Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Zámečnické práce, vrata, brány, oplocení, mříže Kroměříž
Nabízíme zámečnické a kovářské práce: výroba: - vrata, brány - přístřešky - zábradlí - oplocení, ploty - dveře - mříže - bilboardy.
Prodej žaluzie, plastová okna, garážová vrata Frýdek, Ostrava
Nabízíme prodej, dodávku a montáž: - plastová okna - hliníkové okna - eurookna - dřevěná okna - garážová vrata - vchodové dveře - horizontální žaluzie - vertikální žaluzie - síta proti hmyzu - parapety - vnitřní, venkovní. Působíme v okresech Opava, Nový Jičín, Ostrava, Frýdek-Místek, Karviná, Olomouc.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Automatické závory Wil  – Váhy Jas Svitavy
Firma Váhy Jas se sídlem ve Svitavách nabízí automatické závory Wil. Závory dodáváme v různém provedení a délce. U automatických závor Wil s větší délkou ramene je vhodné použít sklopnou podpěru na rameno případně pevnou podpěru. K závorám je možno použít i vhodné doplňky jako osvětlení, fotobuňky, zemní smyčky atd. Automatické závory jsou vhodné ...
Bezpečnostní dveře, posuvné brány, zabezpečovací zařízení Liberec
Bezpečnostní dveře, posuvné brány, zabezpečovací zařízení, kamerové systémy, magnetické karty Prodej, servis, montáž, oprava, bezplatné poradenství: - elektrické a mechanické zabezpečovací zařízení k ochraně bytu, domu, obchodu, provozovny - bezpečnostní dveře a zámky - bezpečnostní kování a cylindrické vložky - rolovací a navíjecí ...
Kovovýroba ploty, brány, mříže Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav
Firma Ivan Lednický se zabývá kovovýrobou. Výroba: -ploty -brány, branky -mříže. Lokalita: Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav.
Zámečnictví, Mikulčice, Hodonín, Jihomoravský kraj
Nabízíme: -zámečnictví -kovářské práce -kovovýroba. Zakázková výroba,výroba: -schodiště - vnitřní, venkovní, točité, kombinované -brány, samonosné, pojezdové, křídlové s možností pohonu -vrata-samonosné, pojezdové, křídlové s možností pohonu -mříže, ploty, oplocení -balkony, terasy -květinové koše, držáky na truhlíky - ...
Kovovýroba, kovářské práce, Hodonín
Firma Tomáš Pavka nabízí práce: -kovářské -zámečnictví -kovovýroba -zakázková výroba. Výroba: -brány -ploty -oplocení -schody- vnitřní, venkovní -zábradlí -zastřešení -mříže -a další. Více informací na webových stránkách. -
Plastová okna kvalitní dřevěná okna interiérové dveře Liberec.
Naše firma se specializuje na dodávku, odbornou montáž a kompletní servis: -plastová okna Otherm -dřevěná okna ALBO, TWW -interiérové dveře Porta Doors, Solodoor, Sapeli -vchodové dveře -garážová vrata AW VRATA -rolety a žaluzie Climax, ROLUX. Interiérové dveře: -otočné -posuvné na stěnu -posuvné do pouzdra - skleněné ...
Zámečnictví, kovovýroba,regály, branky, Znojmo
Firma Ivan Lednický provádí zámečnickou práci: Výroba: -ploty, mříže -brána, brány včetně elektrických pohonů -regály, přístřešky -zámečnické výrobky.
Kovové křídlové brány, posuvné brány, branky Bruntál
Firma Deta spol s.r.o. nabízí: - kovové plotové systémy, brány a branky - křídlové brány, posuvné brány - pletivové oplocení, průmyslové oplocení - plotový systém je vhodný jak rodinným domům, městkým parkům, veřejným budouvám tak i průmyslovým budovám, továrnám a skladům.
Rychloběžná rolovací průmyslová vrata Králův Dvůr
Vyrábíme rychloběžná rolovací průmyslová vrata v různých konstrukčních provedeních a typech, sekční vrata, rolovací vrata, vratové výplně.
Montáž sekční garážová vrata TRIDO Semily Turnov Liberec Lomnice
Dodávka, montáž: - sekční garážová vrata TRIDO Regiony: Semily, Turnov, Liberec, Lomnice nad Popelkou
Sekční garážová vrata s pohonem na dálkové ovládání Semily
Společnost Nářadí Hlava s.r.o. nabízíme sekční garážová vrata pro montáž svépomocí, pro montážní firmy, nebo lze montáž zajistit - ceny od 9990Kč vč. DPH, součástí je elektrický pohon, 2 dálkové ovladače, montážní materiál. Velký výběr skladových zásob různých velikosti - všechny informace na webových stránkách www.enhlava.cz, dotazy rádi ...
