Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

CNC obrábění, soustružení, frézování, svařování materiálu, kovovýroba
Strojírenská činnost, kovovýroba, zámečnictví, obrábění kovů, soustružení, svařování, dělení, broušení, frézování realizuje společnost HBP Strojírna s.r.o., Frýdek-Místek.
Systém závěsné dopravy v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy
Systém závěsné dopravy pro přepravu materiálu a osob v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy, kontejnery, kabiny, manipulátory vyrábí a prodává společnost FERRIT s.r.o.
Elektrické lanové navijáky, kladkostroje na klíč - výroba, repase, oprava
Elektrické lanové navijáky a kladkostroje vyrábí dle požadavků zákazníků na klíč společnost Bazala Zdvihací Zařízení s.r.o., která zároveň zajišťuje jejich repase a opravu.
Výroba a dodávka hydraulických zvedacích plošin, zdvižných stolů i nájezdových ramp
Společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. z Frýdku-Místku se zabývá výrobou a dodávkou hydraulických zvedacích plošin, ramp a zdvižných stolů, které se využívají převážně ve výrobních provozech.
Vevařovací dřezy Ostrava – výběr různých rozměrů a hloubky
Nepostradatelné vevařovací dřezy různých rozměrů a hloubek nabízí k výrobě speciálních mycích desek restaurací nebo vědeckých pracovišť ostravská pobočka společnosti ITALINOX, s r.o.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Vakuové manipulátory samonasávací, samopřísavné s dlouhou životností
Samonasávací vakuové maipulátory, které se pyšní dlouhou životností a dokáží se podtlakem sami přisát, vyrábí a dodává společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. v okolí Ostravy.
Zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola, hřídele - výroba
Pokud potřebujete vyrobit zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola nebo hřídele, obraťte se na firmu BRAVA-TECH s.r.o., která se specializuje na strojírenskou výrobu.
Šrouby, matice, čepy, pouzdra, svařence - výroba strojních komponentů a dílů
Výrobu kvalitních strojních dílů, komponentů a součástí jako jsou šrouby, matice, čepy, pouzdra i svařence zajišťuje firma BRAVA-TECH s.r.o.
Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Jeřáby mostové, podvěsné, portálové - montáž, servis i revize zdvihacích zařízení
Montáž, servis i revize mostových, podvěsných a portálových jeřábů zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která se mimo jiné zabývá také jejich výrobou a dodávkou po celé republice.
BOZP - komplexní služby i s poradenstvím pro dokonalou ochranu a bezpečí při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP včetně poradenství zajišťuje společnost Pelan Účto s.r.o., která působí ve Frýdku Místku a snaží se dosáhnout dokonalé ochrany a bezpečí při práci pro zaměstnance.
Veškeré zahradnické služby a práce - úprava terénu
Veškeré zahradnické služby a práce Vám poskytne naše ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, které nabízí také úpravu terénu a poradenství.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Nosné ocelové konstrukce, rámy, haly, lávky pro chodce a cyklisty
Nosné ocelové konstrukce, rámy, haly, lávky pro chodce a cyklisty to vše dodává společnost STAMPA Ostrava, spol. s.r.o. Ocelové konstrukce, které dodáváme nacházejí různé využití, například jako: - lávky pro chodce a cyklisty, - haly, zastřešení, - rámy, ploty, - opláštění turbín a generátorů, - obslužné plošiny, nosné rámy. Dále je ...
Dělení materiálu, zámečnické práce, výroba, montáž Třinec
Zámečnická firma TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. z Třince provádí dělení materiálu, svářečské a zámečnické práce: - svařování nerezu TIG-WIG - navařování oceli tvrdokovem - dělení nerezového materiálu do 60mm - dělení hliníku do 80mm - dělení nelegované oceli do 80mm - řezání vysoce legované oceli, hliníkových plechů - řezání plazmovým strojem ...
Svařování nerezu, navařování tvrdokovu Třinec
Svařování nerezu a nerezových dílů provádí firma TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. z Třince metodou TIG-WIG, což znamená svařování wolframovou elektrodou. Svařujeme ocelové dílce, kontrukce, malé svářence, svářence nadrozměrných rozměrů. Abychom zvýšili životnost strojů, navaříme ocel tvrdokovem. Renovujeme, opravíme opotřebené součástí ...
