Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Stavební míchačky a míchadla profesionální za akční ceny, Praha
Stavební míchačky Belle/Altrad patří k tomu nejlepšímu co lze na našem trhu najít, obzvlášt míchačka Belle MINI 150, která jako jediná ve své velikosti je osazena olejovou převodovkou.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Pneumatické komponenty a systémy pro průmyslovou automatizaci nebo vzduchotechniku
Pneumatické komponenty a systémy, komponenty pro vzduchotechniku nebo průmyslovou automatizaci seženete od jihlavské firmy YETTY.EU.
YETTY.EU s.r.o.
Zavlažovací systémy a zahradní osvětlení – dodavatel Praha
Realizace systémů pro zavlažování zahrady, hřiště nebo jakékoli větší travnaté plochy, montáže, servisy, zhotovení návrhu zavlažovacího systému nebo zahradního osvětlení vše od Š & Z – Jiří Ziita.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Zabezpečovací systémy Praha – ochrání Váš majetek před zloději
Obáváte se o svůj majetek? Chcete být včas informováni o vniknutí neoprávněné osoby na Váš pozemek? Pak žádejte kvalitní zabezpečovací systém, který Vám dodá firma AKI PRO spol. s r.o. z Prahy.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Výrobce filtračních zařízení, epurační linky, lapače kamene, fluidní sušárny
Průmyslová, čistící a filtrační technika pro potravinářský průmysl. Vývoj a výroba potravinářských strojů a zařízení, realizace a montáž, zaškolení realizuje VUC Praha s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací, klimatizace v autobusech, provádíme povinné revize úniku chladiv.
Stacionární i přenosné čtečky dokladů VICOMP od firmy HS TRADE a.s. Praha
Čtečky dokladů (stacionární i přenosné) pro docházkové systémy, hraniční filtry nebo vnitrostátní kontroly s vysokou spolehlivostí nabízí pražská společnost H.S.TRADE a.s.
Břemenové elektromagnety a elektropermanentní magnety pro profesionální manipulaci s materiály
Břemenové elektromagnety a elektropermanentní magnety od společnosti Gantry Rail jsou ideálním prostředkem pro usnadnění práce při manipulaci s materiály.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Ultrazvuková zkouška - metoda kontroly ultrazvukem
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? Obchodní a poradenská společnost PAPco, s.r.o se sídlem v Praze je pro Vás tou správnou volbou.
Měřící, testovací a diagnostické systémy pro energetiku a průmysl
Měřící a diagnostické přístroje pro energetiku a průmysl, testovací zařízení kabelů, elektroměrů a vakua, a jiné zkoušečky a detektory dodává a servisuje společnosti MDA technology, s.r.o.
Měřicí sondy SM xx / SMK xx Praha, optoelektronické inkrementální přístroje, měření materiálu
Měřicí sondy SM xx / SMK xx Praha, optoelektronické inkrementální přístroje, přesné měření tloušťky materiálu, využití i jako přesný koncový spínač.
Dotykové pokladní systémy s  přípravou pro EET, Praha
Informační technologie v podobě pokladních systémů, terminálů a dotykových monitorů pro obchody, hotely, bary a jiné provozy dodává ARC Technologie, a.s.
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop a kamenná prodejna, hasicí přístroje práškové, vodní, pěnové, sněhové/CO2, plynové, pojízdné.
Sylva Vystavělová - Bimbohas prostředky požární ochrany
Zámečnictví Praha, výroba brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří
Zámečnictví Praha, výroba mříže, brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří, zámků, denně 24 hodin.
Koncepce úpraven vody – výroba pitné vody z povrchové, podzemní i mořské vody
Unikátní koncepci úpraven povrchové, podzemní i mořské vody na vodu pitnou pomocí tlakových membránových procesů žádejte u společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Plastové jednorázové bezpečnostní obálky Praha
Chcete Vaše cennosti přepravovat bezpečně? Nebo je potřebujete mít bezpečně uskladněné? Objevte plastové jednorázové bezpečnostní obálky s bezpečnostními prvky od společnosti ProTrade s.r.o. Praha.
Servis pneumatických komponentů a systémů AIRTEC a výhodný servis
Pneumatické komponenty AIRTEC a další komponenty pro pneumatickou automatizaci, vzduchotechniku nebo pneumatické systémy poskytuje jihlavská firma YETTY.EU.
YETTY.EU s.r.o.
Výroba dopravníkových systémů Praha – zefektivnění materiálových toků ve výrobě
Spolehlivé dopravníkové systémy pro využití ve všech odvětvích výrobního průmyslu vyrábí a zákazníkům nabízí společnost FlexLink Systems s.r.o. se sídlem v Praze.
Obchodní a poradenská společnost v oblasti nedestruktivního testování
Profesionálové v oblasti nedestruktivního testování. Pomůžeme Vám zajistit bezpečný a efektivní provoz Vašich zařízení. Najdeme řešení přímo pro Vaši společnost.
Multiparametrový spektrofotometr IRIS pro oblast vodárenství, potravinářství i laboratoř
Společnost Hanna Instruments Czech s.r.o. představuje vysoce přesný multiparametrový spektrofotometr IRIS určený převážně pro měření ve vodárenství, potravinářství a laboratorním prostředí.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu a hydraulických systémů.
Elektropneumatické ventily - široký sortiment komponentů a systémů
Jihlavská firma YETTY.EU poskytuje šroubení, elektropneumatické ventily, komponenty a systémy, armatury na olej a další sortiment pro průmyslovou automatizaci a vzduchotechniku.
YETTY.EU s.r.o.
Špičková úklidová technika Praha, dodáváme bezdrátové úklidové stroje pro firmy, supermarkety
Špičková úklidová technika Praha, dodáváme bezdrátové úklidové stroje pro firmy, do zdravotnictví, supermarkety, úklidové vozíky pro hotely, restaurace.
i-teamcz s.r.o. Úklidová technika
Zkoušky penetrační, vizuální, magnetické i vířivými proudy
Analýza vlastností a stavu materiálů a komponentů nedestruktivními metodami. Provádíme zkoušky pomocí mnoha rozdílných technik a měření. Zjištění vnitřních a povrchových vad.
Nedestruktivní testování a kontrola Praha – přístrojové vybavení
Kompletní sortiment produktů pro nedestruktivní testování a kontrolu jako jsou rentgeny, magnety, penetrační linky, UV lampy nebo ultrazvuky nabízí společnost PAPco, s.r.o.