Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Příslušenství pro rozvaděče – kompenzátory, zásuvky
Širokou nabídku příslušenství k rozvaděčům pro zajištění optimálních vnitřních podmínek naleznete u společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Elektrická instalace do betonu – do staveništního betonu i prefabrikátů
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí chytrá řešení elektrické instalace do staveništního betonu i betonových prefabrikátů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Změkčovací zařízení Praha – s nepřetržitou dodávkou vody
Způsobuje Vám tvrdá voda problémy a hledáte výkonné změkčovací zařízení? Společnost AQUA Cleer s.r.o. se sídlem v Praze Vám poradí a dodá změkčovače vody podle Vašich požadavků.
Dřevěné podlahy BOEN za akční nízkou cenu z velkoobchodu BOMA Parket Praha
Podtrhněte krásu interiéru Vašeho domova nebo kanceláře pomocí moderních dřevěných podlah BOEN, které nyní za akční cenu nabízí velkoobchod BOMA Parket z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Výstavba plotů na zakázku, oplocení z kvalitního pletiva, výroba a montáž vrat a bran
Plot přímo na míru Vašim představám Vám vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč z Prahy. S našimi kvalitními ploty a vraty získá Vaše nemovitost maximální soukromí.
Kanalizační šachty, skruže na studny, poklopy, zakázková výroba
Betonové kanalizační šachty, skruže na studny různých průměrů a tlouštěk, uliční vpusti s poklopy na zakázku vyrábí naše společnost Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Akustika do prostředí Ex – pokryje i náročné požadavky
Náročným požadavkům do specifického prostředí Ex s hrozícím výbuchem vyhoví bez kompromisů tlumiče hluku a akustické kryty od společnosti Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Výroba kopií a opravy historických oken a dveří – restaurování
Společnost DALEX TRADE s.r.o. z Prahy se zabývá výrobou kopií a opravami oken a interiérových i exteriérových dveří a vrat historických budov.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Bezpříkladné spojení kompetencí Praha – záruka úspěchu
Společnost SPELSBERG spol. s r.o., která svým zákazníkům chce nabízet pouze prvotřídní služby, si zakládá na bezpříkladném spojení kompetencí zaručující stabilitu, spolupráci a úspěch celého projektu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Chytré senzory Praha – monitorování stavu rozvaděčů a jiných aplikací
Chytré senzory od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze umožňují přesné a komfortní monitorování stavu skříní rozvaděčů a skříní v průmyslových závodech a plánování údržby těchto zařízení.
Barevný beton COLORCRETE v různých odstínech ozdobil interiéry DRN (Paláce Národní)
Barevné betony COLORCRETE a samozhutnitelný beton EASYCRETE od společnosti TBG METROSTAV s.r.o. zajistily realizaci promyšlených architektonických detailů moderní budovy DRN (Paláce Národní) v Praze.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Topná tělesa pro elektrorozvaděče – zabrání vzniku nežádoucí kondenzace
Topná tělesa pro elektrorozvaděče z nabídky společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze zabrání vzniku nežádoucí kondenzace a zajistí rovnoměrné šíření tepla.
Vinylové podlahy jsou moderní a odolné proti znečištění Praha - podlahy Designflooring
Stavíte nebo renovujete rodinný dům či byt a chystáte se pokládat novou podlahu? Chtěli byste moderní a kvalitní podlahovou krytinu, která zároveň vydrží?
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů
O spolehlivou ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů v reálných klimatických podmínkách se postará široký sortiment výrobků společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Protipožární výrobky od společnosti Spelsberg – z prověřených žáruvzdorných materiálů
Protipožární výrobky od společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy jsou vyrobené z prověřených žáruvzdorných a ohnivzdorných materiálů zaručujících bezpečnou funkci elektrických zařízení.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Prodej písku Česká republika – do omítek, betonu i na dětská pískoviště
Stavíte a potřebujete pro svou stavbu kvalitní písek? Prodej jemného písku na malty a omítky i hrubšího na výrobu betonu nabízí po celé České republice společnost CEMEX Czech Republic s.r.o.
Snižování hluku, návrh a realizace akustických úprav a protihlukových opatření Praha
Společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy nabízí služby snižování hluku od návrhu po realizaci akustických úprav a protihlukových opatřeních v bytových a průmyslových zónách či pro energetické závody.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
AK - Malý rozvaděč – pro interiérové i exteriérové sestavy
Jeden rozvaděč vhodný pro venkovní i vnitřní použití? To je AK – malý rozvaděč s technologií air od společnosti Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Exotické masivní podlahy Praha – profesionální pokládka i renovace
O profesionální renovaci stávajících nebo pokládku nových masivních podlah z exotického dřeva se postará firma VK Parket - Karel Janovský, která má sídlo v Praze.
Laminátové podlahy Egger - výprodej kolekce 2015-2018 ve velkoskladu Praha 10
Chcete kvalitní laminátovou podlahu za skvělou cenu? Pak využijte výprodeje laminátových podlah EGGER - kolekce pro roky 2015-2017, která probíhá ve velkoobchodě Boma parket v Praze.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Rozbočovací krabice, plastové, plechové a zásuvkové rozvaděče Praha
Společnost ELS Spelsberg vyrábí kvalitní elektroinstalační materiál a také jej velkoobchodně prodává firmám i jednotlivým řemeslníkům. Najdete ji v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Výroba rozvodných zařízení Praha – kvalita, spolehlivost, flexibilita
Díky své flexibilnosti a spolehlivosti naleznou rozvodná zařízení nízkonapěťových sítí vyráběná společností SPELSBERG spol. s r.o. z Prahy široké využití nejen v mnoha odvětvích průmyslu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Zábradlí na balkon či lodžii - montáž Praha – bezpečné a esteteické
Máte u svého bytu nebo domu balkon či lodžii? Společnosti Jumar s.r.o. z Prahy se postará o Vaši bezpečnost dodáním kvalitního ocelového nebo hliníkového zábradlí včetně montáže.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Pěnobeton POROFLOW – vyrovná podklad a zajistí tepelnou izolaci
Hledáte spolehlivý vyrovnávací materiál pro podklad plný nerovností a instalačních rozvodů? Společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nabízí k těmto účelům litou vyrovnávací směs – pěnobeton POROFLOW.