Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Moderní betonárna – výroba a dodávka certifikovaných betonových směsí
Certifikované betonové směsi, vyráběné pomocí nejnovějších dostupných technologií na trhu, dodává stavební firma OSP spol. s.r.o., působící v okolí Moravského Krumlova.
Dr. Schutz PU-Anticolor, speciální lak pro krásnou a hygienicky čistou podlahu
Hygienicky čistá a bezpečná podlaha díky speciálnímu laku Dr. Schutz PU-Anticolor, vyráběného specialisty v oblasti renovace povrchů, společností DEMA DEKOR CZ.
Zakázková výroba potrubních součástí - záslepky potrubí
Potrubní součásti - záslepky potrubí, atypické příruby, hrdla trubková přivařovací, tvarovka T-kus a jinou zakázkovou výrobu zajistí AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Kvalitní fasádní nátěry a omítky s garancí nejnižší ceny
Pokud sháníte fasádní omítky značky Weber Terranova, navštivte Míchací centrum stavební společnosti OSP spol. s.r.o. sídlící v Moravským Krumlově.
Profesionální zastřešení teras funkčními skleněnými díly vysoké kvality
Dodavatelem vysoce kvalitních prosklených terasových přístřešků je společnost WIDOMA s.r.o., která pro vás zajistí komplexní služby - od návrhu až po montáž.
Zakázková výroba interiérových a vchodových dveří z kvalitních materiálů
Výrobce interiérových a vchodových dveří na zakázku je Truhlářství Reiters nedaleko Znojma, kde vám vytvoří kvalitní dveře přesně dle vašich požadavků.
Renovace a ochrana vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců
Renovaci, hloubkové čištění, sanace, ošetření a ochranné nátěry vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců provádí firma Dema-servis, která působí po celé České republice.
Malíř - natěrač, malování interiéru, realizace malby a nátěrů
Odborník na veškeré malířské práce jako je vymalování bytů, domů, kanceláří, interiérů, obchodních domů, nátěry fasád, natěračské práce provádí kvalitní Stavební firma Makovický.
Nová nabídka dveří a zárubní od firmy Zlomek, široký sortiment
Jako novou nabídku přináší naše firma K-Produkt, s.r.o., dveře a zárubně od českého výrobce firmy Zlomek. V prodejně ve Znojmě si vyberete produkty dle Vaší představy.
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken kokos, juta, mořská tráva
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal - návod Vám nabízí firma Dema-servis v Žeroticích.
Rychlá pokládka plovoucích a dřevěných podlah za příznivou cenu
Pokládka nové podlahy, dřevěné i plovoucí podlahy, podlahy do domů a bytů za příznivou cenu, pokládku laminátových podlah a další nabízí Jiří Kacetl Best SDK, Znojmo.
Nátěry fasád, střech, domů kvalitní práce za výhodnou cenu
Nátěry fasád, domů, střech, malování bytů, domů, obchodů, interiérů, míchání barev to vše nabízí v oblasti Třebíče firma Stavební firma Michal Makovický.
Prodej podlah, vzorková prodejna podlahových krytin,  podlahové centrum Znojmo
Největší výběr podlah, vzorková prodejna podlahových krytin, podlahové centrum s širokým sortimentem podlah nabízí firma K-Produkt, s.r.o., ve Znojmě.
Prodej a montáž terasových dílců z vysoce kvalitního WPC Znojmo
Prodej, dodávku, montáž, pokládku terasových dílců z vysoce kvalitního WPC s dutým nebo plným profilem, zajišťuje kvalitní firma K-Produkt, s.r.o., sídlící ve Znojmě.
Prodej, dodávka interiérových jednokřídlých a dvoukřídlých dveří
Prodej, dodávka, montáž - interiérové dveře, jednokřídlé, dvoukřídlé, posuvné, skládací, otočné, celoskleněné od firmy K-Produkt, s.r.o., Znojmo
Velkoobchodní prodej, distribuce baterií Varta, dodávka baterií, e-shop, Znojmo
Velkoobchodním prodejem a distribucí nejen klasických alkalických AA a AAA baterií Varta, provoz e-shop zajišťuje firma Chvátal-Artex, s.r.o., v okrese Znojmo.
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Prodej, dodávka, montáž dveří a zárubní od českých výrobců Znojmo
Prodej, dodávku i montáž dveří a zárubní od českých výrobců, zaměření, umístění obložkových zárubní do stavebních otvorů, řezání pantů a další provádí firma K-Produkt, ze Znojma.
Dřevěné a plovoucí podlahy, pokládka podlah, kvalitní práce Moravský Krumlov!
Pokládka podlah, dodávka dřevěné a plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy, realizace, montáž to vše provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, v oblasti Znojma a Moravského Krumlova.
Prodej podlahových a soklových lišt, zakončení pokládky podlahy
Prodej, dodávka kvalitních podlahových lišt, soklové lišty, zakončení pokládky podlahových krytin, podlah zakoupíte u firmy K-Produkt, s.r.o., působící ve Znojmě.
Prodej příslušenství a doplňky k podlahám - podložky, parozábrany, vyrovnávací stěrky, akční cena Znojmo
Prodej, dodávka příslušenství a doplňků k podlahám - podložky, parozábrany, vyrovnávací stěrky, nyní za akční cenu od firmy K-Produkt, s.r.o., Znojmo.
Prodej, dodávka PVC a marmoleum podlahy, podlahová krytina Znojmo
Prodej, dodávka PVC a marmoleum podlahy, podlahové krytiny, výběr z mnoha dekorů, které napodobí jiný typ podlahy, dodává společnost K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Kvalitní dřevěné podlahy do prostor s menším zatížením, dodávka, prodej, vzorkovna Znojmo
Kvalitní dřevěné podlahy vhodné do prostor nebo kanceláří s menším zatížením zakoupíte ve vzorkovně a prodejně firmy K-Produkt, s.r.o., ve Znojmě.
Prodej vinylové podlahy, imitace dřevěných podlah, dodavatel, protiskluzové podlahy, Znojmo
Dodavatel, prodej vinylové podlahy, imitace dřevěných podlah, protiskluzová podlaha vhodná i pro alergiky od firmy K-Produkt, s.r.o., sídlící ve Znojmě.
Kvalitní laminátové podlahy, prodej, dodávka, podlahy mnoha dekorů a tlouštěk, Znojmo
Prodejce kvalitních laminátových podlah, podlahy ve vzhledu dřeva, dlaždic, kamenných podlah, různé dekory a tloušťky zaoupíte u firmy K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.