Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Průtokoměr / spínač průtoku WY a převodník SIGNAL 4.0. - novinky v měření a hlídání průtoku
Průtokoměr - spínač průtoku WY a převodník SIGNAL 4.0 – novinku oblasti měření a hlídání průtoku nabízí firma HENNLICH s.r.o. se sídlem v Litoměřicích.
Chytré domy Loxone - jednoduché ovládání, inteligentní automatizace
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí chytré inteligentní domy Loxone, které se přizpůsobí vaším potřebám, snadno se ovládájí a mají inteligentní automatizaci.
Potenciometry, lineární snímače poloh i další měřicí technika -  na český trh dodáváme již od roku 1991
Regulační a měřící technika všeho druhu - přesně to je hlavní obor společnosti Megatron. Pro firmy i soukromníky vyrábíme kvalitní lineární snímače poloh, potenciometry i další technologie.
Výroba kominických potřeb, kartáčů, sluníček, koulí, spirál
Měřící a inspekční technika pro kominíky, kominické potřeby. sluníčka, kartáče, koule, spirály, tyče, lana řetězy, analyzátor spalin, komínová kamera
Pronájem alkohol testerů a testerů na drogy - kvalitní testery nejen pro policejní složky
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem alkohol testerů pro Vás zajití brněnská firma Altest s.r.o., která se již téměř 3o let zabývá prodejem, pronájmem a servisem alkohol testerů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Autorizované měření emisí v kotelnách a technologických provozech
Autorizované měření emisí na stacionárních zdrojích znečišťování provádí firma Axia CZ s.r.o., Lanškroun. Měříme znečišťění ovzduší u technologických provozů a provozů pro výrobu tepla a elektřiny.
Měření hluku, fyzikální posouzení vibrací, osvětlení
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, nabízí zdravotní služby, mezi které se řadí měření hluku, fyzikální posouzení vibrací a osvětlení.
Měření spotřeby elektrické energie Atlas Copco | Vrchlabí
Měření spotřeby elektrické energie vám provedeme zdarma. Firma DOST z Vrchlabí nabízí ty nejúspornější kompresory na trhu.
Měření škodlivin v pracovním prostředí
Jsme zkušená a odborná laboratoř, která provádí měření a analýzy chemických škodlivin v pracovním ovzduší za účelem stanovení nejvyšší přípustné koncentrace.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Magnetická měření Odolena Voda - výroba a prodej přístrojů pro magnetické měření
Společnost ELIDIS s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem zařízení pro měření magnetického pole, indikátorů magnetických pólů a etalonů magnetického pole. Firma zároveň provádí měření magnetického pole.
Analogový tachograf - opravy, repas, seřízení a ověření
Analogový tachograf je spolehlivý přístroj, přesto se však může stát, že bude jednou za čas potřebovat opravu. A právě opravami analogových tachografů se zabývá naše firma Mechanika Tepilce. Kromě opravy analogového tachografu vám rádi zajistíme také ověření (kalibrace, atest) s vydáním protokolu o ověření (zápis o zkoušce), a provádíme také ...
Profesionální počítací váhy, díky kterým každá inventura bude hračka
V oblasti zajištění profesionálním počítacích vah pro náročné inventury, vám jistě výborným partnerem firma KADLEC spol. s.r.o., jež své služby poskytuje v okolí Opavy i Ostravy.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Jedinečný dárek - alkohol tester pro Vaše známe či přátele
Mezi netradiční dárky jistě patří alkohol tester, který můžete pořídit od brněnské firmy Altest s.r.o., která poskytuje kvalitní alkohol testery k testování alkoholu v krvi.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Bytové vodoměry Maddeo
Bytové vodoměry od firmy Maddeo pro spravedlivé vyúčtování spotřeby drahé vody v bytech.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Radon na pozemku - měření za nízkou cenu, střední a jižní Čechy
Ať už potřebujete proměřit radon z důvodu získání stavebního povolení, kolaudace stavby nebo Vás pouze zajímá,v jakém prostředí žijete, obraťte se na nás na tel. 603415447 nebo klikněte na odkaz níže.
Vynikající počítací váhy za účelem usnadnění inventury s tiskem
Společnost KADLEC, spol. s r.o. poskytuje nejen počítací váhy pro usnadnění Vaší inventury. Poskytujeme váhy s tiskem i pro běžné vážení pro zákazníky z Opavska i Ostravska.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Zpětná klapka se slevou ke všem montážím vodoměrů Maddeo
Naše služby v oblasti měřidel jsou kompletní a zahrnují i výměnu vodoměrů včetně dalších služeb.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Výměna vodoměrů nebo měřičů tepla - servisní služba nebo instalace přesných vodoměrů nebo měřičů tepla.
Výměna vodoměrů nebo měřičů tepla - výhodná služba pro vás. Přesné vodoměry s dálkovými odečty od naší firmy Maddeo CZ s.r.o. Rychnov nad Kněžnou.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Servis měřící techniky GE Panametrics Praha
Produkty značky GE Panametrics jsou kvalitní měřící technikou, kterou je nutné čas od času seřídit a kalibrovat. PANAMETRIA CZ s.r.o. se zabývá prodejem, ale také hlavně servisem těchto měřících produktů pro nejrůznější oblasti průmyslu. Firma se specializuje na servis zařízení GE, a to zejména řady Panametrics, která je určena pro analýzu ...
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Alkohol testery - digitální detektory alkoholu, prodej přes e-shop
Alkohol testery pro testování alkoholu v krvi seženete od brněnské firmy Altest s.r.o., která sídlí v kamenné prodejně v Brně, ale své zboží poskytuje rovněž i přes e-shop.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Nerezové měřící přípojky
Tam, kde se vyskytují agresivní média a korozivní prostředí, nabývají potrubní systémy a armatury z nerezových ocelí silně na významu.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Měřící technika pro Českou a Slovenskou republiku
Senzory, tenzometry a snímače a jinou měřící techniku nabízí pražská společnost HBM. Svoji činnost a výrobu zaměřují na obor elektrická měření mechanických veličin.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Přesné a spravedlivé měření tepla teplotními senzory na zdi v systému Maddeo
Při měření tepla teplotními senzory na zdi platíte jen vámi spotřebované jednotky a nic navíc!
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Dodavatel elektronických počítadel s integrovaným kartovým terminálem pro výdejní stojany
Elektronická počítadla s integrovaným kartovým terminálem pro výdejní stojany dodává firma UNIDATAZ s.r.o.