Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Hledáme nové spolupracovníky pro montáže oken a dveří - práce, brigáda Znojmo
Hledáme spolupracovníky do našeho týmu na montáže oken a dveří - jsme stabilní firma EVOokna Tomáš Makeš se sídlem v Tulešicích na Znojemsku.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Čerpání betonu do dálky a výšky i na stavbách s nedostatkem prostoru
O dodávku a čerpání betonu do dálky i výšky pomocí halového čerpadla, a to i na stavbách s nedostatkem prostoru, se postará firma Beton Znojmo.
Prodej konstrukčního a stavebního řeziva, OSB a CETRIS desek
Konstrukční a stavební řezivo zakoupíte v okolí Znojma ve Stavebninách EKOČEK. Prodáváme krovy, střešní latě, prkna, fošny, hranoly, ale také OSB a CETRIS desky.
Stavebniny EKOČEK
Posuvné terasové, balkónové dveře - pohodlný přístup na balkón nebo terasu a prosvětlený interiér
Získejte pohodlný přístup na Váš balkon nebo terasu díky posuvným terasovým, případně balkónovým dveřím s izolačním dvojsklem nebo trojsklem od společnosti EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Pronájem a servis mobilních toalet, wc na sportovní, kulturní akce, festivaly
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních wc pro kulturní i sportovní akce v okolí Znojma, Moravského Krumlova nebo Pohořelic poskytne firma Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Kyvná střešní okna s integrovaným tepelným límcem a zavedenou ventilací
Profesionální okna s tepelným límcem, která jsou skvělou volbou pro každou domácnost. Firma EVOokna se postará a dodávku a montáž kyvných střešních oken se zabudovanou ventilací.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Betonové stříšky s okapovou drážkou, sloupové hlavice k betonovým plotům
Betonové stříšky s okapovou drážkou odolné vůči mrazu a také sloupové hlavice k betonovým plotům vyrábí firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba potrubních dílů – všestranné využití, kvalitní materiály
Společnost AR Brno dodává potrubní díly -přivařovací, točivé příruby. Výrobu zajišťujeme dle potřeb zákazníka na míru. Používáme kvalitní materiály pro různá odvětví a průmysl.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken -  kokos, juta nebo mořská tráva
Jak správně postupovat v rámci péče a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal Vám poradí firma floorcolor s.r.o..
Okrasné betonové ploty na klíč – česká kvalita za dostupné ceny
Prodej a montáž okrasných betonových plotů od českých výrobců zajistí společnost Gaves plot. Betonové ploty dodáváme po celé České republice.
Bezpečnostní a protipožární vnitřní vchodové dveře do bytu
Vchodové dveře do bytu, díky kterých se budete cítit bezpečně a nebudete se bát o svůj majetek – to jsou vchodové dveře Erkado, které Vám nainstaluje firma EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Prodej, opravy, servis, výměna plynových bojlerů a kotlů na ohřev vody
Servis plynospotřebičů, montáže průtokových a zásobníkových ohřívačů, montáž kotlů, plynových bojlerů, opravy, montáž zajistí firma Petr Hromádka, Znojmo.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Prodej vinylových podlah v přírodních dekorech odolných vůči škrábancům, vodě i vlhkosti
Oživte Váš dům nebo byt vinylovými podlahami v přírodních dekorech od společnosti Podlahy a dveře Lukáš Nekula. Prodáváme vinylové podlahy s ochrannou vrstvou proti proti škřábancům, vodě i vlhkosti.
Plastové okna a dveře, prodej, dodávka, montáž oken, dveří, Moravský Krumlov
Prodej, dodávka, plastových oken a dveří, okna z hliníku i plastu. Montáže oken, bezpečná okna, inovační řešení s úsporou energie, to je firma EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Posuvné interiérové dveře, které šetří prostor - montáž na stěnu, do zárubně nebo pouzdra
Jednokřídlé a dvoukřídlé interiérové posuvné dveře s montáží na stěnu, do pouzdra nebo zárubně, které dokonale zapadnout do Vašeho interiéru, dodává firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře ze Znojma.
Plastová okna - nové okenní systémy PIXEL a PROLUX pro více světla v interiéru
Společnost EVOokna nedaleko Pohořelic a Ivančic přináší nové okenní systémy PIXEL a PROLUX, které přinesou do vašeho domu více denního světla a minimalizují tepelné ztráty.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Velkoformátové voštinové rohože pro stabilizaci štěrkových ploch
Velkoformátové voštinové rohože pro pevné zafixování štěrku a vysokou odolnost dodává firma Česko kvete MV s.r.o. Rohože zpevní a stabilizují povrch, zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.
Vodovodní baterie a sprchové kouty pro nadčasový design Vaší koupelny – široký výběr doplňků
Pořiďte si vodovodní baterie a sprchové kouty od společnosti FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, která prodává příslušenství a nadčasový design koupelnových doplňků.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka