Chcete kvalitní oplocení pro váš rodinný dům, chatu, chalupu či firemní prostory? Z pestré nabídky výrobců a dodavatelů si můžete vybrat vrata a ploty dřevěné, kovové, betonové, pletivové i plastové. Dále si můžete pořídit vjezdové brány, vchodové branky a garážová vrata jednokřídlá, dvoukřídlá, otočná, posuvná, rolovací, průmyslová.

Protiprůvanové vratové clony, speciální rychlonavíjecí vrata
Chcete omezit tepelní ztráty? Instalujte protiprůvanové clony.. Můžeme Vám nabídnout několik variant protiprůvanových clon SPEDOS, které zabrání nejen tepelným ztrátám a průvanu, ale také zamezují průchodu prachu a hluku. - pruhové závěsy - kyvná vrata - rychlonavíjecí vrata Jsou vhodné pro průmyslové, skladovací, obchodní objekty a výrobní ...
Vrata garážová, rolovací, sekční, výklopná Zlín, Uherské Hradiště, Brod
ČERNÍK s.r.o. nabízí zaměření, instalace a montáž vrata rolovací, sekční a výklopná: -rolovací Alukon na ovládání a elektropohon Becker -výklopná Hörmann - možno vybírat z 20 motivů oceli a dřeva -sekční Kružík výsuvná a posuvná -pro garáže samostatně stojící nebo garáže součástí rodinných domů.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Plotové centrum, pletivo, nerezové zábradlí Zlín
Kované komponenty MODIFER k výrobě plotů, bran, branek, zábradlí, mříží, aj. Určené pro kováře, zámečníky, stavební firmy, ale i kutily. Barvy základní, vrchní a patinovací pro kované ploty. Montované nerezové zábradlí značky KUGEL-BÄR pro použití v interiéru i exteriéru, jednotlivé komponenty i modulové sestavy. Komponenty pro posuvné a ...
Nerezové zábradlí, komponenty pro montované zábradlí Zlín
Nabízíme prodej nerezového zábradlí a komponentů pro montované zábradlí: - profily, trubky, kulatiny - sloupky - záslepky, koncovky - držáky madel, přechodky - držáky skla a kulatin - kolena, klouby a spojky - kotvící příruby, distanční pouzdra - krycí rosety - nerezová a dřevěná madla - nerez lankový systém - nerez ...
Montáž vjezdové, otočné automatické brány vrata Valašské Meziříčí
BLABLA VRATA s.r.o. nabízí prodej, servis, dodávku a montáž: - garážových vrat - brány - vjezdové, křídlové, posuvné samonosné, posuvné na kolejnici, otočné, automatické - pohony - Marantec, Beninca, Came, Hörmann - vrata a brány dodáváme na míru a přání klienta, včetně pohonu, montáže a dopravy.
Montáž otoční automatické, vjezdové brány, vrata Vsetín, Nový Jičín, Hranice
BLABLA VRATA s.r.o. nabízí vrata a brány dodáváme na míru a přání klienta, včetně pohonu, montáže a dopravy: -vjezdové brány a vrata -otočné automatické brány a vrata.
Montáž vjezdové, otoční automatické brány, vrata Valašské Klobouky
BLABLA VRATA s.r.o. nabízí vrata a brány dodáváme na míru a přání klienta, včetně pohonu, montáže a dopravy: -vjezdové brány a vrata -otočné automatické brány a vrata.
Garážová vrata rolovací, posuvná, křídlová Vsetín, Nový Jičín, Hranice
BLABLA VRATA s.r.o. nabízí kvalitní sekční garážová vrata na míru: - garážová vrata Kružík - sekční, výklopná, rolovací, posuvná, křídlová - vjezdová brána - posuvná samonosná, otočná
Prodej, montáž garážová, sekční, výklopná vrata Valašské Meziříčí, Klobouky
BLABLA VRATA s.r.o. nabízí prodej, montáž a servis: - garážová vrata Kružík - sekční, výklopná, rolovací, posuvná, křídlová - vrata a brány dodáváme na míru a přání klienta, včetně pohonu, montáže a dopravy.
Montáž, výroba schody, zábradlí, pergoly, zimní zahrady, garážová vrata, stání Zlínský kraj
Český výrobce eurooken a vchodových dveří TVT EURO-okna s.r.o. nabízí, výrobu a montáž: -schody -zábradl -pergoly -zimní zahrady -garážová stání, vrata.
Montáž průmyslových vrat - vrata pro výrobní haly, sklady, supermarkety, autoservisy
Firma ČERNÍK s.r.o. se zabývá montáží průmyslových vrat v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlín. Využít se dají pro výrobní haly, sklady, supermarkety, autoservisy i jiných provozů.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina, vestavěných pater, prodejních stánků Zlín
Truhlářství Hrnčiřík nabízí zakázkovou výrobu nábytku na míru dle požadavků zákazníka: - z lamina, dýhy a masivu - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek - ložnice, postele, dětské pokoje - obývací stěny - zárubně, dveře, vrata - schody, schodiště, zábradlí - vestavěná patra - prodejní stánky - pergoly, zábradlí, ...
Akce vrata v imitaci dřeva za cenu vrat bílých Valašské Meziříčí, Zlínský kraj
Akce základní imitace dřeva zdarma, kdy nabízíme vrata v imitaci dřeva za cenu vrat bílých. Akce imitace dřeva zdarma platí na imitace dřeva zlatý dub, tmavý dub a mahagon. Akce zima 2013 se vztahuje pouze na vrata objednaná od 1.12.2012 do 31.3.2013
Zámečnícké práce, vrata, schodiště, brány, zábradlí Zlínský kraj
Nabízíme zámečnické práce, zakázková výroba: -zámečnické - vrata, ocelové schodiště, brány, zábradlí, kování, mříže, konstrukční prvky, přístřešky. -montáž zábran proti usedání ptactva, opravy, revize, instalace poutačů a reklam na obtížně dostupných místech.
Železářství, topenářské zboží, vodoinstalační materiál Zlín
Velkoobchod, maloobchod, prodej, železářství: -hutní materiál -profily, kovových profilů -úhelníky, železných úhelníků -trubky, ocelových trubek -vodoinstalačního materiálu: -vodovodních baterií, baterie -ventily, ventilů -zdravotní keramika -vany -fitinky -novoduru -dřezy, dřezů, zahradní hadice ...
Zámečnické práce, vrata, brány, oplocení, mříže Kroměříž
Nabízíme zámečnické a kovářské práce: výroba: - vrata, brány - přístřešky - zábradlí - oplocení, ploty - dveře - mříže - bilboardy.
Garážová, garážové vrata Morava, Valašské Meziříčí
Provádíme prodej a montáž zateplených sekčních garážových vrat s dlouhodobou životností. Tento produkt je zapsán v programu Zelená úsporám.
Vyrovnávací můstek Valašské Meziříčí
Nabízíme prodej: - vyrovnávacích můstků. Pokud potřebujete zařízení, které Vám umožní jednoduché a pohodlné přemostění Vaší překládací rampy a nákladního automobilu, je tento typ můstku ideálním řešením. Jednoduchá obsluha a údržba. - bezúdržbový spolehlivý systém - ekonomická varianta přemostění - rozměr 2000 x 400mm / nosnost ...
Požární ocelová vrata - rolovací Valašské Meziříčí
Nabízíme požární rolovací ocelová vrata pro použití do prostor s vysokými nároky na bezpečnost a šíření plamene požáru. Klasifikace požární třídy EW 60, EW 45, EW 30.
Garážová vrata Valašské Meziříčí
Naše firma nabízí: - sekční zateplené garážové vrata - pohony pro otočné brány - pohony pro posuvné brány - pohony pro sekční a výklopná garážová vrata.
Interierové vestavby na míru, truhlářská a stolařská výroba Hulín
Nabízíme Truhlářství, truhlářskou a stolařskou výrobu na zakázku: -interierové vestavby na míru -vestavěné skříně -okna (i atypické) - kastlová, zdvojená, jednoduchá, vybavená vakuovým sklem -dveře - jednoduché, dvojkřídlové, kazetové, palubkové, s dřevěnými zárubněmi, prosklené, s bezpečnostním kováním -vrata -schody, schodiště ...
Zámečnická, vzduchotechnická výroba, vjezdové systémy Zlín
Firma KT-KOVO, s.r.o. nabízí služby v oblasti klempířské, zámečnické a vzduchotechnické výroby. Poskytujeme dodávky a montáž: - vzduchotechniky - oplocení - samonosné brány - vjezdové systémy - automatická vrata - zámečnické konstrukce - ocelové konstrukce - montáž polykarbonátových desek.
Nábytek na zakázku, z dýhovaných materiálů Kroměříž
Nabízíme truhlářské a stolařské práce: -provádíme opracování řeziva nadměrných rozměrů -vyrábíme nábytek na zakázku dle přání zákazníka: -nábytek z dýhovaných materiálů -laminovaných DTD a z masívního dřeva. -vyrábíme z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou -vrata kazetová dle přání zákazníka.
Bezpečnostní, přístupové systémy, informační technologie Zlín
Firma STILCOM.CZ s.r.o. nabízí služby: 1. V oblasti bezpečnostních systémů : - poradenství v oblasti podnikové bezpečnosti - zabezpečovací systémy - ochranné prvky - oplocení žiletkovým drátem - docházkové systémy - přísupové systémy - bezpečnostní a kamerové systémy - elektronická ochrana místností proti odposlechu - zamykací ...