Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Technika pro zemědělství, zahradnictví, vinařství a komunální služby – špičkové traktory a stroje pro každý typ práce
Na prodej techniky pro zemědělství, zahradnictví, vinařství i komunální služby, jako jsou traktory a jiné stroje, se zaměřuje pro oblasti Znojma a Břeclavi společnost Macháček, s.r.o.
Macháček, s.r.o. Zahradní a komunální technika Znojmo
Převíjení a navíjení elektromotorů včetně oprav a servisu
Krnovský elektroservis KRES spol. s r.o. Vám poskytne opravu i servis elektromotorů a to včetně jejich převíjení a navíjení. Naše služby nabízíme také zákazníkům z okolí Opavy i Ostravy.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Přístupový a docházkový systém Praha - kontrola vstupů
Přístupový a docházkový systém, evidence zaměstnanců, řešení v oblasti kontroly vstupů, zabezpečení objektů proti vniknutí neohlášených osob realizuje AKI PRO spol s.r.o., Praha.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Vysoce výkonná velkoplošná solventní tiskárna Mimaki JV150 pro profesionální využití
Nový typ vysoce výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki JV150 zakoupíte ve společnosti ELECTRON, spol. s r.o. - tiskárna je pro opravdu profesionální využití a také je cenově dostupná!
ELECTRON, spol. s r.o.
Teleskopický autojeřáb Tatra AD 28 je skvělým pomocníkem v terénu - pronájem, půjčovna
Hledáte autojeřáb s velkou dostupnosti v terénu? Využijte pronájmu a půjčovny teleskopického autojeřábu AD 28 od firmy Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Tepelná čerpadla pro úsporné vytápění, solární systémy pro ohřev vody
Firma VTP Pelka s.r.o. Staré Město instaluje tepelná čerpadla pro úsporné vytápění i solární systémy pro ohřev teplé užitkové vody. Zpracuje přesnou cenovou kalkulaci.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Záruční, sezónní servis, opravy zahradní techniky Husqvarna, Dakr
Záruční servis i sezónní opravy zahradní techniky Dakr, Husqvarna, MTD a dalších provádí v regionu Uherské Hradiště firma Zahradní technika Robert Bílka.
Robert Bílka - Zahradní technika
Najdeme Vám nejlepší řešení v oblasti chytrých budov - automatické systémy měření a regulace
Chytré budovy využívají moderní technologie k efektivnímu řízení a regulaci různých systémů. V oblasti měření a regulací Vám pomůže firma RX servis s.r.o. z Brna. Pomohou Vám s nejvhodnější řešením.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Vzduchové clony do průmyslu a vstupů - dveřní a průmyslové clony
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku dodává různé vzduchové clony, které jsou určený do různých průmyslů a vstupů. Nabízíme dveřní a průmyslové clony.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Manipulační práce jeřábem Uherské Hradiště-zvedání, nakládání
Manipulační práce s břemeny lze zajistit jeřábem. U společnosti Autojeřáby Harsa Březolupy v okrese Uherské Hradiště si pronajměte jeřáb pro zvedání, nakládání i montážní práce.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Autorizovaný distributor ložisek výrobců NTN-SNR a kvalitních ocelových ložisek společnosti ISB
Firma MDE-Diago s.r.o. z Brna je autorizovaným distributorem ložisek výrobce NTN-SNR využívaných v leteckém, automobilovém i energetickém průmyslu. Dodáváme také ložiska italské společnosti ISB
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Výkonné tiskárny plastových karet s vlastním potiskem – malé stolní, velkoformátové, transferové
Tiskárny pro výrobu vlastních plastových karet s potiskem prodává firma DATASCAN, s.r.o. z Brna. Poradíme vám s výběrem stolních, velkoformátových i transferových tiskáren přesně pro vaše potřeby.
DATASCAN, s.r.o.
Pronájem autojeřábu LIEBHERR LTM 1030, 1040 s řidičem - spolehlivé jeřábnické práce
Spolehlivé jeřábnické práce provádí společnost AUTOJEŘÁBY PYTELA z Brna. Pronajímáme výkonnou techniku a autojeřáby typu LIEBHERR LTM 1030, 1040 s řidičem.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Kompletní dodávka i profesionální montáže solárních zařízení pro ohřev TUV a bazénů
Dodávku a profesionální montáže solárních zařízeních, které slouží pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) a bazénů, zajistí společnost Topenářství Kříž v širokém okolí Brna.
Topenářství Kříž
Bondioli & Pavesi  - hydraulická zubová čerpadla a motory pro průmyslové aplikace
V Protivíně, v srdci České republiky, se nachází firma s více než 100letou historií, součástí globální skupiny Bondioli & Pavesi Group.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Prodej - Váhy automobilové a mostové, vážící zařízení
Hledáte prodejce automobilových či mostových vah? V tom případě neváhejte a oslovte nás. Naše společnost LESAK s.r.o., se nachází v Brně a hlavní činností je prodej vážících systémů.
LESAK s.r.o.
Modulární pásy a příslušenství – plastové moduly poháněné ozubenými koly
Modulární pásy a jinou dopravní techniku, moduly poháněné ozubenými koly a bohatý výběr příslušenství má ve svém portfóliu společnost Transportní technika Tůma s.r.o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Gastro zařízení z nerezu pro přepravu a vydávání teplých jídel
Nabízíme široký sortiment nerezových výrobků pro gastro provozy, velkokuchyně a veřejné stravování - ABNER, a.s. Praha, Moravská Třebová
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Prodej a servis vzduchotechniky - klimatizace, rekuperační jednotky
Prodej a servis vzduchotechniky, jako jsou klimatizace a rekuperační jednotky na míru, zajišťuje v okolí Prostějova firma Zdeněk Obr.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Výroba výměnné hydraulické systémy a hákové, ramenové nosiče kontejnerů - montáž na nákladní auta pro zemědělce, stavební firmy
Firma FORNAL trading sídlí v Měrůtkách u Kroměříže. Vyrábí výměnné hydraulické systémy a nosiče kontejnerů na nákladní auta, které montuje na vozy pro zemědělce, silničáře, stavební i jiné firmy.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Kompaktní univerzální řídicí systém TGMmini - ekonomické řešení pro řízení strojů
Kompaktní univerzální řídicí systém TGMmini, který dodává firma TG drives, s.r.o. z Brna, představuje ekonomické řešení pro řízení výrobních strojů, robotů, manipulátorů i CNC strojů.
TG Drives, s.r.o.
Půjčovna elektrocentrál pro trvalý přísun energie
V dnešní době je dobré mít elektrický proud po ruce vždy a všude. K tomu vám může dopomoci PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o., díky kterému už nebudete mít s dodávkami nikdy problém.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Okamžitý dovoz a doprava vody cisternou Praha - k napouštění vody do bazénů, studní či na stavbu
Pokud potřebujete naplnit bazén nebo doplnit zásoby vody ve studni, či dovézt vodu cisternou na stavbu, jste u nás správně!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Profesionální servis dopravních a manipulačních systémů – prodloužení životnosti pomocí servisních zásahů
Na profesionální servis dopravních a manipulačních systémů a prodloužení životnosti pomocí kvalitních servisních zásahů se zaměří profesionálové ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Montáž, servis a opravy tepelných čerpadel značek De Dietrich, Baxi a LG
Pro montáž, servis a opravy tepelného čerpadla vzduch-voda značek De DIETRICH BAXI a LG se obraťte na firmu INSTOP servis CZ, která působí v Moravskoslezském kraji. Pomůžeme i s vyřízením dotace.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava