Chcete kvalitní oplocení pro váš rodinný dům, chatu, chalupu či firemní prostory? Z pestré nabídky výrobců a dodavatelů si můžete vybrat vrata a ploty dřevěné, kovové, betonové, pletivové i plastové. Dále si můžete pořídit vjezdové brány, vchodové branky a garážová vrata jednokřídlá, dvoukřídlá, otočná, posuvná, rolovací, průmyslová.

Umělecké kovářství, zakázková i sériová kovovýroba, originální ploty, mříže a brány
Kvalitně zpracované kovářské výrobky podle Vašich představ Vám zhotoví Kovářství Petr Andrýsek z Žeranovic u Kroměříže. Na zakázku Vám vyrobíme originální bránu, plot či krbové nářadí.
Akční nabídka - kvalitní sekční garážová vrata na míru za neuvěřitelně skvělou cenu
Pořiďte si kvalitní sekční garážová vrata na míru za neuvěřitelnou cenu od BLABLA VRATA s.r.o.
Garážová vrata - kvalita za rozumnou cenu, ochrana i ozdoba vašeho domu
Firma BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí se soustředí na prodej a montáž širokého sortimentu garážových vrat za skvělé ceny, která ochrání i ozdobí Váš domov.
Vyrovnávací můstky Vám usnadní nakládku i vykládku nákladních aut
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí široký výběr vyrovnávacích můstků, které Vám usnadní nakládku i vykládku nákladních aut. Působíme po celé ČR, také v Brně a okolí.
Masivní křídlová, dvoukřídlá garážová vrata hliníková-výroba, montáž
Firma Jimi Tore Kroměříž dodává masivní, hliníková dvoukřídlá garážová vrata. Vlastní výroba včetně montáže - lze volit křídlová vrata v různých barevných kombinacích.
Zateplené sekční garážová vrata v imitaci dřeva
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat v České i Slovenské republice.
Kvalitní, odolná průmyslová vrata do těžkých provozů, s bezpečnostním rizikem
Odolná průmyslová vrata do těžkých provozů i s vyšším bezpečnostním rizikem vyrobí firma Jimi Tore Kroměříž-Zlínský kraj. Kvalitní vrata od nás odolají i nadměrné zátěži.
Průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů vydrží každodenní zátěž
Pokud potřebujete průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů co vydrží každodenní zátěž, zvolte kvalitní vrata od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Pohony garážových, průmyslových vrat, posuvných bran pro snadné ovládání
Snadné ovládání garážových, průmyslových vrat i posuvných bran umožní pohony na dálkové ovládání. Pořiďte si vrata s pohonem od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Garážová vrata, kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel
Garážová vrata různého typu můžete vybírat u firmy Jimi Tore Kroměříž - kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel i V-profil. Vyberte si svůj oblíbený styl.
Garážová vrata od Jimi Tore už nevyměníte
Garážová vrata pro soukromé i průmyslové stavby pořiďte od Jimi Tore Kroměříž. Naše vrata už nevyměníte, jejich cena je přijatelná a kvalita vysoká. Dodáváme i do zahraničí.
Sekční garážová vrata na elektrický pohon
Spolehlivým dodavatelem na sekční garážová vrata je firma Jimi Tore Kroměříž. Sekční vrata dodáváme na elektrický pohon v různých provedeních a barevných úpravách.
Výroba, prodej sekčních garážových a průmyslových vrat Kroměříž
Česká společnost Jimi Tore s.r.o. Kroměříž, jejíž činností je výroba a prodej sekčních garážových a průmyslových vrat dodává vrata v provedení - kazeta, lamela, středová drážka a nový panel bez prolisu. Námi vyráběná vrata mají včetně používaných komponentů veškeré atesty českých i západoevropských atestačních ústavů, které garantují nejvyšší ...
Okenní rolety, markýzy, vnitřní i venkovní žaluzie - prodej, montáž
Pokud si chcete pořídit okenní rolety, markýzy, vnitřní nebo venkovní žaluzie za rozumnou cenu, pak jste na správném místě! Firma HIXON se sídlem ve Vsetíně je v tomto oboru odborníkem.
Garážová, průmyslová, posuvná, dvoukřídlá vrata Kroměříž
Když pořizujete garážová nebo průmyslová vrata, bude Vašim požadavkem jistě kvalita i rozumná cena. Tyto kriteria splňují vrata od firmy Jimi Tore s.r.o. Kroměříž - Zlínský kraj. Nabízíme posuvná, dvoukřídlá vrata do průmyslové budovy či garáže, jsou z odolného materiálu a jsou vybaveny i garážovými pohony. Dodáváme vrata v těchto ...
