Laboratorní technika usnadňuje práci v laboratořích a umožňuje dodržovat předpisy a zacházení s veškerými materiály. Podporuje laboratorní činnosti jako vážení, měření, zahřívání, chlazení, dávkování, sterilizaci a podobně. Z pestré nabídky si můžete vybrat vybavení jako chladničky, centrifugy, dávkovače, destilační přístroje, digestoře a další.

Prosévačky Fritsch na suché a mokré třídění pro soukromé a státní laboratoře
Špičkové prosévačky značky Fritsch pro mokré i suché třídění vhodné pro použití jak ve soukromých, tak i státních laboratořích prodává a dodává firma ILABO – laboratorní technika.
Laboratorní sklo - odměrné baňky, džbány, kádinky, láhve eshop
Pokud potřebujete pro vybavení vaší laboratoře odměrné baňky, džbány, kádinky nebo láhve, pak navštivte eshop firmy FAGRON a.s., kde si vyberete z širokého sortimentu laboratorního skla všeho druhu.
Ultrazvuková zkouška - metoda kontroly ultrazvukem
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? Obchodní a poradenská společnost PAPco, s.r.o se sídlem v Praze je pro Vás tou správnou volbou.
Zařízení, bloky pro automatickou mineralizaci  – prodej
Prodejem a distribucí zařízení pro automatickou mineralizaci Kjeldatherm, která vynikají perfektním zpracováním dat, analytickou výkonností a prakticky bezobslužným provozem, se zabývá firma ILABO.
Nedestruktivní testování a kontrola Praha – přístrojové vybavení
Kompletní sortiment produktů pro nedestruktivní testování a kontrolu jako jsou rentgeny, magnety, penetrační linky, UV lampy nebo ultrazvuky nabízí společnost PAPco, s.r.o.
Cyrusova a Bürkerova komůrka pro počítání krevních destiček, živých i mrtvých mikroorganismů
Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis v Ostravě Vám dodá Cyrusovy a Bürkerovy komůrky, sloužící pro počítání krevních destiček, červených, bílých krvinek, živých a mrtvých mikroorganismů.
Značící kity pro barvení buněk a organel, chemické potřeby pro laboratoře
Novinka pro laboratoře. Značící kity pro barvení buněk a organel od Biogenu Praha, s.r.o. Laboratorní a chemické potřeby na jednom místě.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Přesné váhy - laboratorní, zlatnické, kapesní s vysokou přesností vážení
Pořiďte si přesné váhy u společnosti KADLEC z Opavy, která působí také v Ostravě a okolí a nabízí laboratorní, zlatnické, kapesní váhy s vysokou přesností vážení.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Analyzační technika Kralupy nad Vltavou – řešení na míru pro potřeby průmyslového provozu
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou je prvotřídním dodavatelem analyzační techniky a chromatografů do průmyslového provozu, včetně míst s nebezpečím výbuchu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Mikrobiologická analýza vzorků Písek
Hledáte chemickou mikrobiologickou laboratoř v Písku? Potřebujete provést chemické analýzy vzorků potravin či pitné vody? Chemická a mikrobiologická laboratoř, Ing. Josefa Němce tyto služby provádí.
Testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 barů a 1000 barů pro různá zařízení
Firma AQ Pumpy, s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby a vývoje čerpadel a rovněž si u ní můžete zapůjčit testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 a 1000 barů.
AQ PUMPY, s.r.o.
Diagnostika a sortiment pomůcek pro zdravotnictví do nemocnic, lékaren a laboratoří
V naší nabídce najdete bohatý sortiment diagnostických pomůcek pro zdravotnictví, diagnostické přístroje a soupravy pro nejrůznější použití do nemocnic, laboratoří a do dalších oborů zdravotnictví.
Laboratorní digestoř - praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami
V sortimentu společnosti Opting servis, která sídlí v Ostravě, nyní najdete také laboratorní digestoř, která je vhodná především jako praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami.
Rychlý test na  COVID-19  -  pro použití zdravotnickými odborníky i na domácí testování!
Začátkem ledna 2020 byl identifikován nový koronavirus (COVID-19) jako původce infekce, která způsobuje virovou pneumonii ve Wuhan v Číně.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Bezpečnostní nádoby na kontaminovaný odpad pro laboratoře a ambulance Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. vyrábí a nabízí nádoby na kontaminovaný odpad různých velikostí, které jsou vhodné do každé laboratoře či ambulance.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Nejmenší laboratorní zkumavky pro PCR  eshop
Společnost Biogen Praha, s.r.o. se zabývá distribucí výrobků pro molekulární biologii.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Prodej, servis Bodystat, analyzátor složení těla - bioimpedanční analýza
Společnost OPTING servis Luboše Ševčíka v Ostravě Vám jako specialista na laboratorní a zdravotnickou techniku exkluzivně nabízí bioimpedanční analyzátor složení těla - Bodystat.
OKBHI a medicinální pára – pro laboratoře klinické biochemie, hematologie a imunologie
OKBHI a medicinální páru i další přístrojové vybavení pro úpravu vody klinických laboratoří biochemie, hematologie a imunologie zajistí společnost GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Farmaceutický engineering –  realizace a dozor od projektu po dodávky technologií
Farmaceutický engineering , tedy odbornou realizaci a dozor od projektování po dodávky technologií do laboratoří a prostor pro farmacii nabízí společnost Lab & Pharma, spol. s r.o. zastoupená v Praze.
Tekuté biopsie – zkumavka pro odběr a přepravu krve
Laboratorní vybavení pro zpracování tekuté biopsie, odběr, přepravu a skladování žilní plné krve a zachování cirkulující bezbuněčné DNA nabízí eshop společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Živočišná výroba a laboratoře – konstantní a komfortní klimatické podmínky
O konstantní a komfortní klimatické podmínky zvířat v laboratořích, výzkumných ústavech a v živočišné výrobě se postará systém společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Moderní diagnostické soupravy MLPA prodej Praha – rychlejší a levnější
Společnost Biogen Praha, s.r.o. prodává ve svém eshopu moderních diagnostických souprav využívající rychlou metodu MLPA (Multiplex Ligation-dependent Probe Amplification).
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Servis zdravotnické a laboratorní techniky Hradec Králové - vypracování revizních zpráv
Oddělení servisu se zabývá vypracováním revizních zpráv na přístrojích a zařízeních, kvalitní servis revizním technikem - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Laboratorní a chemické potřeby pohodlně a rychle prostřednictvím eshopu
Pohodlné objednání a rychlé dodání širokého sortimentu laboratorních a chemických potřeb a pomůcek nejen pro laboratoře zajistí eshop společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Projektování speciálních laboratoří – odborně a podle požadavků
Služby projektování speciálních laboratoří jak nových, tak jejich modernizace nabízí tým odborníků mnoha profesí z mezinárodně úspěšné společnosti Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze.