Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Plotové systémy, oplocení prodej Příbram - kompletní sortiment pro oplocení
Společnost Euro SITEX, s.r.o. pro Vás připravila ucelenou nabídku kompletního sortimentu pro oplocení Vašich pozemků. Dodáváme pro Vás nejrůznější druhy zahradních i průmyslových plotů a oplocení.
Sériová i zakázková kovovýroba, ploty, branky i stavební prvky
Zakázkovou i sériovou kovovýrobou se zabývá firma HAMANA-Konstrukce s.r.o., Údlice. Vyrábíme zábradlí, ploty, branky, plechové kontejnery a stavební prvky z železa, hliníku i nerezových materiálů.
Průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů vydrží každodenní zátěž
Pokud potřebujete průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů co vydrží každodenní zátěž, zvolte kvalitní vrata od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Garážová vrata, kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel
Garážová vrata různého typu můžete vybírat u firmy Jimi Tore Kroměříž - kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel i V-profil. Vyberte si svůj oblíbený styl.
Servis, oprava garážová vrata, automatické dveře a brány
Servis a opravu garážových vrat, automatických dveří a brán v Ostravě zajišťuje společnost HAPUR spol. s r.o.
Nejen garážová vrata i brány přehledně na jednom místě – Plzeň
Hledáte vhodná vrata pro průmyslový podnik? Chcete vylepšit vzhled vaší garáže pomocí nových garážových vrat? Zcela jistě vám ve vašich požadavcích vyhoví společnost JH – VRATA Hlinovský. Právě tato firma nabízí široký sortiment vrat a brán různého typu, ať se jedná o garážová vrata, vjezdové brány či průmyslová vrata. Každý z těchto typů vrat ...
Montáž, výroba nakládací systémy, vyrovnávací můstky
Společnost HAPUR spol. s r.o. se v oblasti výroby a montáže nakládacích systémů a vyrovnávacích můstků pohybuje na předních pozicích v rámci českého, slovenského, ale i polského trhu.
Garážová vrata Hörmann Plzeň
Úsporná a elegantní garážová sekční vrata Hörmann vyrábí firma JH-VRTA Hlinovský. Vrata vyrábíme tak, aby se otevírala pod střechu. Díky tomu jsou maximálně úsporná a poskytují největší možný prostor v samotné garáži. Díky tomu můžete pohodlněji vjet i vyjet jak s osobním tak s terénním i dodávkovým automobilem. Jsou ochráněny proti ...
Výklopná garážová vrata Hörmann | Semily, montáž, prodej
Prodáváme a montujeme výklopná garážová vrata Hörmann. Naši firmu najdete přímo v Semilech. Výklopná garážová vrata Vám ušetří místo, protože se uloží pod stropem a nemusíte se bát, že Vaše auto odřete o vrata. Disponujeme cca 20 motivy vrat, které jsou z oceli a ze dřeva a můžete si tak vytvořit to co se Vám bude líbit nebo barevně hodit ke ...
Výroba, prodej a montáž svařovaného pletiva a oplocení
Chcete oplotit dům, zahradu, sportoviště či jakýkoli jiný pozemek? Pak neváhejte a obraťte se na českého výrobce pletiva - PLOTY GAVES! Zabýváme se nejen výrobou a prodejem, ale i montáží oplocení a plotových systémů. Klademe velký důraz hlavně na kvalitu provedení. Nabízíme široký sortiment svařovaných pletiv, okrasných i dekorativních, dále ...
Pronájem, prodej mobilního oplocení
Pronájem a prodej mobilního oplocení, které vám zaručí soukromí při různých akcích. Mobilní oplocení lze dobře využít i ve stavebním průmyslu.
Garážová vrata od Jimi Tore už nevyměníte
Garážová vrata pro soukromé i průmyslové stavby pořiďte od Jimi Tore Kroměříž. Naše vrata už nevyměníte, jejich cena je přijatelná a kvalita vysoká. Dodáváme i do zahraničí.
Sekční garážová vrata na elektrický pohon
Spolehlivým dodavatelem na sekční garážová vrata je firma Jimi Tore Kroměříž. Sekční vrata dodáváme na elektrický pohon v různých provedeních a barevných úpravách.
