Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Robotizované soustružnické pracoviště s horizontálními nebo vertikálními soustruhy
Společnost CZ.TECH Čelákovice se zbývá výrobou a prodejem robotizovaných soustružnických pracovišť. Druhy pracovišť - SP 15 CNC, SPV 20/40 DUO, ALR 200 a 300, SP 15 TRIO a také SP 15 s portálem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Horizontální CNC soustruhy Čelákovice - výroba, prodej, litinová konstrukce
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem horizontálních CNC soustruhů. Vyberte si vhodný typ stroje - SP 12/15 CNC, SP 30 CNC, SP 35/40 CNC, SP 45/50 CNC, SP 280/380 Y CNC.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
OKBHI a medicinální pára – pro laboratoře klinické biochemie, hematologie a imunologie
OKBHI a medicinální páru i další přístrojové vybavení pro úpravu vody klinických laboratoří biochemie, hematologie a imunologie zajistí společnost GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Automatické výrobní linky Čelákovice – projektování a výroba
Pro služby výroby a prodeje automatických výrobních linek pro obrábění hřídelí, pro soustružení motorů nebo pro zarovnání, navrtání a soustružení hřídelí kontaktujte společnost CZ.TECH Čelákovice a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Výroba průmyslových, motocyklových a dopravních řetězů Praha
Společnost CONTRA Praha, s.r.o. od roku 1992 poskytuje komplexní služby v oboru převodové techniky se specializací na řetězové převody.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Výtahy osobní, nákladní i luxusní, dodávka, montáž, servis
Výtahy osobní, nákladní, atypické, panoramatické i luxusní, projektuje, vyrábí, dodává, montuje a servisuje společnost NOVÉ VÝTAHY 2OOO, s.r.o., Brandýs nad Labem.
RFID technologie - identifikace budoucnosti již dnes
V sortimentu společnosti TFP universal a.s. najdete také tagy, ruční i fixní čtečky, antény a tiskárny od společnosti Zebra, využívající technologii RFID.
UV technologie, zářiče, měřidla, lepidla pro široké využití
UV technologie, zářiče, měřidla, lepidla dodává společnost TFP universal z Prahy.
Elektrické pece pro průmysl, kalírny, nástrojárny, laboratoře, výroba na zakázku
Elektrické pece na zakázku Vám vyrobí experti na průmyslové pece ze společnosti Václav Svoboda ve Světicích u Říčan. Kvalitní pece s dlouhou životností a za příznivou cenu.
Kovovýroba, obrábění kovů, výroba spojovacích prvků pro potrubí
Kovovýroba, výroba komponentů pro potrubní systémy, vodovodní a plynové rozvody, ventily, fitinky, spojovací prvky z mosazi, oceli a bronzu realizuje společnost FMP a.s.
Modernizace a opravy CNC strojů Čelákovice - přestavby na CNC provedení, servis
KOPRETINA s.r.o. je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice, a.s. a zabývá se modernizacemi a opravami CNC strojů. Společnost je na trhu od roku 1994.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Nerezová umyvadla a dřezy – prvotřídní kvalita
Širokou nabídku kuchyňských a vyvařovacích nerezových dřezů a umyvadel nejen pro gastro podniky nabízí v prvotřídní kvalitě společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Nerezové kuchyně Praha – zakázková i atypická výroba gastro nábytku
Pokud zařizujete restauraci, školní jídelnu, kavárnu či hotel nebo penzion, jistě budete potřebovat kvalitní nerezovou kuchyň a oceníte i další z nabídky společnosti GASTROART CZ spol. s.r.o. z Prahy.
Lokalizace aut - sledování automobilů – aktuální poloha vozu i historie jízd
Společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům komplexní služby v oblasti lokalizace a sledování automobilů včetně možnosti zjistit historii pohybu vozidla.
Bezpečnostní mříže, certifikované zabezpečovací zábrany a systémy TETRA Security
Certifikované bezpečnostní mříže, bezpečnostní zábrany a systémy včetně dopravy a odborné montáže nabízí společnost TETRA Security, s.r.o. z Úval u Prahy.
Modernizace CNC strojů Čelákovice - profesionální přístup
Firma Kopretina je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice nabízející mimo jiného i modernizaci a opravu CNC strojů, přestavby konvenčních strojů na CNC provedení v České republice i na Slovensku.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Empiro arény Praha - luxusní prostor pro kavárny, cukrárny a jiná občerstvení
Elegantní vzhled a variabilní vnitřní prostor pro provoz kavárny, baru, restaurace, fast foodu nebo rozšíření kapacit nabízí moderní verze venkovních empiro arén od GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Kování, CNC obrábění, výroba podvozkových dílů pro automotive
Výroba podvozkových, dekorativních a průmyslových dílů pro automotive, kování hlinku, CNC obrábění realizuje Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o., okres Praha – výhod.
Holdomaty - nízkoteplotní trouby pro udržení optimální teploty pokrmů
Specializované přístroje pro udržení optimální teploty pokrmů, holtomaty - nízkoteplotní trouby pro jídelny a stravovací zařízení, naleznete v nabídce společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o. z Prahy.
Průmyslové tiskárny čárových kódů I4 a IX4 - rychlejší a jednodušší
Tiskárny čárových kódů pro průmyslové využití vyžadují rychlost a jednoduchost obsluhy. Přesně tyto požadavky splňuje nová série I4 a IX4 od společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha.
Průmyslová maziva, oleje a technologické kapaliny Praha pro bezporuchovost strojů
Pro bezporuchový chod průmyslových strojů ve všech odvětvích je naprosto zásadní použití kvalitních průmyslových maziv, olejů a technologických kapalin, které nabízí FUCHS OIL CORPORATION (CZ) Praha.
Maziva ke speciálnímu použití Praha – více než 1000 speciálních produktů
Více než 1000 produktů a maziv s vysokým výkonem a spolehlivostí určených ke speciálnímu použití napříč různými oblastmi nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Automotivní maziva Praha – pro snadný start a minimální opotřebení
Unikátní složení řady maziv pro automotivní použití od společnosti FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. z Prahy zajišťuje účinnou ochranu motoru pro jeho snadný start a minimální opotřebení.
Maziva pro zpracování kovů Praha – vysoce efektivní a zdravotně nezávadné
Vysoce efektivní a zdravotně nezávadná maziva pro zpracování kovů splňující nejnáročnější kritéria nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Brusivo, spotřební a spojovací materiál - specializovaný maloobchod
Spotřební a spojovací materiál, brusivo a vše pro řemeslníky i kutily za rozumné ceny seženete ve specializovaném maloobchodu Kromo Brandýs nad Labem-Stará Boleslav