Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej spolehlivých zahradních traktorů STIGA na sekání trávy
Spolehlivé zahradní traktory STIGA na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Telče v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Pořiďte si zahradní či profesionální komunální ridery na sekání trávy
Zahradní nebo profesionální komunální ridery na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Slavonic v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Scénické stavby, pódia, konstrukce pro divadla a další Vám navrhneme a vyrobíme na míru
Společnost ALFEKO s.r.o., sídlící v Třebíči vyrábí scénické konstrukce pro divadla i přehlídky. Výroba, která dbá na bezpečnost, skladnost, snadnou montáž i demontáž.
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu, měření ručními spektrometry, okamžitý výsledek od společnosti Alfeko s.r.o. v Třebíči - analýza kovů a kovových materiálů.
Prodej spolehlivé zahradní a komunální techniky Stiga, Echo, Honda, Vari
Prodejem spolehlivé zahradní a komunální techniky renomovaných značek Stiga, Echo, Honda, Vari se zabývá Václav Fučík - Zahradní technika Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč, montování nových výtahů a demontování strarých výtahů od firmy TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Práce pavoučím minijeřábem, půjčovna minijeřábů, Třebíč, Vysočina
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči na Vysočině Vám zajistí práci s pavoučím minijeřábem a pronajme Vám ho i s profesionální a zkušenou obsluhou. Minijeřáb projde běžnými dveřmi a dostanete ho kamkoliv.
Benzínové, elektrické, univerzální a akumulátorové křovinořezy – servis a prodej
Prodejem a servisem benzínových, elektrických,univerzálních či akumulátorových křovinořezů se zabývá společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA z Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Zprostředkování a  montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem
O zajištění i montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem se vám postará firma K-TOP s.r.o.. Své profesionální služby realizuje v oblasti Třebíče, Jihlavy i Valašského Meziříčí.
K-TOP, s.r.o.
Evakuační a požární nerez skluzavky jako úniková cesta
Nerezové skluzavky a tobogány nejen pro zábavu, ale i jako evakuační alternativa pro evakuaci beze strachu a paniky od firmy Alfeko s.r.o. z Třebíče.
Hliníkové konstrukce pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby
Třebíčská firma ALFEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu, projektování i montáž hliníkových konstrukcí, které jsou praktickým řešením pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby.
Zahradní technika - vysavače a foukače na listí, prach a nečistoty
Neocenitelné pomocníky při podzimním úklidu spadaného listí, prachu a nečistot poskytuje společnost Zahrada Vysočiny působící v okresech Moravské Budějovice a Třebíč.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, sportoviště
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, provoz sportoviště, údržba zeleně, chodníků, mobilní svoz odpadu, nové lavičky, údržba osvětlení, dopravní značení.
Motorové pily značky Stihl - prodej a servis, lesní technika
Motorové pily značky Stihl a Husqvarna - prodej a servis, kvalitní lesní technika, autorizovaný prodej od firmy Zahrada Vysočiny v Třebíči.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Zámečnictví a kovovýroba – komplexní služby na zakázku
Zámečnictví Jaroslav Borůvka poskytuje komplexní služby v oblasti zámečnictví a kovovýroby. Vsaďte na kvalitu rodinné firmy, která působí v okolí Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Mulčovače, vyžínače  křovin VARI pro údržbu nepravidelně sečených ploch
Spolehlivé a výkonné mulčovače a vyžínače křovin značky VARi, které Vám usnadní údržbu nepravidelně sečených ploch, zakoupíte v prodejně Václav Fučík Zahradní technika.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Prodej a servis lesní techniky-motorové pily, náhradní díly, autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce, servis a dodávka lesní techniky, motorové pily, elektrické motorové pily a další techniku nabízí firma Zahrada Vysočiny Alena Svobodová.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Šachty na vrtanou studnu - zajišťujeme výrobu, prodej, distribuci i montáž
Společnost ITMS plast s.r.o. je specialista v oboru výrobu, prodej i montáž šachet na vrtanou studnu, které vyrobí i na přání zákazníka. Snadná montáž a nízká cena je samozřejmostí.
Montáž a instalace retenčních nádrží, jímek, žump
O dodávku, zabudování a připojení retenčních nádrží, jímek a žump se Vám v Třebíči a jejím okolí postará společnost VESAS s.r.o. Naším mottem je ochota – vstřícnost – kvalita - splněná přání.
Prodej rašlových síťovaných pytlů na brambory, ořechy, dříví, štěpku
Prodej, dodávku rašlových pytlů na brambory, ořechy, dříví i štěpku zajišťuje firma FOKUS-H s.r.o. Pytle nabízíme v několika objemech a barevných provedeních.
Jímání dešťových vod – zásobníky a systémy pro zadržování a využití dešťové vody
O instalaci a realizaci sestavy pro jímání dešťových vod a podzemního zásobníku pro zadržování dešťové vody se v okolí Třebíče postará stavební firma VESAS.
Zahradní a lesní technika,servis sekaček na trávu, prodej a opravy
Prodej, opravy a servis zahradní a lesní techniky, sekačky na trávu, robotické sekačky, křovinořezy, zahradní nářadí od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Nezbytné vybavení pro klasické autodílny - dvousloupcové autozvedáky
Společnost Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík zajišťuje prodej široké palety zvedáků na auta, vhodných pro autoservisy menších i větších rozměrů.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.