Prodej garážových vrat, posuvných bran, vzorková prodejna Olomouc
PAKL družstvo se zaměřuje na prodej a montáž garážových vrat, pohonů pro posuvné vjezdové brány a stínící techniky. Nyní jsme pro naše zákazníky nově vybudovali moderní vzorkovou prodejnu v Olomouci, ve které si můžete naše výrobky prohlédnout a vyzkoušet. Navíc vám poskytneme profesionální poradenství a konkrétní návrhy řešení. V naší ...
Výroba, prodej sekčních garážových a průmyslových vrat Kroměříž
Česká společnost Jimi Tore s.r.o. Kroměříž, jejíž činností je výroba a prodej sekčních garážových a průmyslových vrat dodává vrata v provedení - kazeta, lamela, středová drážka a nový panel bez prolisu. Námi vyráběná vrata mají včetně používaných komponentů veškeré atesty českých i západoevropských atestačních ústavů, které garantují nejvyšší ...
Výroba, prodej a montáž plotových systémů
S výrobou, montáží plotových systém Vám pomůže společnost Betafence s.r.o. sídlící v Brně. Dlouhá historie firmy zaručuje zkušenosti při výrobě a kvalitu výrobků.
Betafence s.r.o.
Okenní rolety, markýzy, vnitřní i venkovní žaluzie - prodej, montáž
Pokud si chcete pořídit okenní rolety, markýzy, vnitřní nebo venkovní žaluzie za rozumnou cenu, pak jste na správném místě! Firma HIXON se sídlem ve Vsetíně je v tomto oboru odborníkem.
Dveřní a vratové systémy, vjezdové brány Olomouc - prodej, montáž
Chcete si pořídit novou vjezdovou bránu nebo sháníte dveřní a vratové systémy? Obraťte se na firmu PAKL v Olomouci, která se zaměřuje na prodej a montáž vrat, brán a dveřních i vratových systémů. Prodej a montáž: - vjezdové brány - posuvné, křídlové - dveřní a vratové systémy - garážová vrata (výklopná, sekční, rolovací) - ...
Montáž, prodej, výroba svařovaného pletiva Brno
S výrobou a montáží svařovaného pletiva Vám pomůže společnost Betafence s.r.o. z Brna. Vyrábíme a dodáváme svařované pletivo pro průmyslové objekty nebo i jako dekorativní oplocení zahrad.
Betafence s.r.o.
Výroba a prodej mobilního oplocení Brno
Mobilní oplocení pro pořádání akcí nebo koncertů, či k ochraně stavebního materiálu na staveništích Vám vyrobí a dodá společnost Betafence s.r.o. Díky dlouholeté historii zaručujeme kvalitu produktů.
Betafence s.r.o.
Prodej a výroba plotových sloupků Olomouc
Společnost Betafence s.r.o. s dlouhou tradicí a zkušenostmi vyrábí a dodává pletivo a plotové sloupky pro Váš dům či objekt. Dlouhá životnost zaručena.
Betafence s.r.o.
Výroba a montáž bran a branek Ostrava, Olomouc
Na výrobu a montáží bran a branek se specializuje společnost Betafence s.r.o. Máme mnoho spokojených zákazníků z Olomouce či Ostravy. Kontaktujte nás.
Betafence s.r.o.
Poplastované čtyřhranné pletivo, výrobce pletiva
Potřebujete bezúdržbové pletivo odolné proti korozi mající i estetický vzhled? Pak neváhejte a obraťte se na PLOTY GAVES! Poplastovaná čtyřhranná pletiva patří ke standardním a nejpoužívanějším druhům oplocení. Pletivo je baleno v kompaktních nebo klasických rolích po 25 bm, konce jsou opatřeny PE sáčky. Jde o bezúdržbový a nejpoužívanější ...
Sekční průmyslová vrata včetně vratového kování, ideální řešení vjezdu
Sekční průmyslová vrata mají skvělé izolační vlastnosti vratového křídla a rovně tvoří hlukovou a tepelnou bariéru.
Garážová vrata Hörmann Olomouc
PAKL družstvo prodává garážová vrata Hörmann. Montuje dveřní a vratové systémy, pohony pro brány, průmyslová či rychloběžná vrata, domové, vchodové, vnitřní, bezpečnostní i speciální protipožární dveře, nakládací rampy i posuvné a křídlové brány. Jsme autorizovaným prodejcem dveřních a vratových systémů německé firmy Hörmann: - výklopná ...