Zámečnické práce, zámečnictví|Uherské Hradiště
Jste z okolí Uherského Hradiště a hledáte firmu se zaměřením na zámečnické práce? V tom případě neváhejte a oslovte nás. Naše firma MMKOVÁŘSTVÍ Michal Novotný, má sídlo v Kunovicích v okrese Uherské Hradiště. Specializujeme se na zámečnické práce. Běžně vyrábíme bezpečnostní výrobky - mříže, zámky, brány a kliky. Produkty jsou vyráběny z ...
Garážová vrata zateplené, nezateplené sekční, otvírací  Zlín, Hradiště
TVT eurookna vyrábí nejen okna, dveře všech druhů a typů, ale také garážová vrata jak sekční, otvírací tak zateplené či nezateplené. Sekční garážová vrata vyrábíme: - z dřevěných sekcí zateplená nebo nezateplená. - sekce z PUR panelů (hladké) s možností frézování zdobných drážek. - rámy sekcí jsou potaženy dvouvrstvou dřevěnou lamelou o ...
Kované ploty, pojezdové brány, nerezové zábradlí, Zlín
Společnost IDEAL TRADE spol.s r.o. – specialista na kované ploty a nerezové zábradlí, Vám nyní nabízí historicky NEJVĚTŠÍ VÝPRODEJ kovaných komponentů vlastní značky MODIFER. Vybírat můžete ze širokého sortimentu výrobků: Montované nerezové zábradlí - jednoduchá stavebnice – kompletní montáž svépomocí - materiál určen k lepení, ...
Kovářství Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlín
Kovářství, kovářská výroba. Naše kovářství se specializuje na ruční zakázkovou výrobu. Běžně vyrábíme: - mříže, brány, ploty, zábradlí - krby a krbové rošty, nářadí do krbu - dekorativní dárkové předměty - předměty ozdobné i užitné: stojany, police, sošky, svícny, růže - kování dveří - poštovní schránky - nábytek - židle, stole, ...
Zámečnické práce, Uherské Hradiště, Zlín
MMKOVÁŘSTVÍ Michal Novotný se sídlem v Kunovicích nabízí mimo jiné zámečnické práce. Výroba bezpečnostních výrobků - zámky, mříže, brány a kliky. Výroba také z nerezové oceli, která já v dnešní době velmi oblíbená, protože je velmi odolným materiálem, který se lépe brání vlivům vnějších činitelů a následnému poškození výrobku. Pro více ...
Umělecký kovář, kovárna, kované brány, ploty Vsetín, Zlín
Společnost Profi-kov Vám na základě mnohaletých zkušeností nabízí kvalitní služby v oblasti uměleckého kovářství, zámečnictví a svářečských prací. Vzrustající počet zákazníků je důkazem poskytování neustále zkvalitňovaných profesionálních služeb s využitím moderních metod při realizaci individuálních požadavků každého klienta. V kovárně ...
Mobilní oplocení ALGECO
ALGECO - pronájem mobilního oplocení včetně příslušenství a plného servisu, objednávejte na našich pobočkách Praha, Brno, Ostrava, Spytihněv, Trnava SK, Prešov SK, při současném objednání jakéhokoliv typu kontejneru s vybavením obdržíte na pronájem oplocení speciální cenu, navíc šetříte náklady na dopravu a montáž oplocení.
EUROokna, EUROdveře, EUROvrata, obložkové dveře
Vyrobíme a zároveň namontujeme dřevěná EUROokna, EUROdveře, EUROvrata, ale i interiérové obložkové dveře a posuvné stěny. Zdarma zpracujeme cenovou nabídku. Poskytujeme odborné poradenství a následný servis.
Palubkové dveře od výrobce - levné a kvalitní
Vyrábíme kvalitní dřevěné palubkové dveře za příznivé ceny. Palubkové dveře od nás jsou zatepleny polystyrenem a zaskleny izolačním sklem. Dále vyrábíme dvoukřídlé dveře a vrata, tesařské i obložkové zárubně a interiérové dveře. Nabízíme zakázkovou výrobu a montáž.
Výroba plastových oken, dveří profil Gealan, garážových vrat Trido Zlínský kraj
Firma MONTPLAST Uherský Brod vyrábí a dodává okna z profilů třídy A z německého systému GEALAN, vstupní dveře a garážová vrata značky Trido. Od nás můžete očekávat kvalitní české výrobky za skvělé ceny. Vyrobíme, dodáme a namontujeme: - plastová okna - plastové dveře domovní vchodové (vstupní) - garážová vrata - sekční, posuvná ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj