Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Gastro Třinec, prodej a servis gastronomického zařízení, záruční a pozáruční servis, odborná montáž
Nabízíme kompletní vybavení pro gastronomické provozovny, jako jsou restaurace, kavárny, hotely, bary, jídelny, školní kuchyně, pizzerie, pekárny, nemocnice apod.
Dávkovače papírové lepící pásky pro uzavírání kartonů Vám usnadní a urychlí práci
Prodej dávkovačů papírové lepící pásky pro uzavíraní kartonů, které mohou být ruční či elektrické, zajistí společnost Cyklopack spol., s.r.o. na svém e-shopu. Dávkovače Vám ušetří čas a tím i peníze.
Pro sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů využíváme různé technologie a postupy
Sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů zajistí společnost Pressmetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Používají různé výrobní technologie a postupy, například lisování, svařování atd.
Dodání páskovacích strojků k páskování citlivých předmětů papírovou páskou či fólii
Na dodávku balících a páskovacích strojů se zaměřuje společnost Cyklopack, spol. s.r.o., která působí po celé ČR. Ruční páskovačky umožní balení jemných a citlivých předmětů papírovou páskou či folii.
Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Automatizované systémy pro řízení technologických celků
Rozvaděče, automatizované systémy řízení, měřící a regulační techniky Vám dodá a namontuje Váš profesionální partner AUTEL montáže, a.s. se sídlem v Třinci.
Skleněné sálavé panely Campaver vám ušetří energii
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku-Místku nabízí skleněné sálavé panely Campaver, které vám ušetří energii a náklady.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Jednoúčelové stroje pro slévárny, ocelárny a nástrojárny
Společnost VÚHŽ a.s. se zaměřením na automatizaci ocelářských procesů, výrobu speciálních válcovaných profilů i odstředivě litých odlitků sídlí v obci Dobrá v okrese Frýdek-Místek.
Strojírenská výroba technologických celků v hutnictví, výstavba průmyslových hal
Výrobu, opravy i projekční činnost v oblasti strojírenství a stavebnictví poskytuje společnost Strojírny a stavby Třinec, a.s. Vyvíjíme a vyrábíme brusky, pily, bourací manipulátory i drtiče.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Zdvihací, uchopovací a manipulační technika
Prodej a nákup uchopovací a manipulační techniky, montáž mostových jeřábů a drah, výrobce atypických hydraulických zvedacích stolů – Bazala zdvihací zařízení s.r.o., Frýdek – Místek.
Montáž ventilačních turbín, hybridních ventilátorů pro snadné odvětrávání šachet
Ventilační turbíny a hybridní ventilátory pomáhají odvětrávat výrobní, montážní, skladové šachty. Montáž na panelových i rodinných domech provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Poradenství v oblasti měření a regulace, montáž a návrh MaR, servis měřící a regulační techniky
Odborné poradenství v oblasti měření a regulace, návrh a montáž MaR, ale i servis měřící a regulační techniky poskytuje společnost BRAINTRAST, s.r.o. v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji.
BRAINTRAST, s.r.o.
Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.
Důlní kolový nakladač pro podzemní doly a provozy je vhodný pro práci v náročných podmínkách
Důlní kolový nakladač vhodný pro práci v podzemních dolech splňuje vysokou úroveň bezpečnosti pro obsluhu i okolí, schopný pracovat i v těžkých podmínkách. Vyrábí a dodává společnost FERRIT s.r.o.
Efektivní průmyslová automatizace, řídicí a informační systémy
Pokud se zajímáte o efektivní průmyslovou automatizaci, oslovte firmu BRAINTRAST, s.r.o. v Třinci, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
BRAINTRAST, s.r.o.
Specialisté na broušení na plocho i na kulato, vrtání, frézování na horizontální fréze
Specialistou na broušení na plocho i na kulato, na vrtání a na frézování na horizontální fréze je společnost HBP Strojírna s.r.o. se sídlem ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Komplexní dodávky průmyslové automatizace a automatizovaných systémů řízení (ASŘ)
Firma BRAINTRAST, s.r.o. z Třince poskytuje výrobu, servis, montáž a komplexní dodávku průmyslové automatizace i automatizovaných systémů řízení. Zakázky realizuje v oblasti Moravskoslezského kraje.
BRAINTRAST, s.r.o.
Poskytujeme službu plošného broušení otřepů plechových dílů po lisování na brousícím stroji
Na brousícím (odjehlovacím) stroji provádí plošné broušení otřepů plechových dílů vzniklých po lisování, laserovém řezání či obrábění společnost Lakum KTL, a.s. se sídlem ve Frýdlantě nad Ostravicí.
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty zajišťuje společnost Braintrast s.r.o. v Třinci, která se specializuje mimo jiné také na automatizované systémy řízení.
BRAINTRAST, s.r.o.
Točité spirálové i přímé schodiště z roštů a plechu – každý kus je originál
Originální točité spirálové i přímé schodiště z roštů, zinkované nebo bez povrchové úpravy, provedené ve vysoké kvalitě, vyrábí firma NOVING ROŠTY s.r.o. sídlící ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Tepelná čerpadla, ventilace - zpětné získávání tepla
Firma SEFEN spol. s r.o. se specializuje na kombinované systémy elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, administrativní a obchodní centra, průmyslové objekty, školy, zdravotní zařízení a další.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Výkonná tepelná čerpadla - komfortní dodávka, montáž i servis
Odbornou dodávku, montáž i servis tepelných čerpadel Vám poskytuje firma Jan Carbol, a to téměř v celém Moravskoslezském kraji, především v regionech Frýdek Místek, Třinec, Nový Jičín a Karviná.