Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Kotle na tuhá paliva Domažlice - Vulkán 22 kW a automat 33kW pro vytápění rodinných domků
ET - Euroteplo a.s. z Domažlic se zabývá výrobou a prodejem nových ekologických kotlů na tuhá paliva Vulkán 22 a Vulkán automat. Těmito kotly je možné vytápět rodinné domky nebo menší provozovny.
Předizolované potrubí, spojky i monitoring zajistí Polynet (Liberec)
Monitoring potrubí se provádí pomocí integrovaných monitorovacích vodičů a přináší tak možnost permanentního dohledu nad potrubím.
Výroba přírub na zakázku Hradec Králové
Vyrábíme příruby pro spojení či zaslepení potrubí. Příruby od sebe oddělují potrubní díly či zařízení.
Solární ohřev vody | Třeboň
Ohřívat vodu můžete i efektivním způsobem solárního systému, který šetří peníze i životní prostředí. Jeden kolektor měřící 2 m2 během dne za ideálních podmínek ohřeje sto litrů vody. Pokud není možné jejich energii využít, instalujeme do domů objemné akumulační nádrže, které uchovají energii pro pozdější využití. Nádrž je dražší záležitost a ...
Kotle značky Benekov a Rojek - zařídíme vše včetně dotace
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí značky Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace v Praze a Mělníku.
Potrubní systémy Alvenius, spirálově svařované ocelové trubky
Vyrábíme potrubní systémy Alvenius, spirálově svařované ocelové trubky dosahují špičkové kvality s dokonale hladkým spárem.
Potrubní díly vyrobí ELZA - Hradec Králové
Společnost ELZA vyrábí potrubní díly z nerezu, takže obstojí i v náročnějších podmínkách.
Vytápění a potrubní rozvody všech médií – montáž, opravy i rekonstrukce
Topení i potrubní rozvody pro vodu, plyn a páru montuje, opravuje a vyměňuje společnost OLPET s.r.o. z Teplic. Kompletní topenářské a potrubářské práce, rekonstrukce, opravy i revize.
Sváření, výroba, montáž a opravy technologických zařízení a potrubních celků
Potrubní systémy a průmyslová technologická zařízení svařuje, vyrábí, montuje a opravuje společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Svařování oceli, nerezu i hliníku, potrubářské práce.
Kotel VULKÁN – ekologické spalování uhlí i pelet
Hledáte kotel, který nebude nákladný na provoz i obsluhu a zároveň bez problému vytopí rodinný dům i firmu? Pak je pro vás nový ekologický kotel VULKÁN od společnosti ET – Euroteplo tou správnou volbou. Kotel VULKÁN umožní spalování pelet i hnědého uhlí, je úsporný, ekologický a nenáročný na komínový tah. Je tak ideálním řešením pro novostavby i ...
Nerezové jehlové ventily
Schwer Ventiltechnik vyrábí jehlové ventily z nerezavějících ocelí pro nejrozličnější použití a průmyslová odvětví.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové měřící přípojky
Tam, kde se vyskytují agresivní média a korozivní prostředí, nabývají potrubní systémy a armatury z nerezových ocelí silně na významu.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové zpětné ventily
Zpětné ventily od Schwer Ventiltechnik zhotovené z nerezavějící oceli DIN 1.4571 (ČSN 17348) garantují nejvyšší spolehlivost a funkčnost.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Plynové ohřívače - IZOGAS pro vytápění průmyslových objektů, sportovních hal
Plynové ohřívače - IZOGAS můžete využít pro vytápění průmyslových objektů, sportovních hal či obchodních domů, lze je spojit k větracím jednotkám jiných výrobců.
Nerezové navařovací kužele - kompatibilní s vrtáním a šroubením | Schwer Fittings
Pro stroje a zařízení jsou navařovací kužele ideální z důvodu kombinace s různými dalšími typy šroubení (kužel 24°). Kombinace je možná s kuželovým nebo nerezovým šroubením.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové hadicové armatury
V oblastech výskytu agresivních prostředí a médií mají armatury z nerezu svá uplatnění. Toto platí obzvláště také pro hadicové armatury a hydraulické adaptery.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezová nástrčná šroubení
Nástrčkové rychlospojky z nerezi „PUSH-IN“ se hodí pro použití v oblastech kde není povoleno použití mosazných nebo plastových spojení, kde je agresivní prostředí nebo je použito agresivního media.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové SAE příruby
SAE - příruby z nerezavějících ocelí pro standardní (3000 PSI- 350 bar) a vysoké tlaky (6000 PSI - 400 bar) pro vysokotlaké a hydraulické rozvody a agresivních médií.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové trubky bezešvé přesné
Nabízíme nerezové bezešvé přesné instrumentální trubky podle norem: EN 10305-1(DIN 2391), ASTM 632, ASTM A213/269 - materiál AISI 316L/ 1.4435 s tol. vnějšího průměru +/- 0,08 mm.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Vulkán - ekologický kotel na tuhá paliva - hoří sám až 12 hodin
Ekologický, patentově chráněný, vyvíjen speciálně na spalování hnědého uhlí - to je Vulkán, kotel na tuhá paliva, ve kterém lze taktéž spalovat hnědouhelné brikety, kusové hnědé nebo černé uhlí.
Nerezová hydraulická šroubení
Nerezové součásti potrubí, vysokotlakých a hydraulických zařízení: kulové kohouty závitové a přivařovací, ventily, zpětné ventily, trojdílná a hydraulická šroubení.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové závitové fitinky
Závitové nerezové fitinky nabízí plzeňská společnost Schwer Fittings, s.r.o. Vyberte si u nás správnou tvarovku dle záměru aplikace.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň