V posledních letech se ochrana životního prostředí stává důležitou součástí výrobních a dalších firem. Svědčí o tom pořizování ekologických strojů a zařízení, které mají pozitivní dopad na životní prostředí jako třeba ekologické vysavače, čističe, čerpadla, pásy, manipulační a dopravní technika.

Projektování a instalace biostanic Domažlice
Zájem o výstavbu biostanic v České republice v posledních letech stoupá. Kvalitně zpracovaný projekt a instalaci Vám nabízí společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích.
Zprostředkování a montáž tepelných čerpadel s ekologickým provozem
O zprostředkování i montáž tepelných čerpadel s ekologickým provozem a nízkými provozními náklady se vám postará firma MCS – Chlazení CZ s.r.o., jež své služby poskytuje ve Znojmě i jeho okolí.
Solární panely včetně solárních zásobníků na teplou vodu - montáž kolektorů
Montáž solárních kolektorů a dodávku panelů včetně solárních zásobníků na teplou vodu včetně montáže příslušné regulace Vám zajistí v Brně odborná firma Ing. Miloš Bartušek.
Instalace ústředního, podlahového topení, solární systémy-topenářské práce
Topenářské práce pro klientelu z regionu Zlín zajistí firma Břetislav Přecechtěl - provádí instalace ústředního, podlahového topení, dodá solární systémy.
Systémy a zařízení na využití dešťové vody - filtrace, úprava, zásobníky, IRM systémy
Chcete-li pomocí dešťové vody finančně uspořit, obraťte se na společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o z Ostravy, která je specialistou na filtraci, úpravu, uskladnění a využití dešťové vody.
Tepelná čerpadla pro chlazení i vytápění, dodávka, instalace, servis
Ekologická tepelná čerpadla pro účinné chlazení i vytápění, domů, bytů a hal, dodávku, montáž, záruční i pozáruční servis zajišťuje společnost TRINOM, spol. s r.o.
Úprava a zlepšení kvality vody - vodní kámen, problém s tvrdou vodou
Zbavte se vodního kamene ve vodě. Úpravou a zlepšením kvality vody se zabývá společnost ENVIROmarket v Hodoníně - Člen české asociace kvality vody. Vyřešíme vaše problémy s tvrdou vodou.
Odvlhčování, odplísnění, větrání, tepmerování vzduchu
Pomoc při řešení problému s plísní v domě či sklepě hledejte u firmy SolarAir s.r.o. ve Svitavách - zaměřuje se na odvlhčování, odplísnění, větrání, tepmerování vzduchu pomocí solárních panelů.
Panely SolarVenti - odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení, větrání
Teplovzdušné solární panely SolarVenti se využívají pro odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení a větrání. Oslovte firmu SolarAir s.r.o, která vám zajistí jejich dodávku i montáž.
Teplovzdušné kolektory s termostatem - SolarVenti na míru
Teplovzdušné kolektory s termostatem SolarVenti vám na míru zajistí firma SolarAir s.r.o. Můžete si zvolit rozměr panelu, libovolné umístění ventilátoru a dokonce i barvu rámu dle Vašeho přání.
Servis pro domácí úpravny vody Chrášťany - řešení pro rodinné domy, byty, chaty...
Máte problémy s pitnou vodou doma nebo si nejste jistí její kvalitou? Právě pro Vás firma Goro vyrábí produkt domácí úpravnu vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Rekuperace Plzeň
Zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu pomocí rekuperačního zařízení dodaného spolehlivou firmou IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji ušetří vaše finance.
Dodávka i montáž tepelných čerpadel vzduch-vzduch - úsporné vytápění pro chatu a chalupu
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch Vám dodá firma Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova, která se specializuje na prodej, montáž i servis tepelných čerpadel, chladírenské techniky a klimatizačních technologií.
Tepelná čerpadla do studny zajistí maximální využití energie
Naše firma provádí kompletní dodávky a montáže primárních okruhů pro tepelná čerpadla - POŽI s.r.o. Náchod
Tepelná čerpadla Plzeň – nižší provozní náklady na vytápění domu
Pokud zvažujete investici do vytápění, která se Vám navrátí, kontaktujte firmu Enerfin plus s.r.o. z Plzně, která dodává tepelná čerpadla, které sníží provozní náklady na vytápění Vašeho domova.
Průmyslové čistírny odpadních vod Praha, Brno, Ostrava, Plzeň
Dodáváme špičkové průmyslové čistírny odpadních vod - flotační, sedimentační čistírny včetně chemie pro čistírny - CHEMIE STAR, spol. s r.o. Hradec Králové
Tepelné čerpadlo LWZ 304/404 sol-kompletní vytápěcí, větrací systém pro pasivní domy
Firma IMONT s.r.o. Zlín dodává kompletní vytápěcí, větrací systémy pro pasivní domy. Doporučuje tepelné čerpadlo LWZ 304/404 SOL s funkcí centrální ventilace, topení, chlazení, příprava teplé vody.
Výroba sítopásových lisů Kolín - na odvodnění různých druhů kalů
Vyrábíme pásové lisy KCZ 800/S, 800, 1000, 1250, 1250/S, 1500, 1500/S, 2000. Sítopásový lis s vestavěným zahušťovačem.
Výroba pitné vody, reverzní osmóza Praha - Mobile Watermakers MSRO
Společnost W.P.E. a.s. se zabývá dodávkami čistíren odpadních vod pro průmysl, dopravu a zemědělství.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Odvodňovací zařízení - síťopásový lis Kolín - široký výběr strojního kontinuálního odvodňování
Kompletní odvodňovací zařízení a řešení v oblasti vodního hospodářství poskytuje KAPLAN spol.s r.o.
Lis na odvodňování kalů Kolín - kvalita za přijatelnou cenu
Zabýváme se prodejem a montáží lisů na odvodňování. Věnujeme se také údržbě starších lisů a celkovému poradenství v této oblasti.
Filtry na vodu - úprava a zlepšení kvality domácí pitné vody
Úpravu a zlepšení kvality domácí pitné vody pro vás zajistí firma ENVIROmarket v Hodoníně, která se zabývá prodejem filtrů a filtračních zařízení pro pitnou vodu.
Denox - stanovení rozsahu opatření snižujících obsah NOx ve spalinách na limity emisí
Denox - stanovení rozsahu opatření snižující obsah NOx ve spalinách na limity emisí předepsané provozovatelům energetických zařízení tyto služby nabízí firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Dodávka, montáž teplovzdušných, solárních  panelů SolarVenti
Dodávku a montáž teplovzdušných solárních panelů SolarVenti provádí profesionální firma SolarAir s.r.o Svitavy.
Solární systém s kolektorem Vitosol 300-T pro krytinu z vlnových tašek - akce
Solární systém s kolektorem Vitosol 300-T (SP3A-3m2) pro krytinu z vlnových tašek není v Akci! Solární systém s kolektorem se skládá z několika důležitých komponentů. Dodáváme v tomto složení. Kolektor Vitsol, čerpací stanice Solar-Divicon s oběhovým čerpadlem, solární expanzní nádoby, odlučovače vzduchu, teplonosné médium, regulace ...