Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Čistička hlávek zelí Pigo vhodná pro odstraněné více vrstev listů
Nerezovou čističku hlávek zelí Pigo, vhodnou pro odstranění i více vrstev listů, dodává společnost SKANEKO. Čistička hlávek zelí je vhodná i pro nepřetržitý provoz ve větších podnicích.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Výroba ocelových akumulačních nádrží na míru včetně nádrží atypických rozměrů
Akumulační nádrže pro topné systémy na míru vyrábí firma Dolmont Energo, s.r.o. Zhotovíme také akumulační nádrže atypických rozměrů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Dřevovýroba Třebíč, výroba dřevěných obalů, palet, stavebního řeziva, prodej paliva, pilin, štěpků
Naše firma z okresu Třebíč provádí kompletní služby v oblasti dřevovýroby, prodej dřevěných obalů, palet, paletových přířezů a stavebního řeziva, prodej paliva, pilin a štěpky.
Jímky na dešťovou vodu z plastu za výhodnou cenu - praktický sběr vody na zahradě
Společnost ITMS plast s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině Vám dodá kvalitní plastové jímky pro sběr dešťové vody pro zalévaní zahrady či splachovaní suché toalety.
Kvalitně zpracované a postavené přístřešky pro koně a hospodářská zvířata na míru
Výroba a montáž přístřešků pro koně a hospodářská zvířata od společnosti Equicov s.r.o., se sídlem v Nové Vsi u Třebíče. Konstrukce je z kvalitní oceli s dřevěnou výplní.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Nechte si vyrobit designový a neotřelý kovový nábytek do Vaší moderní domácnosti či kanceláře
Uvažujete-li o modernizaci interiéru u Vás doma nebo v kanceláři, obraťte se na společnost Zámečnictví Jaroslav Borůvka, kde Vám ochotně a rádi splníme Vaše představy.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Náhradní díly pro stroje na zpracování potravin - PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA, UniMac – Gherri
Náhradní díly pro linky na zpracování potravin zajistí firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Pořídíte u nás náhradní díly pro stroje firem PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA a UniMac – Gherri.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Standardně provedené nebo na míru vyrobené zamrazovače, mrazící komory i rozdružovače zmrazených potravin
Zamrazovače, mrazící komory a rozdružovače té nejvyšší kvality standardního řešení nebo stroje vyrobené na míru zakoupíte u firmy SKANEKO. Prodáváme stroje značek PIGO a CABINPLANT.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zajištění technických služeb, údržba zeleně ve městě Jaroměřice
Technické služby, práce se stavebními mechanismy, úpravy prostranství i provoz koupaliště zajišťuje společnost TESMA Jaroměřice s.r.o. ve městě Jaroměřice nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Optické a laserové třídiče na potraviny se zdokonalenou detekcí vad a cizích předmětů
Kvalitní třídiče brambor, zeleniny a dalších potravin se zdokonalenou kontrolou kvality a detekcí cizích předmětů prodává firma SKANEKO. Vyzkoušejte perfektní třídící stroje značky TOMRA.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Přístřešky na auto z hliníkových profilů odolné vůči povětrnostním vlivům, UV záření a korozi
Perfektní ochranu vašeho auta před nepříznivým počasím zajistí kvalitní přístřešky, které dodává firma ANDĚL CZ. Pořiďte si přístřešek na auto z hliníkových profilů odolný vůči UV záření a korozi.
Anděl CZ, s.r.o.
Hlíníkové kotvící profily U,L a těsnění pro skleněná zábradlí – prodej, dodávka
Hliníkové kotvící profily U,L prodává e-shop ANDĚL CZ. Prodáváme Al kotvící profily pro skleněná zábradlí i těsnění kotvícího profilu.
Anděl CZ, s.r.o.
Dodávka špičkových strojů pro zpracování potravin – ovoce, zeleniny, masa, ryb i mléka
Na dodávku strojů na zpracování potravin se zaměřuje společnost Ing. Václav Kroupa SKANEKO se sídlem v Třebíči, která zastupuje světové výrobní společnosti po celé České republice i na Slovensku.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Třebíčský obchod se zahradní technikou, domácími potřebami a průmyslovým zbožím
Technické a dílenské zboží pro vaši dílnu, zahradu, firmu nebo hobby potřeby, autorizovaný prodej známých značek, servisní služby a profesionální poradenství v naší prodejně B TECHNIK s.r.o.
Výroba a prodej kvalitních podzemních i nadzemních nádrží pro zadržení dešťové vody
Firma ITMS plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou, kraj Vysočina, Vám dodá kvalitní podzemní i nadzemní nádrže pro zadržení dešťové vody.
Myčky prázdných i plných nádob – sklenice, konzervy, umělohmotné nádoby a sušící tunely
Stroje pro mytí a sušení nádob – myčky prázdných i plných nádob, jako jsou sklenice, konzervy nebo umělohmotné nádoby, objednávejte u společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Novou sekačku na trávu si pořídíte právě u nás
Široký výběr zahradních sekaček naleznete v okolí Jemnice, Dačic a Slavonic v prodejně zahradní techniky Václav Fučík v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Odpadní jímky známé jako žumpy, určené pro odpadní vodu bez možnosti připojení kanalizace
Odpadní jímky neboli žumpy vyrábí a prodává firma ITMS plast s.r.o. ve více variantách. Záleží na typu prostředí, kam bude jímka umístěná. Bez kanalizace jedině jímku.
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka