V posledních letech se ochrana životního prostředí stává důležitou součástí výrobních a dalších firem. Svědčí o tom pořizování ekologických strojů a zařízení, které mají pozitivní dopad na životní prostředí jako třeba ekologické vysavače, čističe, čerpadla, pásy, manipulační a dopravní technika.

Fotovoltaické sluneční elektrárny panely stringové měniče Hradec
Fotovoltaické elektrárny - FVE Velkoobchod a prodej: - fotovoltaické panely - upevňovací systém - stringové měniče - centrální měniče Rádi Vám také poskytneme technické poradenství a vyhotovíme: - projektovou dokumentaci - cenovou kalkulaci - zpracujeme jednotlivé formuláře a pomůžeme Vám s vyřízením legislativy.
Nízkoenergetické a pasivní domy Zlín
Nabízíme rekuperaci, teplovzdušné vytápění a centrální klimatizování nízkoenergetických a pasivních domů: -zajistíme vše od projektu pro realizaci -vše s centrálním ovládáním -řešení zajistí nejnižší možné provozní náklady vašeho domu -teplovzdušné vytápění, centrální klimatizace, rekuperace tepla, ohřev TUV tepelným čerpadlem.
Tepelná čerpadla Znojmo , Třebíč , Jihlava
Alternativní , obnovitelné zdroje , nerezové dvouplášťové bojlery značky ACV. Kompletní dodávky a široký sortiment v různých provedení tepelných čerpadel IVT. poradenství, prodej, montáž, servis, švédská čerpadla Typy tepelných čerpadel: Země/voda-plocha Země/voda-rybník Země/voda-vrt Voda/voda Větrací vzduch + země/voda Odpadní ...
Solární systémy pro ohřev vody Hodonín, Břeclav, Brno
Poradenství, prodej a montáž, servis solární ohřevy teplé užitkové vody (TUV). Zajímavá fakta: v ČR na 1 m2 dopadne za rok sluneční záření o výkonu od 800 – 1100 kWh v závislosti na konkrétním regionu a poloze. Budeme-li schopni toto záření „pochytat" a „naskladovat" a využít dle potřeby, teoreticky nám bude stačit plocha 20 m2 solárních ...