Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výstavba a rekonstrukce plynových i neplynových kotelen Praha - návrh, poradenství, realizace
Pokud hledáte spolehlivou společnost, která Vám zajistí výstavbu nebo rekonstrukci plynové či neplynové kotelny, obraťte se na Prometheus, energetické služby, a.s. se sídlem v Praze.
Svítilny pro elektrické rozvaděče prodej Praha
STEGO Czech s.r.o. v Praze nabízí svítilny pro elektrické rozvaděče a LED svítilny, které vytváří ideální světelné podmínky a umožňují rychlou a jednoduchou montáž.
Pletivové ploty a branky, dláždění teras a parkovacího stání
Oplocení pozemků, brány a branky pletivové, pozinkované i betonové, vydláždění chodníků a teras zámkovou dlažbou či kamenem realizuje Josef Pavle - ploty na klíč, Praha.
Betonárny v centru Prahy využívají ekologickou lodní dopravu kameniva po Vltavě
Ekologickou a moderní cestu dopravy kameniva a písku na výrobu betonu lodí po Vltavě přímo do betonárek v centru Prahy využívá po vzoru světových metropolí společnost TBG METROSTAV s.r.o.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Venkovní vybavení budov od firmy Enprag s.r.o.
Venkovní betonové i kovové lavičky, zahradní nábytek, autobusové a MHD zastávky, informační vitríny, odpadkové koše i popelníky, stojany a věšáky na kola to vše Vám dodá firma Enprag s.r.o, v Praze.
Výroba a montáž elektrických rozváděčů
Společnost MANEL, spol. s.r.o. v Šumperku se specializuje na investiční elektroniku - zajistí vám výrobu a montáž elektrických otevřených, částečně krytých, skříňových i atypických rozváděčů.
Ochrana betonových konstrukcí XYPEX
XYPEX je revoluční technologie krystalizace, která zajistí nepropustnost - ochranu betonové konstrukce pro jakoukoliv kapalinu.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
UHPC betony sbírají ocenění v kategorii inženýrské stavby za lávku v Čelákovicích
Společnost TBG METROSTAV s.r.o. vyvinula speciální pevné a trvanlivé UHPC betony, které za své využití při stavbě lávky v Čelákovicích získaly mezinárodní ocenění v kategorii inženýrské stavby.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Xypex - injektážní hmoty prodej Praha - pro sanace omítek, odvlhčení zdiva
Jsme výhradním distributorem hydroizolačních materiálů značky Xypex pro obnovu omítek pomocí injektážní hmoty pro odvlhčování zdiva.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Klimatizační a teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění a klimatizování pro haly i domy
Výkonné topení i klimatizaci Vám dodá a nainstaluje společnost REMKO s.r.o. z Prahy 18 Letňany. Zabýváme se prodejem, montáží i servisem topidel pro rodinné domy, skladové i výrobní haly.
Skleněné obklady kuchyní a interiérů, Praha
Chcete realizovat cokoliv ze skla ve Vašem interiéru - např. skleněné obklady kuchyní? Pak se obraťte na firmu ACERA z Prahy, která poskytuje sklenářský servis - práce na míru, podle přání zákazníka.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Plexisklo - desky, prodej Praha - v celých deskách i jako přířezy
Plexisklo má díky svým optickým vlastnostem a odolnosti velmi mnoho využití, například pro zastřešení, displeje, na kryty a podobně. Firma MOOS s.r.o. z Prahy prodává celé desky i přířezy na míru.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Interiérové dveře - kvalita za příznivou cenu  - show room Praha 6
Interiérové dveře od prověřených výrobců včetně příslušenství si můžete prohlédnout v našem show roomu na adrese Bělohorská 251/147 v městské části Praha 6-Břevnov.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby na klíč, venkovní dlažba na chodník
Pokládku zámecké dlažby i jiné podlahy Vám zajistí společnost Miloslav Kobera z Prahy 9 Klánovice. Precizně položíme dlažbu kolem Vašeho domu, na příjezdovou cestu i jinou venkovní plochu.
Hydroizolace Praha  - široký sortiment kvalitních tmelů a nátěrů
Nežádoucí vlhkosti staveb nebo nechtěnému průsaku vlhkosti zabráníte spolehlivě s kvalitní hydroizolací od společnosti BETOSAN s.r.o. z Prahy, českého výrobce stavební chemie.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
XYPEX pro stavitele prodej Praha – statická a těsnící funkce
Společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy nabízí jako autorizovaný prodejce všem stavebním firmám a stavitelům sortiment kvalitních výrobků XYPEX s vynikající statickou a těsnící funkcí.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Protihlukové ploty pro rodinné domy i komerční objekty - účinná izolace proti hluku
Účinná izolace proti hluku - to jsou protihlukové ploty od českého výrobce ROMAn s.r.o. z Prahy. Využívají se jak u rodinných domů, tak v komerčních prostorech.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Velkoobchod s dřevomateriálem, desky, bedny, laťovky, dýhy, překližky, spárovky
Dřevařský materiál pro truhláře, do stavebnictví i jiné řemeslníky naleznete u společnosti BOHEMIA HOLZ s.r.o. z Prahy 5. Připravili jsme pro Vás široký sortiment dřevařských produktů.
Krystalická hydroizolace Praha – spolehlivě utěsní póry trhliny v betonu
Spolehlivé utěsnění pórů a trhlin v betonu a zajištění jeho nepropustnosti proti vodě a dalším chemikáliím poskytuje unikátní krystalická hydroizolace od společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Dřevěné třívrstvé podlahy QUICK.STEP PARQUET z masivu
Kvalitní dřevěné třívrstvé podlahy vyrobené z masivního dřeva pořídíte u společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dřevařské výrobky prodej - firma s tradicí na trhu od roku 1993
Dřevařské výrobky pro truhláře, stavebníky a kutily, prodej stavební chemie, spojovacího materiálu, ochranných pracovních pomůcek zajišťuje firma Bašus Kutil, Praha.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Prodej akustických materiálů Praha - k tlumení vibrací a pohlcování hluku
Odhlučnění a prodej akustických materiálů určených k tlumení vibrací, pohlcování hluku nebo zvýšení neprůzvučnosti Vám zrealizuje firma Greif – akustika, s.r.o. Praha
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Laminátové podlahy, podlahy z lamina – Egger, Parador, Rooms
Hledáte laminátové podlahy? Ve velkoobchodu BOMA PARKET na 3 místech v Praze naleznete kvalitní podlahy z lamina od prověřených výrobců Egger, Parador, Rooms za skvělé ceny.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Systém IBT Precon pro bezpečné a flexibilní instalace v tovární výrobě
Systém IBP Precon od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy garantuje rychlé, flexibilní a bezpečné instalace v tovární výrobě bez dodatečných nástrojů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha