Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Závitová technologie, vysokopevnostní závity pro strojírenství, automobilový průmysl
Společnost ARSY line, s.r.o. distribuuje a prodává závitovou technologii vysoké pevnosti. Závitové vložky dodáváme do strojírenství, automobilového i leteckého průmyslu.
Kotle Vollcano - minimální náklady na topení, kotel na uhlí a tuhá paliva od výrobce ZK Design
Pořiďte si Kotel Vollcano od výrobce ZK Design s minimálními náklady na vytápění u firmy Centrum nářadí s.r.o. v Opavě. Jedná se o kotel na uhlí a tuhá paliva Vhodný nejen pro vytápění rodinných domů.
Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Tepelná technika - ekologické kotle na uhlí a plyn do rodinných domů s dotací
S vyřízením kotlíkových dotací a pořízením vhodných kotlů na uhlí i plyn do rodinných domů, které jsou ekologické a na něž můžete tuto dotaci získat, Vám pomůže opavská firma CENTRUM NÁŘADÍ.
Česká špičková kvalitní dřevohliníková okna - kvalita s dlouhou životností
TESKO KOLOVRAT s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce dřevohliníkových okna z kvalitních materiálu. Na naše okna se můžete spolehnout, je to kvalita, která vydrží opravdu dlouho!
Výroba a montáž dřevohliníkových oken - velice kvalitní kování a materiál
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. je česká firma, která se specializuje na výrobu a montáž špičkových dřevohliníkových oken. Nabízíme precizní a kvalitní kování.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Dřevohliníková okna přímo od výrobce - bezúdržbová, pro domy, byty i kanceláře
Chcete-li okna přímo od výrobce obraťte se na firmu TESKO KOLOVRAT s.r.o., která je tradičním českým výrobcem dřevohliníkových oken v Opavě a okolí.
Dřevěná okna od českého výrobce - kvalita a zkušenost
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je česká firma, která udržuje rodinnou tradici stolařské výroby. Specializuje se na dřevěná okna a dveře.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Dřevohliníková okna se skvělým designem – všechny výhody v jednom
HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce oken a dveří. Nabízíme vám dřevohliníková okna se skvělým designem, které skloubí všechny výhody v jednom.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Stěrkové interiérové omítky - vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů a kanceláří
Firma MANAZEP PAVEL KNOP nabízí stěrkové omítky, které složí k vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů, domů či kanceláří. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Stavební materiál - prodej stavebnin
Opavská štěrkovna LOSERT spol. s r.o. v Opavě-Jaktaři nabízí širokou nabídku stavebnin a stavebního materiálu.
Železářství a spojovací materiál různých typů - šrouby, hřebíky, vruty, matice
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a železářství různých typů, a to šroubů, hřebíků, vrutů a matic.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zemní vruty - na ukotvení trubek, pro ploty, terasy, značky, chatky, pergoly
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna spojovacího materiálu v Opavě, ve které najdete kvalitní zemní vruty, které jsou vhodné na ukotvení trubek a také pro ploty, terasy, značky, chatky a pergoly.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kotevní technika - kotvy pro ukotvení pergol, altánů a garážových stání na zahradě
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a kotevní techniky. V prodejně naleznete kompletní nabídku hmoždinek, kotev na pergoly, altány či garážová stání.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kotle s dotací - zastupujeme kvalitní značky kotlů Rojek a Benekov
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace nejen v okolí Děčína, ale také po celé ČR.
Cihlové zdící systémy -široký výběr zdicího materiálu a stavebnin
Stavebniny Andrla, s.r.o. nabízí široký výběr v Opavě a okolí zdicího materiálu a stavebnin, mezi kterým naleznete také cihly a cihlové zdicí systémy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Míchání barev - míchací a tónovací centrum
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s největším výběrem barev a laků, která nabízí míchání barev ve svém míchacím a tónovacím centru v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Kompletní sortiment sypkých stavebních materiálu - kvalitní štěrk a písek na jednom místě
Firma LOSERT spol. s. r. o. se v Opavě zabývá prodejem kompletního sortimentu sypkých stavebních materiálů, mezi který se řadí hlavně štěrk a písek.
Laminátová podlaha - dekory dřeva i kamene
Firma Machů Podlahy se zabývá prodejem a pokládkou laminátových podlah, které dodáváme v různých dekorech jako je dřevo a kámen.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Kotle značky Benekov a Rojek - zařídíme vše včetně dotace
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí značky Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace v Praze a Mělníku.
Stavební materiál – cihlové systémy, zámková dlažba, maltová směs
Stavební firma Andrla, s.r.o., nabízí veškerý stavební materiál je zámková dlažba, maltová směs a cihlové systémy v Opavě a okolí.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Smrkové obkladové palubky za akční ceny | Opava
Smrkové obkladové palubky v délce 4m, kvalita A/B za akční cenu zakoupíte u firmy Pavla Kostery ve Slavkově z Opavy Ceny obkladových palubek (bez DPH): - rozměr 12,5 x 96mm – cena 140,50Kč/m2 - rozměr 14 x 121mm – cena 142,15Kč/m2. U nás v nabídce najdete nejen dřevěné obkladové palubky, ale i palubky podlahové ve kvalitě A/B a B/C. Dále ...
Střešní krytiny - skládaná, plechová, plastová, vláknitocementová
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. je významný dodavatel materiálů pro stavbu a rekonstrukce střech. V Opavě vám nabízíme skládané, plechové, plastové i vláknitocementové střešní krytiny.
Plovoucí, laminátové podlahy, koberce, vinylové dílce
Firma Machů Podlahy se zabývá pokládkou a prodejem koberců, laminátových podlah, vinylových dílců a v neposlední řadě také plovoucích podlah v Opavě a okolí.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Levné smrkové obkladové palubky v délce 4m Opava
Potřebujete smrkové obkladové palubky? Vužijte výhodnou nabídku firmy STŘECHY - Kostera Pavel Opava a objednejte levné smrkové obkladové palubky v délce 4m v kvalitě A/B. Volejte 602553687. Aktuální ceník – uvedené ceny bez DPH: rozměr 12,5 x 96mm – cena 140,50Kč/m2 rozměr 14 x 121mm – cena 142,15Kč/m2. Na prodej máme nejen dřevěné ...