Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Sekačky a traktory Stiga a zahradní a komunální technika kvalitní značky Stihl
Kvalitní zahradní a komunální techniku značky Stihl a několik druhů sekaček a traktorů Stiga má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka působící v Olomouci a okolí.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Lisované, zalisované a ocelové lanové a lano-řetězové vazáky – prodej, E-shop
Na výrobu a prodej zalisovaných, ocelových a nekonečných lanových vazáků a lano-řetězových vazáků se specializuje společnost Pavlínek s.r.o. Ostrava na svém E-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Příprava zahradní techniky na jaro - odborný servis na jaře je důležitý
Na jaře je potřeba provést servis zahradní techniky, nepodceňujte přípravu na jaro a obraťte se v regionu Uherské Hradiště na společnost Robert Bílka - Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Laboratorní linka na vyfukování tubulárních fólií
COMPUPLAST s.r.o. zastupuje firmu Labtech Engineering, která vyrábí laboratorní linky na vyfukování tubulárních fólií.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Tepelná čerpadla PANASONIC – instalace a prodej
Ideální hospodárné řešení pro topení, klimatizaci i přípravu teplé vody ve vašem domě představují tepelná čerpadla PANASONIC Aquarea, o jejichž instalaci a servis se postará společnost BLUE TRADE.
BLUE TRADE, s.r.o.
Zdvihací zařízení od TMT a.s. - klíčové typy a jejich využití
Zdvihací zařízení představují nezbytnou součást průmyslových a logistických operací. Zahrnují širokou škálu konstrukcí, od jednoduchých řetězových dopravníků po složité systémy s točnou.
Kluzná ložiska Turbolink - revoluční řešení pro snížení tření a opotřebení ve vysokootáčkových strojích
Kluzná ložiska a ložiskové systémy prvotřídní kvality, které vyrábí jihokorejská firma Turbolink, dodává česká společnost MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Inovativní linka na třídění plastů – recyklační linka na pet láhve, průmyslové plasty a obaly
Na výrobu a instalaci recyklačních linek na třídění plastů vhodné na pet láhve, průmyslové plasty a obaly se zaměřuje společnost SD Install, která se specializuje na průmyslové zařízení.
SD Install Gustav Schuh
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů, které umožňují převod parametrů mechanického výkonu při velmi malých rozměrech, dodává společnost TG drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Výroba a vývoj hydraulických lisů a mechanismů
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických mechanismů a hlubokotažných lis.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Ocelové konstrukce s širokým využitím - výroba, realizace, montáž
Ocelové konstrukce s širokým využitím a jejich výrobu i montáž realizuje společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na technologické konstrukce.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Levné a kvalitní komínové a kotlové kartáče - výroba štětek pro komíny a kotle
Levné a kvalitní nerezové, ocelové a fíbrové komínové štětky o různých průměrech i kotlové ocelové kartáče kulaté či hranaté koupíte u společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Řemeny zajišťující převod kroutícího momentu – velmi tichý chod a příznivá cena
Velmi oblíbené a konstrukčně jednoduché jsou řemeny, které zajistí převod kroutícího momentu, a to z hnacího na hnané kolo. A my vám jich nabídneme hned několik.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperační jednotky do bytů i kanceláří, montáž a servis
Kompletní vzduchotechnická zařízení i chladicí systémy od předních světových dodavatelů zajišťuje společnost Zdeněk Obr - klimatizace, vzduchotechnika se sídlem v obci Buková, okres Prostějov.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Bezpečnostní ochranné kryty pro stroje - soustruhy, frézky, brusky nebo sloupové vrtačky
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje ochranné kryty pro stroje. Široký sortiment krytů zahrnuje kryty pro soustruhy, sloupové vrtačky, frézky, brusky a ostatní stroje.
Teprostroj s.r.o.
Půjčovna gastro zařízení, inventáře - profesionální gastronomické vybavení snadno a rychle
Svatba, rodinná oslava a jiná větší akce se neobejde bez profesionálního gastronomického vybavení. Kompletní sortiment gastro zařízení a inventáře vám zajistí půjčovna - firma GAVONA v Šumperku.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Výrobníky sodové vody - skvělý doplněk do kantýn, jídelen i kanceláří
Společnost LEDO servis ze Znojma Vám zajistí dodávku a instalaci výrobníků sodové vody do kantýn, jídelen i kanceláří. Zařízení slouží k výrobě a stáčení sodové vody a k dochlazování limonád.
Karel Kašpar LEDO servis
Vytápění rodinných domů a ohřev TUV pomocí tepelného čerpadla – nejen systém vzduch-voda
Na zajištění vytápění rodinných domů a ohřevu TUV pomocí tepelného čerpadla systémem vzduch-voda, ale i vzduch-vzduch se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. působící v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Zařízení pro vakuové odsávání silně znečištěné kapaliny – zakázková výroba prováděná specialisty
Na zakázkovou výrobu zařízení pro vakuové odsávání silně znečištěné kapaliny a odčerpávání hydrosměsi dle požadavků zákazníků se specializují odborníci ze společnosti AQ PUMPY, s.r.o. z Hranic.
AQ PUMPY, s.r.o.
Realizace posklizňových linek a sušáren obilovin na klíč
Realizaci kusových zemědělských strojů na klíč zajistí firma HAIVA Tasovice. Podle přání zákazníka vyrábíme posklizňové linky a sušárny obilovin.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Špičková zahradní technika, traktory, drtiče, pily STIHL, SECO - připravte svou zahradu na jaro!
Vyberte si v e-shopu společnosti CHLEBIŠ špičkovou zahradní techniku (traktory, drtiče nebo pily) značky STIHL, SECO a další. Navštívit nás můžete také v Hlučíně nedaleko Ostravy nebo Opavy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Průmyslové utěrky Wiper bowl Polytex v kyblíku - vhodné pro všestranné procesy stírání
Firma ZVG CZ s.r.o. se sídlem ve Znojmě vyrábí průmyslové vlhčené ubrousky Wiper Bowl® Polytex® pro čistotu Vašich rukou při práci, ale také pro rychlé čistění nástrojů a povrchů.
ZVG CZ s.r.o.
Zapůjčení kvalitních autojeřábů – pomoc při montáži krovů, stropních panelů a modulových domů
Na zapůjčení kvalitních autojeřábů vhodných na montáž krovů, střešních panelů, modulových domů a další práce se zaměřuje společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o. pro oblasti Olomouce a Prostějova.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Mostové váhy pro silniční vozidla – stanovení přesné hmotnosti v družstvech, firmách a potravinářství
Na výrobu a prodej mostových vah pro vážení silničních vozidel nejen ve družstvech, firmách a v potravinářství se zaměřuje společnost TENZOVÁHY, s.r.o. z Olomouce.
TENZOVÁHY, s.r.o.
Pizza pece a vybavení pizzerií – hnětače těsta, vyvalovací lisy, lisy na těsto a mnoho dalšího
Na zajištění vybavení pro pizzerie, jako jsou pizza pece, hnětače těsta, vyvalovací lisy a lisy na těsto se zaměřuje specialista v oboru gastro zařízení CHLAZENÍ servis s.r.o. v Opavě a Krnově.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava