Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Bezpečnostní zábrany prodej Slaný - ochrání před pádem do nižších podlaží
Potřebujete zajistit prostory mezi patry, na schodech nebo na balkonech před pádem osob a věcí? Bezpečnostní zábrany, zábradlí a ocelové sítě prodává TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný.
Výroba lisovacích nástrojů na plechové díly Slaný – od konstrukce po doladění
Hledáte prověřenou společnost, která nabízí služby výroby lisovacích nástrojů na plechové díly? Pak kontaktujte společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného, která má v tomto oboru dlouhou tradici.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba forem pro sériovou výrobu vstřikováním plastů a lisováním plechů
Výrobu forem pro Vaši sériovou výrobu dílů vstřikováním plastů nebo lisováním plechů zajistí společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Filtrační program Kladno – rotační, kónická, oblouková, plochá a válcová síta
Filtrační program vyrobený z ušlechtile oceli, který nalezne své uplatnění čistírnách vod, pivovarnictví nebo chemickém průmyslu nabízí společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Nástroje a implantáty pro ortopedii, chirurgii a traumatologii, výroba
ProSpon spol.s r.o. je česká firma z Kladna zabývající se vývojem, výrobou zevních i vnitřních fixátorů pro oblast zdravotnictví. Zaměřujeme se na implantáty a náhrady lidských kloubů i částí kostí.
Produkty Intervence od světových výrobců - Intervenční kardiologie a radiologie
Společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze nabízí nemocnicím a klinikám pro jejich oddělení intervenční kardiologie a radiologie kvalitní produkty intervence od světových výrobců.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Kanalizační přípojky Kladno – čištění a odstraňování nečistot
S čištěním kanalizačních přípojek v Kladně Vám pomůže firma Středočeské vodárny. Jednou z jejich mnoha činností je i řešení problému s kanalizační přípojkou. Tento problém může postihnout každého z nás a je nutné ho rychle řešit. Stačí zavolat a firma pošle tlakový vůz. Zajišťují i další služby spojené s kanalizací: -čištění dešťových ...
Prodej náhradních dílů na garážová vrata a brány pro celý evropský trh
Prodejem a montáží náhradních dílů na garážová vrata a brány včetně dílů na jejich pohony se zabývá na celém evropském trhu společnosti Hanoka z Kladna.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Filtrační síta pro průmysl – filtrační technika se snadnou údržbou
Snadná údržba zajistí filtračním sítům od společnosti STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna maximální průtok a efektivní fungování.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Intervenční kardiologie a radiologie - produkty a přístroje Praha
Produkty určené specializovaným pracovištím a klinikám intervenční kardiologie a radiologie nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.
Filtrační prvky Kladno – snadná údržba maximálního průtočního stavu
Filtrační prvky jako štěrbinové trubice, válcová či plochá síta nebo slinuté porézní tkaniny dodává firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Speciální možnosti zpracování a úprav plechu Kladno
Mezi vyhledávané služby společnosti Meesenburg s.r.o. z Kladna se díky profesionálnímu přístupu řadí také nabídka speciálních možností zpracování a úprav plechu.
Produkty pro gastroenterologii Praha - speciální přístroje a spotřební materiál
Gastroenterologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty, vybavení a přístroje včetně spotřebního materiálu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Zakázková výroba ocelových konstrukcí z kvalitní oceli, strojírna Kladno
Pevné a spolehlivé ocelové konstrukce pro nejrůznější účely Vám vyrobí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic u Kladna. Konstrukce, na kterou se můžete spolehnout.
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.
Ozubárenská technika, výroba ozubených součástí, ozubení čelní, přímé, šikmé, šneková kola
Kvalitní výrobu ozubených součástí z tuzemského i dodaného materiálu Vám zajistí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Vyrobíme Vám ozubená kola, tyče i hřídele s maximální přesností.
Zabezpečovací, automatizační a řídicí systémy budov Kladno – komfortní ovládání a snadná montáž
O kontrolu přístupu do budov a zabezpečení únikových cest v případě nouze se postarají zabezpečovací systémy a automatizační i řídící systémy budov od společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Produkty pro urologii Praha – včetně kompletního servisu přístrojů
Urologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty pro urologii, přístroje a vybavení včetně kompletního servisu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Materiály, nástroje a přístroje z celého světa pro využití ve zdravotnictví - ADVAMED s.r.o.
Obchodním partnerům nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze širokou nabídku spotřebního maetriálu, nástrojů a přístrojů určených pro využití ve zdravotnictví od dodavatelů z celého světa.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Lékařské moderní vybavení a zdravotnické potřeby pro obory urologie a gastroenterologie
Moderní přístroje pro urologii nebo gastroenterologii Vám zajistí a dodá společnost Advamed s.r.o. Poskytujeme i veškerý servis na naše přístroje.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Zdravotnická technika pro radiologii Praha - široká nabídka produktů
Zdravotnickou techniku pro radiologii dodává společnost Advamed s.r.o., Praha. Dále dodáváme zdravotnický spotřební materiál.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře