Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zařízení na manipulaci s chladivy Praha, přístroje pro servis chlazení, zneškodňování chladiv
Zařízení na manipulaci s chladivy Praha, přístroje určené pro servis chlazení, zneškodňování chladiv, nově chladiva recyklujeme a provádíme jejich analýzu.
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Řešení informačního a materiálového toku ve výrobě na klíč
Řešení informačního a materiálového toku ve výrobě na klíč a zrychlení a zefektivnění celého procesu výroby přináší společnost FlexLink Systems s.r.o. se sídlem v Praze.
Projekty požární bezpečnosti na stavbách Praha, samočinné odvětrávací zařízení, hasicí zařízení
Projekty požární bezpečnosti na stavbách Praha, samočinné odvětrávací zařízení, pěnová a plynové hasicí zařízení, sprinklerová ochrana, mlhové hasicí zařízení, požární bezpečnost stavby.
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
Profesionální úklidová technika a příslušenství
Úklidové zařízení pro profesionály, prodej čistících strojů, mycích zařízení a úklidových potřeb. Zaručený servis jak naší, tak i jiné úklidové techniky. To vše zajišťuje NBS úklidová technika.
NBS úklidová technika - Tomáš Berka
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů a počítačových systémů v Praze
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů, počítačových systémů, monitorovacích a technických systémů podle norem ČSN, EN, ISO a předpisů pro SVP SÚKL ČR a EEC.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Nápojové obaly, party soudky a obaly na víno
Potravinářské obaly, zejména pro nápojový průmysl. Pivní party soudků s firemním logem a popisem nejvyšší kvality a bezkonkurenční ceny. Obaly na víno a plechovky na pivo od společnosti Party soudky.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Kadeřnické potřeby – kompletní sortiment v prodejně v Praze i na e-shopu
Široký výběr kadeřnických potřeb nejen pro profesionály. Vlasová kosmetika, kadeřnické nůžky i kadeřnický nábytek, vybavení kadeřnického salonu od firmy PULS - PRAHA, s r.o.
Bezpečnost v našem e-shopu! – pomůžeme ochránit Vaše citlivé dokumenty nebo hotovost
O zabezpečení dokumentů, klíčů nebo převážené hotovosti a zboží se postarají produkty společnosti ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze, které naleznete v nabídce Bezpečnost na našem e-shopu.
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, ochrana zdraví při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, prohlídky a kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Značící kity pro barvení buněk a organel, chemické potřeby pro laboratoře
Novinka pro laboratoře. Značící kity pro barvení buněk a organel od Biogenu Praha, s.r.o. Laboratorní a chemické potřeby na jednom místě.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Kvalitní švédská tepelná čerpadla pro každý dům Praha, servis čerpadel, montáž čerpadel, větrání
Kvalitní švédská tepelná čerpadla pro každý dům Praha, servis čerpadel, montáž čerpadel, větrací jednotky, zásobníky teplé vody a akumulátory.
Velkoobchodní prodej dřevařského materiálu
Dřevařské výrobky nejen pro stavebnictví a obalové materiály. Velkoobchodní prodej a široký sortiment. Export a import zajišťuje BOHEMIA HOLZ s.r.o.
Profesionální a průmyslové vysavače pro suché i mokré vysávání, Praha
Průmyslové vysavače ARCOMAT od italského výrobce Biemmedue jsou určeny jak pro suché, tak pro mokré vysávání.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Filtrační systémy do čistých prostor a provozů
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí filtrační systémy pro využití v čistých prostorách a provozech.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu, řezání plamenem, plazmou, vodním paprskem či laserem.
AWAC, spol. s r.o.
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, akreditované odběry vzorků, atesty
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, atesty, akreditované odběry vzorků, měření emisí, rozbory odpadních materiálů, měření v pracovním prostředí.
Ekologická laboratoř PEAL s.r.o.
Nový systém automatizace inteligentních budov - Modulo 6
Dálkové řízení, regulace a automatizace vytápění, větrání či osvětlení v inteligentních budovách a domácnostech za pomoci systému Modulo 6 od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny Praha – vybavení dílny, skladu, kanceláře
Široký sortiment kovového nábytku pro vybavení dílen, kanceláří, skladů, šaten nebo zdravotnických ordinací nabízí za bezkonkurenční ceny společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Kancelářské regály na šanony Praha – mobilní, posuvné nebo stacionární
Kancelářské regály na šanony z nabídky společnosti Enprag s.r.o. z Prahy Vás osloví svou variabilitou provedení, vysokou nosností a snadnou a rychlou montáží.
Ultrazvukové zkoušky pro průmyslové využití - UT metoda - největší dosah se všech NDT metod
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? My jsme Ti praví pro Vás!
Dopravníkové systémy Praha 4 – organizovaný tok materiálu a výrobků
Společnost FlexLink system s.r.o. se sídlem v Praze 4 je spolehlivým dodavatelem dopravníkových systemů pro přepravu materiálu uvnitř firmy během výrobního procesu.
Jednoúčelové stroje, automatické linky – projekce a výroba na zakázku
Jednoúčelové stroje na zakázku, automatické linky, průmyslová automatizace jejich projekci, vývoj a výrobu realizuje KEYDESIGN s.r.o., Praha.
CNC obrábění Praha – s možností plošného frézování různých materiálů
Firma MOOS s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům možnost CNC obrábění materiálů jako jsou plasty, hliník, akryláty, polypropylén, dřevo či guma také s možností plošného frézování.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy