Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Filtry, filtrační jednotky, průmyslová filtrace, odprašovací zařízení, výroba
Průmyslové filtry, filtrační jednotky, řídící jednotky filtrů, odprašovací zařízení tuhých látek projektuje, vyrábí, montuje a servisuje společnost ILD cz. s.r.o. se sídlem v Kladně.
ILD cz. s.r.o. filtrace
Lisovací nástroje pro tváření plechů za studena Slaný
Výrobu vysoce přesných lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena podle zadání zákazníka nabízí společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Pohony pro brány Kladno – tichý chod bez trhavých pohybů
Pro komfortní zajíždění do garáží vyhledejte kvalitní pohony pro brány a vrata od společnosti Hanoka - Ing.Marcel Hanz z Kladna s tichým a bezporuchovým chodem bez trhavých pohybů.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Filtrační prvky z ušlechtilé oceli Kladno – síta pro vnější i vnitřní nátok
Filtrační síta nabízí kladenská společnost STAPI. Na základě Vaší dané specifikace můžeme nabídnout i speciální parametry a konstrukce. Všechna filtrační síta jsou vyrobena z drátu tvaru trojúhelníku.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Montáže a přesuny strojních celků, strojů a výrobních linek Kladno
Zabýváme se kompletními montážemi a přesuny strojů a zařízení, strojních celků a výrobních linek do zahraničí a ze zahraničí.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Stavební buňky a kontejnery pronájem Slaný – více způsobů využití
Nedostatek ubytovacích prostor, šaten nebo kanceláří na stavbě nebo neobvyklé venkovní akci vyřeší pronájmem stavební buňky nebo kontejneru od firmy TOI TOI, sanitárních systémy, s.r.o. ze Slaného.
Flexibilní obaly pro balící stroje Kladno -  materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení
Flexibilní obaly pro balící stroje, materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení i pro balení pod ochrannou atmosférou vyrábí společnost Martin Peroutka, polygrafická výroba na Kladně.
Obaly a obalové materiály pro úspěšné výrobky Kladno
V dnešní době víme, že sebelepší výrobek nebude spotřebitelsky oblíbený, pokud nebude mít kvalitní a zajímavý obal. Při výrobě obalů je potřeba využívat kvalitních materiálů a nejmodernější techniky.
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích Slaný - využíváme nejmodernější CNC stroje
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích vyrábí společnost Nástrojárna Palaba ve Slaném.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Oprava vodoměrů, půjčení hydrantových nástavců | Kladno
Vodoměry Vám opraví společnost Středočeské vodárny. Postaráme se o vodoměry v domech i průmyslu. Ověříme jejich funkčnost a přezkoušíme i ty již osazené v Autorizovaném Metrologickém Středisku. Kromě samotného prodeje a instalace vodoměrů Vám zapůjčíme i hydrantové nástavce. Jsme tu pro Vás každé pondělí, středu a pátek od osmi hodin na ...
Víčka na kelímky a kornouty Kladno - atraktivní ochranné obaly na potraviny
Víčka na kelímky a kornouty jsou atraktivním a ochranným obalem potraviny. Přijeďte si do Kladna vybrat z neotřelých barev a tvarů. Veškerá víčka na kelímky či kornouty vám vyrobí společnost Martin Peroutka. Pro naše zákazníky máme připravenou širokou nabídku hliníkových i kartónových víček na kelímky a další nádoby. Vaše potravinářské ...
Kompletní výroba dílů a přidružené služby Slaný
Kompletní výrobu dílů zajišťuje ve Slaném společnost Nástrojárna Palaba.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Šnekové převodovky GFC
Firmu GFC AntriebsSysteme, která se nově přetransformovala ve firmu AUMA Drives GmbH, zastupujeme v ČR a SR v oblasti šnekových převodovek a šnekových ozubených soukolí. S výrobou šnekových převodů má firma více než stoletou zkušenost. Šnekové převodovky je možné dodat ve velikostech osových vzdáleností 40 – 450 mm. Šneková ozubená ...