Horizontální obrábění rychle, přesně a kvalitně - Třinec
Horizontální obrábění u nás mohou využít strojírenské firmy, ale i podniky z oblasti stavebnictví, hutnictví či důlního průmyslu. Horizontální obrábění všeho druhu je specialitou společnosti TOP-STEEL BOHEMIA Třinec. Obrátit se na nás můžete v oblasti výroby svařovaných dílů, ocelových konstrukcí i částí strojů. Zajistíme ale i technologické ...
Opracování horizontální vyvrtávačkou Třinec
Opracování horizontální vyvrtávačkou CNC provádí společnost TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. I těm nejnáročnějším zákazníkům poskytneme opracování, frézování, vyvrtávání, závitování velkých a těžkých výrobků. Při opracování zachováme kvalitu opracováného povrchu s vysokou přesností. Horizontální vyvrtávačka umožní přesné opracování svářenců, výpalků a ...
Betonářská ocel | Třinec, tažené dráty, obvodové tvárnice
Betonářskou ocel, tažené dráty, obvodové tvárnice a stropní konstrukce vyrábí ve společnosti TRITREG Třinec s.r.o. Výroba, dodávka, prodej: - ocelová prostorová výstuž pro stropní železobetonové konstrukce - ocelový drát tažený za studena - hladký (svitky od 1000-2000 kg) - brémské kruhy - ocelové vlákna do betonu - betonářská ocel ...
Zahradní technika světové kvality pro Husqarnu i spotřební průmysl
Zahradní technika od firmy STEELTEC je produkcí pro skupinu HUSQUARNA, pod kterou spadá, ale své výrobky dodává také pro spotřební průmysl.
Steeltec CZ, s.r.o.
Kvalitní díly pro stroje stavební, zemědělské - výroba, prodej
Kvalitní díly pro stroje stavební i zemědělské vyrábí a prodává společnost STAMPA Ostrava s.r.o., která se specializuje na strojírenský průmysl. Zabýváme se zpracováním těchto dílů, jako je tvrzení, kalení, žíhání aj. Můžete u nás zakoupit: - díly pro drtiče kamenů i sítové separátory, - střásací žlaby, - nosné rámy, - podvozky, - ...
Nádrže a zásobníky pro skladování sypkých i kapalných materiálů
Nádrže a zásobníky pro skladování sypkých i kapalných materiálů dodává společnost STAMPA Ostrava, spol. s r.o. Především dodáváme tyto druhy nádrží a zásobníků: - sila se čtverhranným či kruhovým průřezem, - bunkry, - násypky, - výsypky, - nádrže netlakové a tlakové, - nádrže pro vozidla komunální a kanalizační. Díky kvalitnímu ...
Lisování plechu
Lisování plechů, extruze hliníku, montáž komponent, hlubokotažné lisování, CNC obrábění
Kamerové zabezpečovací systémy, ochrana majetku Frýdek-Místek
Bezpečnostní kamerové systémy jsou důležitou součástí ochrany objektu. Jedním z největších zájmů dnešní doby je požadavek na kvalitní kamerový systém s vyšší úrovní rozlišení (např. identifikace SPZ, osoby apod.). Firma E+M plus spol. s r.o. nabízí sortiment digitálních IP kamer tak, aby koncový zákazník nebyl zahlcen množstvím ...
Svařování TIG-WIG nerezu a nerezových dílů Třinec
Hledáte firmu, která se zabývá svařováním nerezových dílů nebo svářenců nadměrných rozměrů? Metoda TIG-WIG znamená svařování dílů z nerez oceli wolframovou elektrodou. A firma TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. Třinec se na TIG-WIG metodu specializuje. Provádíme montáže a kompletace svařenců. V oboru svářečské práce máme dlouholeté zkušenosti. ...
ECOPRESS - lis na PET láhve
Ruční lis na plastové láhve ECOPRESS, který je vyráběn z kvalitní oceli a plastů a který tedy vydrží i několik let užívání, vyrábí společnost STEELTEC CZ.
Steeltec CZ, s.r.o.