Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Montáž technologických zařízení, dodávky potrubních dílů
Realizace montáží investičních celků podle zadání zákazníka, dále zajišťujeme i další služby jako jsou nátěry, izolace, NDT apod. - AXIS a.s. Hradec Králové
Průmyslové armatury prodej Praha - přírubové, regulační, závitové a odvzdušňovací armatury
Prodej průmyslových armatur – uzavíracích, regulačních, pojistných, odvzdušňovacích od firmy Thermoquell v Praze.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Topné rohože - prodej a montáž Most – nízká spotřeba a minimální konstrukční výška
Nejen v zimě, ale po celý rok pocítíte příjemné výhody a komfort topných rohoží do koupelen, které prodává a montuje společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Prefabrikace potrubí Litvínov – splňující nejvyšší standardy
Společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o. nabízí své odborné prefabrikace potrubí, které splňuje nejvyšší standardy, a je využíváno jak při novostavbách, tak i při renovacích.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Armatury a technologie Handtmann pro nápojářský průmysl
Armatury a technologie Handtmann pro nápojářský průmysl zajistí k prodeji společnost P.A.F.
Kotle na tuhá paliva VULKÁN Domažlice – dlouhá doba bez přikládání
Zvažujete pořízení kotle na tuhá paliva a nevíte si rady s výběrem? Svěřte se do rukou odborníků z firmy EURO TEPLO a.s. z Domažlic, kde Vám odborně poradí a prodají kvalitní kotle VULKÁN.
Teplovzdušné výměníky
Efektivního využití tepla z kouřovodů a zvýšení účinnosti kamen a tím pádem i značné finanční úspory dosáhnete s použitím teplovzdušného výměníku z nabídky firmy EURO TEPLO a.s. Domažlice.
Kvalitní servis plynových kotlů, kotelen nejen pro firmy i družstva Kolín
Zajistíme pro Vás včasný servis kotelen nebo plynových kotlů – nabídka spolehlivých servisních služeb - postaráme se o Vaši kotelnu nebo kotel - FALKOM s.r.o. Kolín
Kotle BENEKOV řady K - nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR
Pořiďte si novinku, kterou uvedla společnost BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově na trh v září 2017. Jedná se o nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR.
Prodej, servis a montáž plynových kotlů Praha – profesionálně
Vytápíte Váš dům, byt nebo kancelář pomocí plynového kotle? Pak jistě oceníte profesionální služby společnosti Jikoterm s.r.o. v Praze, která nabízí prodej, odborný servis a montáž plynových kotlů.
Vyvažovací ventily koncových zařízení a regulaci rozvodů tepla a chladu
Armatury pro ruční vyvažovací ventily pro rozvody vytápění, chlazení.Koncovka na přednastavení průtoku, uzavírání a měření tlaků, průtoků a teplot.
Automatické kotle Benekov na dřevní pelety řady R - nejkomfortnější kotel na biomasu
Pořiďte si jeden z nejúspornějších automatických kotlů. Pořiďte si kotel Benekov ředy R na dřevní pelety a biomasu od společnosti BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR - zplyňovací kotle Benekov řady D
Automatické kotle Benekov řady D jsou pro zákazníky, kteří chtějí topit kusovým dřevem a zároveň chtějí snadno obsluhovat svůj kotel. Jedná se o nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR.
Jednoduché, levné a super účinné kombinované kotle na uhlí Benkov řady B
Topte chytře! Pořiďte si levné a přitom velice účinné kombinované kotle na uhlí značky Benekov řady B od firmy BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety Benekov v Ekodesignu - nejúspornější kotle na uhlí v EU
Chcete nový kotel, který Vám ušetří čas i peníze? Pak vsaďte na kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety v ekodesignu řady C od společnosti BENEKOVterm. Jedná se o nejúspornější kotle na uhlí v EU.
Výrobce radiátorů – KORADO Česká Republika
Naší nabídkou je široký sortiment radiátorů pro zařízení bytu, domu nebo kanceláře se zaručenou kvalitou - KORADO, a.s. Česká Třebová
Ohřívače vody vysoké kvality od českých i světových výrobců
Ohřívače vody jsou nedílnou součástí domácností, hotelů i firem. Pustit si teplou vodu z kohoutku v kuchyni nebo při sprchování považujeme dnes již za samozřejmost. Nebylo by to ale možné bez jednoho praktického pomocníka – ohřívače vody. Kde kvalitní ohřívače sehnat? Navštivte společnost C + C cimbál. Máme pro vás ohřívače vody různých typů a ...
Kotle Vollcano - minimální náklady na topení, kotel na uhlí a tuhá paliva od výrobce ZK Design
Pořiďte si Kotel Vollcano od výrobce ZK Design s minimálními náklady na vytápění u firmy Centrum nářadí s.r.o. v Opavě. Jedná se o kotel na uhlí a tuhá paliva Vhodný nejen pro vytápění rodinných domů.
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště s prvky fluidní techniky, rekonstrukce
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště kotle s prvky fluidní techniky, pro spalování různých druhů paliv, rekonstrukce od firmy T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
FALKOM - montáž i rekonstrukce parní kotelny,horkovodní i teplovodní
Firma FALKOM s.r.o. Vám nabízí kompletní řešení Vašich kotelen, od projektu, přes montáž až po pravidelné revizní prohlídky, včetně rekonstrukcí stávajících kotelen
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů, nízkoemisní spalovací systémy, výměníky odpadního tepla má zaměření firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. z Brna.
Nízkoemisní spalovací systémy, uhelné hořáky, dodávka
Nízkoemisní spalovací systémy, uhelné hořáky, spalování uhelného prášku, dodávku těchto moderních systémů poskytuje firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Tepelná technika - ekologické kotle na uhlí a plyn do rodinných domů s dotací
S vyřízením kotlíkových dotací a pořízením vhodných kotlů na uhlí i plyn do rodinných domů, které jsou ekologické a na něž můžete tuto dotaci získat, Vám pomůže opavská firma CENTRUM NÁŘADÍ.