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Samotné plnící, nakládací hubice a expedice Kladno
Samotné plnící, nakládací hubice a expediční zařízení vyrábí a dodává firma RAYMAN spol. s r. o. v Kladně. Naše výrobky dopomáhají snižování prašnosti při manipulaci a nakládce sypkých materiálů. Zákazníkům dodáváme hubice: - plnící - nakládací. Oba druhy dodáváme plně vybavené integrovanými filtry a s odsávacími ...
Filtrační síta
Dodáváme filtrační síta vyráběná z drátu trojúhelníkového profilu, který je ve velmi přesných odstupech odporově navařen na nosné profily. Síta jsou vyrobena z ušlechtilých ocelí. Ze standardního programu nabízíme štěrbinové trubice a štěrbinová válcová síta s vnitřním i vnějším nátokem (smysl štěrbin radiální i axiální), dále štěrbinová síta ...
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Zkoušení, odladění, opravy a úpravy forem a nástrojů Slaný
Máte problémy s vaší formou pro lití kovu či vstřikování plastu? Potřebujete vaše nástroje seřídit, opravit nebo třeba odladit?
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba forem pro vstřikování plastových dílů Slaný
Plast je velice hojně využívaným materiálem. Jedním ze způsobů zpracování plastů je roztavení granulátu a jeho vstřik pod tlakem do vstřikovací formy.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Zrcadlové reflektory, interiérová zrcadla prodej Kladno
Společnost MEGAPLAST Kladno s.r.o. se sídlem v Kladně je předním dodavatelem a výrobcem různých druhů typů zrcadel. Jedná se o zrcadla: - průmyslová - dopravní - univerzální - interiérová - plochá zrcadla - polokoule - reflektory. Například interiérová zrcadla jsou vhodná do obchodů, na čerpací stanice, do výrobních hal a ...
Opravy a úpravy lisovacích nástrojů  Slaný
Lisovací nástroje: - střižné nástroje - ohýbací nástroje - tažné nástroje - postupové nástroje - kombinované nástroje - konstrukce a výroba lisovacích nástrojů - opravy a úpravy lisovacích nástrojů - údržba nástrojů - max. tloušťka plechu 3 mm Maximální rozměr desek, nástroje nebo formy 400x700 mm. CAD konstrukce ...
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Hadice pro stavební stroje, nákladní vozy, autobusy i přívěsy, Kladno
Kvalitní a odolné hadice pro stavební stroje, nákladní vozy, autobusy či přívěsy, stejně jako ocelové trubky najdete v sortimentu firmy Jiří Češka, která sídlí v Kladně. Její kvalifikovaní profesionální zaměstnanci tyto hadice pro nákladní vozy vyrábí z kvalitních komponentů firem Manuli a Gates. Chcete-li prvotřídní výrobek, na prvním místě je ...
Pneumatická doprava sypkých materiálů
Společnost RAYMAN spol.s.r.o. se specializuje na výrobu zařízení pro pneumatickou dopravu sypkých materiálů. Pneudopravní zařízení dodáváme jak formou kusových dodávek speciálních prvků, tak formou dodávek systémů "na klíč". Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Údržba a čištění města Slaný
Společnost Technické služby Slaný s.r.o. - ruční a strojní zametání chodníků,komunikací - vývoz odpadkových košů - mytí a kropení komunikací - úklid a čištění komunikací. Více informací na našich webových stránkách.
Pronájem vysokozdvižných plošin Slaný
Společnost Technické služby Slaný s.r.o. zajišťuje pronájem vysokozdvižných plošin. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Implantáty a nástroje pro ortopedii, traumatologii a chirurgii
Společnost ProSpon spol. s r.o. se zabývá vývojem, výrobou a distribucí implantátů a nástrojů pro: - ortopedii - traumatologii - chirurgii. V současnosti nabízíme i nástroje a implantáty na: - rekonstrukci předniho zkříženého vazu - spinální fixátory - onkologické náhrady všech velkých kloubů - endoprotézy ramenního kloubu Sosna. ...
Elektrohydraulické pohony ELHY
Dodáváme elektrohydraulické lineární pohony ELHY ve standardní řadě, dále v řadě dle DIN 15430 a zvláštní varianty v přizpůsobení k normě DIN 15430.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.