Laboratorní technika usnadňuje práci v laboratořích a umožňuje dodržovat předpisy a zacházení s veškerými materiály. Podporuje laboratorní činnosti jako vážení, měření, zahřívání, chlazení, dávkování, sterilizaci a podobně. Z pestré nabídky si můžete vybrat vybavení jako chladničky, centrifugy, dávkovače, destilační přístroje, digestoře a další.

Ultračistá voda pro lékárny a laboratoře ČL 9000 – mikrobiologicky nezávadná voda
Vyžaduje-li Vaše profese použití ultračisté vody podle ČL 9000, například v lékárně či jiném farmaceutickém oboru, neobejdete se bez produktů firmy GORO spol. s r.o. se sídlem v Chrášťanech.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Biobary Praha, Brno, České Budějovice – nonstop mrazící příruční sklady pro vybavení Vaší laboratoře
Biobary slouží k vyzvednutí sortimentu, který jste si vybrali v našem e-shopu. Naleznete je v Praze, Brně a v Českých Budějovicích. Při nákupu přes biobar máte 5% slevu na produkty firmy Biogen.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Pipety a špičky Praha pro přesnou manipulaci s kapalinami a roztoky
Pro přesnou a precizní manipulaci s roztoky a kapalinami nabízí výběr těch nejlepších pipet a špiček firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Automatické dávkování sypkých a kapalných materiálů zvýší bezpečnost a efektivitu práce
Pomocí automatického dávkování sypkých a kapalných materiálů se systémem Quantos od firmy Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze se zvýší produktivita i bezpečnost práce v laboratořích.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Sangerovo sekvenování - Akce GATC podzim 2017 –  získáte až 10 % zdarma
Výhodnou akci GATC podzim 2017 platnou až do konce roku s možností získat až 10 % barcodů Sangerova sekvenování zdarma pro Vás připravila společnost Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Produkce, zásobování a instalace lékařskými technologiemi, systémy Praha
Produkci, zásobování a instalaci různých lékařských systémů dodává firma Lab&Pharma spol. s r. o.
Laboratorní a procesní měřicí systémy Anton Paar – využití ve farmaceutickém výzkumu a výrobě
Vysoce přesné laboratorní a procesní měřicí systémy pro výzkum a výrobu ve farmacii nabízí společnost zastupující produkty Anton Paar se sídlem v Praze.
Systémy pro kvantitativní analýzu alkoholických a nealkoholických nápojů
Systémy pro kvalitativní analýzu alkoholických a nealkoholických nápojů, stanovení obsahu cukru, alkoholu či CO2 bez nutné úpravy vzorků vyrábí společnost Anton Paar GmbH z Prahy.
Analytické přístroje výroba Praha - produkty od Anton Paar – vysoká přesnost, široké využití
Společnost zastupující produkty Anton Paar se sídlem v Praze vyrábí vysoce přesné analytické přístroje, které jsou určeny vědcům a vědeckým společnostem ze všech oblastí průmyslu.
Laserově a čárově značené plastové laboratorní produkty Praha pro přesnou identifikaci obsahu
Speciální pro akreditované laboratoře je určená široká nabídka laserově a čárově značených plastových laboratorních produktů pro přesnou identifikaci od eshopu společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Certifikovaný servis Anton Paar – od preventivní údržby po zapůjčení přístroje
Certifikovaný servis pro laboratorní přístroje a procesní měřicí systémy s vysokou přesností Anton Paar od preventivní údržby, výměny opotřebovaných dílů až po školení.
Zdravotnická a laboratorní technika, zdravotní potřeby, prodej a servis
Zdravotnickou a laboratorní techniku, přístroje, zdravotní potřeby a nábytek prodává, opravuje a servisuje společnost Bičels Servise s.r.o. v Hradci Králové.
Testy pro in vitro diagnostiku - Nové verze SALSA® MLPA® probemix
Společnost Biogen PRAHA s.r.o. se sídlem v Praze představuje novou verzi kitu P042, SALSA® MLPA® probemix, sloužící jako testy in vitro diagnostiku nebo výzkumné účely.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Laboratorní váhy, pipety a analytické přístroje pro výzkum, logistiku i obchod
Rok 1945 je důležitým milníkem pro vědu, farmacii a průmysl. Toho roku totiž švýcarský inženýr Dr. Erhard Mettler založil firmu na výrobu přesných mechanických přístrojů.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Focení z mikroskopu i přenos obrazu zajistí OPTISET
Jednoduché focení z mikroskopu i přenos živého obrazu vám umožní OPTISET z nabídky společnosti Optimikro - Josef Karlovský.
NGS Kity pro přípravu kompletních DNA knihoven Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. představuje NGS Kity, které kombinují potřebné přístupy pro přípravu kompletní NGS knihovny.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Kamery Olympus Praha 5 – prodej, poradenství a servis
Kamery Olympus, které ve své nabídce uvádí firma Optimikro Praha 5, zaručují kvalitu nabízeného materiálu.
Membránová separace Praha - prodej membrány a pouzdra reverzní osmózy - vše skladem
Membránovou separací a prodejem potřebných produktů se zabývá společnost GORO, spol.s.r.o.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Sterilizační kontejnery Hard Top Box pro vaši laboratoř Praha - několik barevných variant ve velikostech S- XL.
Sterilizační kontejnery Hard Top Box jsou moderního vzhledu, obstojí i v té nejlepší laboratoři a nabízejí stoprocentní sterilní prostředí, kde bakterie nemají žádnou šanci!
Diagnostické prostředky in vitro pro mikrobiologické laboratoře
Diagnostické prostředky in vitro pro mikrobiologické laboratoře vyrábíme ve společnosti ITEST plus. Najdete u nás více než 80 druhů přípravků in vitro, které využijete v laboratořích veterinárních, humánních i potravinářských, stačí si vybrat, jaké diagnostické prostředky in vitro se vám zrovna hodí. Diagnostické prostředky in vitro najdou v ...
Ery Spot Systém pro zpracování krve na molekulárně genetické úrovni
ERY SPOT SSO Systém stanovuje větší množství krevních skupin na molekulárně genetické úrovni V transfuzní medicíně se v současnosti ke klasickým sérologickým metodám stále více přidávají metody molekulární biologie, které umožňují přesnější typizaci i a dávají odpovědi i tam, kde z rozličných důvodů klasická imunohematologie selhává. SSP ...
Identifikační systém bakterií a kvasinek MERLIN
Systém MERLIN pro identifikaci bakterií a kvasinek a jejich testování nabízí společnost BAG Health Care GmbH. Náš systém se hodí pro běžnou laboratorní práci. Díky jeho flexibilitě je možné vytvořit desky s antibiotiky přímo podle zadání zákazníka. MERLIN zvládá několik stylů identifikací Micronaut: E, IDS, NF, RPO, STAPH a Candida. Umí také ...