Automatické dveře, brány, závory Ostrava
Nabízíme: - automatické dveře - zasouvací lineární, radiální - brány křídlové, zasouvací jedoucí po kolejnici, zasouvací nesené - automatické závory pro běžný provoz a pro intenzivní provoz - vyrovnávací můstky: - slouží k vyrovnání výškového rozdílu, přemostění odstupu ložné plochy nákladního automobilu a překládací rampy - instaluje se do ...
Garážová vrata Ostrava - sekční, rolovací, zasouvací
Prodej, oprava, montáž: - průmyslová vrata - sekční, skládací posuvné, svisle posuvná - garážová vrata - sekční, rolovací, zasouvací - rychlonavíjecí vrata - automatické dveřní systémy, dveře - rolovací vrata a mříže - těsnící límce - brány a závory - vyrovnávací můstky.
Garážová vrata vjezdové brány Svitavy,Polička,Litomyšl,
Nabízíme garážová vrata, průmyslová vrata, vjezdové brány, automatické dveře závory a vjezdové systémy. Prodej, montáž a servis všech druhů garážových a průmyslových vrat i vjezdových bran značek Hörmann a Trido.
Kovářství, výroba plotů, Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav
Kovárna Sedlešovice Ondřej Žák, Nový Šaldorf - Sedlešovice, kovářství. Zhotovíme: -ploty, mříže, osvětlení -zábradlí interiérové -okování dveří, vrat a oken. Oblast Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav. Moravské Budějovice.
Zakázková kovovýroba
zabýváme se zakázkovou kovovýrobou v širokém rozmezí -vrata -brány -plotové dílce -plechové bedny -stojany -zahradní sortiment v kovářském stylu -mříže -svařence různých typů -kovové palety -kovové boxy
Rolovací a mrazírenská vrata Beroun
Vyrábíme rychloběžná rolovací a mrazírenská vrata SPEROL, rychloběžná vrata Standard, Profi, Master, Speed, sekční vrata COMPACT, mrazírenská sekční vrata ISO, faldová vrata a vratové systémy.
Žaluzie, roletové systémy Sokolov.
Výroba, montáž, servis: -roletové systémy -venkovní rolety na okna, vrata a mříže -hliníkové rolety s ručním nebo elektrickým pohonem -žaluzie meziskelní, interiérové a vertikální -pojezdové i dvoukřídlé vjezdové brány automatizované.
Požární, nepožární, hlukotěsné dveře a vrata
Rádi bychom představili některé výrobky z našeho bohatého sortimentu. Naše firma se specializuje na vlastní výrobu, dodávku a montáž výplní stavebních otvorů, především pak na certifikované protipožární a protihlukové uzávěry. Náš výrobní program tvoří: Dveře (ocelové, hliníkové nebo nerezové) • Jednokřídlé • Dvoukřídlé • ...
Plastová okna, plastové okno,garážová vrata, montáž, Znojmo, Brno
Firma OKNA - JF nabízí pro jihomoravský kraj, Znojmo, Brno, Moravský Krumlov, Ivančice, Zlín, Uherské Hradiště. Zástupci firmy FINSTRAL a NOVES. Prodej a montáž, servis: -plastová okna, plastové okno -plastové dveře -garážové vrata -zimní zahrady, prosklené fasády -hliníková okna -hliníkové dveře -horizontální žaluzie -sítě proti hmyzu ...
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Ocelové konstrukce technologické mosty regálové systémy Chrudim
Firma TRAMONTA CHRUDIM s.r.o. se realizuje v oborech technologické dopravy, stavebnictví, zámečnictví a jeřábnických pracích. Zajišťujeme dodávky a montáž: - plošin - dopravních mostů - regálových systémů - technologických mostů - přepravních palet - dopravníků - vzduchotechniky - zábradlí - markýzi a mnoho jiných.
Stavba plotů Benešov
Společnost pana Miroslava Bohaty se zabývá kromě pokládky zámkové dlažby, autodopravou i stavbou plotů. Stavba plotů včetně vjezdových bran: - ploty drátěné - ploty PVC - ploty kovové - ploty dřevěné. Pro bližší informace o našich službách klikněte na odkaz viz níže.