Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Míchání barev na počkání - profesionální tónovací centrum, široký výběr z desetitisíců odstínu
Firma ABC barvy s.r.o. Vám nabízí míchání barev na počkání v Opavě. Poskytneme Vám široký výběr z desetitisíců odstínů a v našem míchacím tónovacím centru Vám namícháme odstín, který si budete přát.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Betonové silniční panely pro výstavbu dočasných komunikací a parkovacích ploch
Silniční panely z betonu pro výstavbu dočasných příjezdových cest na staveniště nebo parkovacích ploch, vyrábí firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
Protipožární ocelové dveře a stěny, interiérové i exteriérové
Protipožární ocelové dveře a stěny, interiérové i exteriérové, vchodové, prosklené i plné, výrobu, dodávku, montáž a servis realizuje VKV-MARKET, spol. s r.o., Opava.
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s velkým objemem a délkou hadice za přijatelnou cenu
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s délkou hadice až 60 metrů za přijatelnou cenu v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji zajišťuje společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Parketové podlahy – pokládka nových parket, renovace a broušení parket
Komplexní servis parketových podlah, jako je pokládka nových parket nebo renovace a broušení starých parketových podlah poskytuje v okolí Opavy Podlahářství Tom&Ka s.r.o.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Industriální okna do starých hal, loftů, továren a jiných objektů – výroba industriálních okenních konstrukcí
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu a instalaci industriálních oken do továrních hal, loftových bytů a dalších objektů. Okenní konstrukce s extrémně štíhlou šířkou ocelových profilů.
Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Rozvoz betonových směsí - vlastní výroba a speciální domíchávače pro přepravu betonu
Společnost Andrla CZ s.r.o je mimo jiné Betonárna, a vyrábí si vlastní betonové směsi, které Vám rozveze v Opavě a okolí. Firma má k dispozici speciální vozy, kterými zajistí rychlý transport betonu.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Okenní kliky s bezpečnostní technologií SecuForte®  jako nejlepší ochrana domu proti vloupání
Chraňte váš dům proti vloupání. Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy dodává okenní kliky s technologií SecuForte®, které vám pomohou problém se zabezpečením eurooken a dveří vyřešit.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Eurookna s okenní klikou SecuForte jsou nejlepší volbou pro ochranu proti vloupání
Hledáte kvalitní eurookna pro Váš dům, které Vám zároveň poskytnou ochranu proti vloupání? Pak oslovte českou firmu HON-okna, dveře z Opavy, která vyrábí kvalitní eurookna s okenní klikou SecuForte.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Izolované ocelové profily - Industriální architektura historických budov i občanské výstavby
Profilová řada izolovaných ocelových profilů ARTE k výrobě přesných replik památkově chráněných oken pro industriální architekturu a také pro využití i v občanské výstavbě.
Vinylové podlahy, PVC podlahy, linoleum - řešení na míru
O vinylové, PVC podlahy i linoleum se Vám postará podlahářství Tom&Ka s.r.o. z Opavy. Zajistíme Vám řešení na míru - přijedeme, zaměříme a vytvoříme cenovou nabídku zdarma!
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Obrovský výběr stavebnin – fasády, izolace, komíny, dveře, dlažby a mnoho dalšího
Bohatý výběr stavebnin jako jsou fasády, izolace, betonové bloky, komíny, dveře a zárubně, dlažba, nářadí a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost STAVEBNINY ANDRLA s.r.o. z Opavy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
PUR pěna pro nástřik totální plošné izolace Penosil - izolace garáží, ventilace, potrubí
Potřebujete izolaci vrat, garáže, balkónu, nádrže, lodě nebo ventilace? Pak je nejlepším řešením PUR pěna EasySpray PENOSIL pro nástřik totální plošné izolace - zakoupíte ji v prodejně DUMAG v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Charakteristiky vlastností požární odolnosti požárních uzávěrů
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na dodávku a montáž protipožárních ocelových dveří a stěn aby jste mohli chránit svůj domov, kancelář či velkosklad proti ohni a jeho ničivým účinkům.
Výroba certifikovaných panelových vchodových dveří s odolností proti vloupání
Certifikované panelové vchodové dveře pro domy a byty vyrábí firma VKV-MARKET, spol. s r.o. V Opavě, Olomouci dodáváme kvalitní dveře s odolností proti vloupání a velkou tepelnou úsporou.
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto nabízí firma Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Ocelová okna pro industriální architekturu - výroba replik památkově chráněných oken v historických budovách
VKV-MARKET, spol. s r.o. se mimo jiné věnuje výrobě památkově chráněných oken v historických budovách a díky nové řadě izolovaných ocelových profilů má technologii k přesné výrobě replik oken.
Dřevěná eurookna, výroba kvalitních oken - vodotěsnost, vysoká životnost a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná eurookna přímo od výrobce pořídíte u firmy Baran - FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy .
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Požární dveře – odborná zakázková výroba protipožárních otvorů
Specialisté ze společnosti VKV MARKET spol. s r.o. zajišťují zakázkovou výrobu požárních uzávěrů, protipožárních ocelových nebo dřevěných dveří, oken a stěn vše podle jasně požadovaných norem.
Ocelové protipožární dveře - zakázková výroba požárních systémů
Společnost VKV MARKET, spol s.r.o. z Opavy se zaměřuje na výrobu protipožárních ocelových dveří - zakázkovou výrobu požárních systémů zajistíme v Opavě, Ostravě a po celé České republice.
Kvalitní plastová okna a dveře - PVC profil Aluplast, izolační sklo Euroglass
Plastová okna a dveře vyrábí a prodává společnost Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy. Nabízíme izolační skla Euroglas a PVC profily Aluplast.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Jedinečné betonové bloky jako dočasná stavba i bez nutnosti stavebního povolení
Optimální řešení v oblasti dočasných staveb i bez nutnosti stavebního povolení, vám zajistí dobře známá firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy, která nově poskytuje pro tyto účely jedinečné betonové bloky.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
Realizace betonových podlah, betonové desky, česané betony anhydritových podlah, betonové potěry
Firma Roman Nevrkla se sídlem ve Velkých Heralticích v okrese Opava se zabývá realizací betonových podlah. Betonujeme také základové desky rodinných domů.