Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Elektronické a pneumatické inteligentní balancéry pro průmyslové podniky - Indeva
Společnost Indeva pana Jiřího Štěpánka z Kamenice nedaleko Prahy se zabývá výrobou a prodejem elektronických a pneumatických inteligentních balancérů pro průmyslové podniky.
Opravy CNC strojů Čelákovice - modernizace i programování
Sesterská společnost CZ.TECHU KOPRETINA s.r.o. nabízí v Čelákovicích generální opravy a modernizace CNC strojů. Společnost provádí modernizace a opravy elektrických částí strojů. Dále poskytuje smluvní servis pro výrobky společnosti Heidenhain pro ČR a SR. Opravy: - soustruhů - karuselů - obráběcích center - frézek - vyvrtávaček - ...
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Teflonové fólie, těsnící pásky a vše z teflonu online přes e-shop
Potřebujete teflonový materiál pro jakékoliv použití? Pak jej můžete snadno zakoupit za bezkonkurenční ceny přes náš e-shop.
Bezhlučné řetězy výroba Praha – speciální úprava válečků
Vyžaduje Váš podnik tichý provoz při práci strojů? Společnost CONTRA Praha, s.r.o. vyrábí na základě požadavků zákazníků bezhlučné řetězy, které vynikají speciálně upraveným tvarem válečku.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Mobilní zábrany STOPPER – nárazově zamezí nebo omezí vstup
Dočasné vymezení prostoru nebo nárazové zamezení či omezení vstupu lidí zajistí mobilní zábrany STOPPER se samonavíjecím páskem od společnosti Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Gallovy řetězy výroba Praha – jednoduché řetězy protizávaží a propustí
CONTRA Praha, s.r.o. vyrábí jako součást svého sortimentu Gallovy řetězy, které jsou zákazníky vyhledávané především jako jednoduchá varianta řetězů protizávaží, propustí nebo otáčecí řetězy.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Kovové brány, zábradlí nebo schodiště - kvalitní česká výroba na zakázku
Kvalitní kovové konstrukce z nerezu nebo oceli jako brány, ploty, zábradlí a mnohé další do Vašeho domu nebo zahrady vyrobí firma MKovo Zdeněk Marek, sídlící v Jenštejnu v okolí Prahy.
Speciální či všeobecné řetězy a unašeče pro strojírenství a zemědělství.
Co je zásadní pro správnou funkci motocyklů, ale i velkých průmyslových a zemědělských strojů? No přece kvalitní a správně fungující řetěz.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Třífázové a jednofázové odrušovací filtry, výroba a vývoj -  možnost výroby filtrů na míru
Potřebujete-li pro své stroje a zařízení třífázové a jednofázové odrušovací filtry, obraťte se na českého výrobce, společnost SKYBERGTECH s.r.o.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Policové regály Dexion - kompletní sortiment na eshopu Altic
Variabilní a kvalitně vyrobené policové regály Dexion zajistí profesionální skladování Vašeho zboží nebo materiálu. Regály pohodlně zakoupíte na eshopu společnosti Altic Point s r.o. z Prahy.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce Praha, izolace horkovzdušného potrubí
V okresu Praha provádíme veškeré zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce včetně spojkování předizolovaného potrubí, izolace horkovzdušného potrubí a předizolovaného potrubí.
Snímače čárových kódů - Argox, Zebra, Datalogic
Ruční snímače čárových kódů od prověřených dodavatelů prodává společnost TFP universal a.s.
Bezpečnostní etikety a hologramy účinně ochrání Vaše zboží
Produkty pro ochranu zboží včetně bezpečnostních etiket a hologramů najdete u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. z Prahy.
Výroba elektronických a pneumatických balancerů Kamenice, elektronicky řízené systémy
Zabýváme se výrobou balancérů, které využijí výrobní společnosti na celém světě v oblasti automobilového, leteckého, mechanického, elektromechanického a dalšího průmyslu.
Průmyslové i nízkonákladové tiskárny barevných etiket pro široké využití
Tisk barevných etiket je dnes nezbytnou součástí v průmyslu a výrobě. Tiskárny etiket pro každé využití naleznete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s.
Mrazící skříně Praha – gastronomické vybavení
Mezi základní gastronomické vybavení jídelen a restaurací patří mrazící skříně, jejichž široký výběr nabízí společnost GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Front cooking pro každý prostor Praha - Libero Line
Příprava pokrmů přímo před zraky hostů zajistí skvělý gastronomický zážitek v každém prostoru díky zařízení Front cooking - Libero Line od společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o.
Prodejce velkokapacitního kuchyňského vybavení Středočeský kraj
Vlastníte restauraci nebo jste provozovatelem? Jste zřizovatel jedné z větších veřejných či soukromých institucí, která má vlastní kuchyňské zázemí, např. školní kuchyně, nemocniční kuchyně?
Termotransferové tiskárny - stolní, průmyslové, mobilní
Termotransferové tiskárny pro pro tisk etiket nebo účtenek můžete zakoupit jednoduše u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha. S výběrem té správné tiskárny Vám rádi poradí její odborníci.
Reverzní osmóza – snadná a rychlá úprava vody pro řadu oborů - efektivní náhrada za zastaralé destilační přístroje
Úprava vody a reverzní osmóza jsou specialitou společnosti GORO.Zabýváme se návrhem, výrobou, prodejem i servisem přístrojů, které umožní snadnou úpravu vody pro firmy, průmyslové závody i objekty.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Interiérová, exteriérová schodiště a zábradlí Praha, bazénové schody, skládací a půdní schody
Interiérová, exteriérová schodiště a zábradlí Praha, bazénové schody, skládací a půdní schody, zahradní schody, renovace betonových ploch pomocí povrchů Topstone.
Řetězy se zvýšenou korozní odolností a životností Praha – pro náročné pracovní prostředí
Společnost CONTRA Praha, s.r.o. nabízí spolehlivé a speciálně upravené řetězy se zvýšenou korozní odolností a životností určené pro práci v náročném prostředí.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Prodej zdravotnické techniky, opravy a servis
Specialisté na prodej zdravotnických přístrojů, instrumentační techniky a zdravotnického materiálu. Komplexní servis i elektrické revize přístrojů nabízí LaparoTech Instruments, s.r.o.