržby, servisu a měření fotovoltaických elektráren nabízíme následující služby: - optimalizace výkonu FVE tj. vyhledávání zařízení s největšímí ztrátami výkonu: - kontrola panelů: vyhledávání možných závad termovizním měřením a měření I-V charakteristik (měření výkonu panelů a porovnání naměřených hodnot s katalogovým listem) - ...
S.G. CZ, spol. s r.o.