Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Průmyslové váhy a váhové systémy pro obchody
Sortiment kvalitních a prověřených průmyslových vah a váhových systémů dodává společnost UNIPROX s.r.o., spolehlivý prodejce vybavení pro obchody a potravinářský průmysl.
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Výroba jednoúčelových strojů Brno, výroba technologických zařízení dle specifikací zákazníka
Firma MEA systems s.r.o. z Brna je dodavatelem víceúčelových měřicích automatů, jednoúčelových strojů, montážních linek, zakázkových dílenských měřidel a přípravků.
Průtokoměry kapalin pro malé průtoky, monitorovací systémy
Snímače pro měření malých průtoků kapalin vyrábí společnost SONOTEC, specialista na měřící a diagnostickou techniku. Dodáváme průtokoměry pro malé průtoky, displeje a monitorovací systémy.
SONOTEC s.r.o.
Detekování úniku, průtokoměry vzduchu a technických plynů
Detekce úniku průtokoměry vzduchu a technických plynů, monitorovací systémy, vysoce kvalitní a přesné zařízení seženete u firmy SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Detekční technika, detektory netěsností vzduchového potrubí
Vývojem, výrobou a dodávkami diagnostické a detekční techniky, jako jsou například detektory netěsností v rozvodech stlačeného vzduchu, se zabývá společnost SONOTEC od prvopočátku své existence.
SONOTEC s.r.o.
Specialista v oboru měřicího vybavení z Jihomoravského kraje
Automatické montážní linky, instalace a zprovoznění měřících systémů, instalace a servis automatických linek návrh a konstrukce realizuje MEA systems, s.r.o.
Vakuové systémy, vakuové generátory, ejektory, senzory, přísavky. Kompletní zakázka
Vakuové systémy firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. prodává i montuje kompletní zakázky. Vakuové generátory, ejektory, senzory, tlakové spínače přetlaku, přísavky.
Detekce bublin v potrubích hadičkách, průtokoměry tlakového vzduchu
Specifická řešení pro detekci bublin v kapalině dopravované hadičkou / hadicí pomocí ultrazvukové měřící technologie, bezkontaktně a neinvazivně naleznete u společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Řešení pro úspory energií, automatizace budov, měření a regulace
Inteligentní budovy, automatizace budov pro snížení energetické náročnosti, návrh řešení, opatření, konzultace v oblasti úspory energie realizuje BUILDSYS, a.s., Brno.
Laserové skenování v dalších odvětvích - pro automobilový a letecký průmysl nebo zdravotnictví
Firma ADITIS s.r.o. poskytuje služby v odvětví laserového skenování budov a fasád, a také laserové skenovaní v dalších odvětvích, jako je automobilový či letecký průmysl.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Testování alkoholu v krvi kvalitními alkohol testery
Kolik procent alkoholu máte v krvi Vám pomůžou zjistit kvalitní alkohol testery firmy Altest s.r.o. z Brna. Provádíme rovněž servis, kalibraci a poradenství při výběru vhodného typu alcotestu.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Servis, oprava či kalibrace alkohol testrů včetně vystavení kalibračního protokolu
Servis, opravu a kalibrace alkohol testerů včetně vystavení kalibračního protokolu provádí firma Altest s.r.o. Brno. Doporučujeme provádět kalibraci jednou za 6 měsíců nebo minimálně jedenkrát za rok.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Kalibrace a ověřování měřidel, metrologické ověřování a měření
Kalibrace a ověřování měřidel, metrologické ověřování a měření, schvalování typu měřidel to vše zajistí Český metrologický institut v Liberci
Prodej a servis alkohol testerů ve specializované kamenné prodejně
Alkohol testery pro firmy i jednotlivce prodává ve své kamenné prodejně firma Altest s.r.o. Alkohol testery je možné si objednat i přes e-shop. zajistíme servis i kalibraci alkoholtesterů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Řízení a monitoring fotovoltaických elektráren
Řízení a monitoring fotovoltaických elektráren Vám vyřeší firma zkušená firma S.G. CZ, spol. s r.o. GSM komunikační systém pro elektrárny s kompletní dodávkou.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Alkohol testery DRAGER, Alcotest Drager pro nejpřesnější měření alkoholu v dechu
Vysoce kvalitní alkohol testery DRAGER vyměřující procento alkoholu v krvi prodává na svém e-shopu a také kamenné prodejně brněnská firma Altest s.r.o.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Kalibrace pracovních měřidel - posouzení shody u plynoměrů, vodoměrů a váh
Český metrologický institut se sídlem v Brně Vám poskytne služby v oblasti kalibrace nebo-li posouzení shody pro plynoměry, vodoměry a váhy.
Ověřování měřidel a metrologická služba - profesionální kalibrace v okolí Kroměříže
Firma Český metrologický institut se zabývá kalibrací, schválením a ověřováním měřidel pro vědecké, technické nebo hospodářské činnosti. Profesionální služby v oblasti metrologie.
Vážení sypkých materiálů a směsí – průmyslové váhy, navažovací systémy na míru
O správný výběr nejvhodnější průmyslové váhy se postará firma Amteco s.r.o., která zajišťuje dodávky technologií pro vážení sypkých materiálů a směsí.
Mezilaboratorní porovnání zkoušek tachografů - ověřování tachografů
Český metrologický institut v Brně provádí služby v oblasti mezilaboratorního porovnání a zkoušek tachografů. Ověřování pro tachografy.
Servis a montáž tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek
Profesionální servis a montáž tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek i opravy vzduchotechniky v oblasti Jihlavy a Vysočiny zajistí společnost Energy Control s.r.o.
Prodej alkohol testerů a detektorů alkoholu - testy na alkohol
Prodej alkoholtesterů a detektorů alkoholu nebo příslušenství k detektorům alkoholu jako detekční trubičky a další pořídíte v e-shopu firmy Altest s.r.o., která sídlí v Brně.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Prodej přes e-hop vysoce kvalitních testů na alkohol - alkohol testery
Prodej přes e-hop vysoce kvalitních testů na alkohol. Kvalitní alkohol testery a drogové testery a další příslušenství jako detekční trubičky, analyzátory od firmy Altest s.r.o.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Výroba, prodej, regulátor tlakové diference PV, řízení a regulace
Regulátory tlakové diference PV, ventily zajišťující udržování konstantní tlakové diference mezi přívodním a zpětným potrubím dodává firma Hydronické Systémy s.r.o., z Brna.