Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Víceúrovňové parkování - efektivní využití prostoru s patrovými garážemi
Nabízíme betonové garáže s variabilními možnostmi provedení, od samostatných přes dvojgaráže až po podzemní varianty.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Duet CZ – vaše cesta k exkluzivním laminátům a dekorativním materiálům
Společnost DUET CZ, s.r.o., výhradní zástupce značek HPL laminátů HOMAPAL, FORMICA a UNILIN EVOLA, nabízí špičkové materiály pro stavebnictví, interiéry a výrobu nábytku.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Stokvis Tapes - expert na komplexní řešení s flexibilními a samolepicími materiály
Stokvis Tapes je předním poskytovatelem inovativních řešení v oblasti samolepicích materiálů a konvertovaných dílů pro širokou škálu průmyslových aplikací.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Xypex od NEKAP - komplexní řešení pro vaše stavební projekty - ochrana staveb na nové úrovni
Od roku 1992 je společnost NEKAP výhradním distributorem Xypex v ČR, revolučního materiálu pro ochranu a sanaci staveb. Zjistěte, jak můžeme chránit i váš projekt.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Neodolatelná jarní sleva 8% na betonové ploty od Tady Plus! - připravte se na jaro!
Nechejte jaro přivítat s novým plotem! Tady Plus s.r.o. nabízí exkluzivní 8% slevu na všechny přírodní betonové ploty. Ideální čas pro nákup kvalitního oplocení za výhodnější cenu.
Montáž a demontáž betonových plotů v Plzni  -  prvotřídní společnost pod vedením pana Maříka
Pod vedením pana Maříka, spol. Betonové ploty Leon nabízí profesionální montáž a demontáž betonových plotů v Plzni. Získejte kvalitní oplocení s garancí spokojenosti pro vaše domovy a areály.
Kondenzační, plynové kotle Viessmann-záruční, pozáruční servis, montáže
V okrese Uherské Hraditě provádí servis na kondenzační, plynové kotle Viessmann firma PAVELKA - VTP s.r.o. Postaráme se u nového kotle o montáže a uvedení do provozu.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Zakázková výroba hliníkových oken, dveří a fasád včetně montáže
Zakázkovou výrobu hliníkových oken, dveří a fasád včetně montáže zajistí v okolí Šumvaldu a Uničova Sklenářství Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Prodej kvalitních obkladů, dlažeb a stavební chemie v Pelhřimově
Navštivte prodejnu MÁŠKA v Pelhřimově a vyberte si z kvalitního sortimentu obkladů, dlažeb, stavební chemie a příslušenství. Prodáváme produkty špičkových světových i českých výrobců.
MÁŠKA - Stavební a obchodní spol. s r.o.
Walastic desky podlahové plastové dílce nejen pro průmyslové haly - pokládka i za provozu
Walastic desky jsou zajímavou alternativou podlah pro průmyslové provozy i chemický průmysl. Podlahové plastové dílce lze pokládat za provozu. Kontaktujte firmu PETR´S stavební, inženýrská z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Laminátové a plovoucí podlahy, pokládka podlah
Laminátové, plovoucí, dřevěné a vinylové podlahy, pokládka podlah, podlahářské práce, renovace podlah od firmy Podlahářství Svoboda vTřebíči.
Podlahářství Leoš Svoboda
Široký výběr kvalitních ventilů ASCO vyberete na eshopu
Roman Juřík je distributorem značky ASCO, jednoho z největších výrobců solenoidových ventilů. Na našem eshopu najdete solenoidové a vzduchem ovládané ventily pro nejrůznější využití.
Roman Juřík
Prodejna s vodoinstalačním materiálem od prověřených výrobců
Veškerý vodoinstalační materiál pro velké i malé projekty zakoupíte v prodejně Ungrmat. Prodáváme kohouty, zpětné klapky, tvarovky, spojky a další instalatérský materiál na vodu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výhody betonových plotů oproti jiným typům oplocení, speciální složení betonových plotů
Soukromí, bezpečnost, snadná a rychlá montáž, nenáročná údržba – to je jen několik málo výhod, které přináší betonové ploty se speciálním složením od společnosti NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Kvalitní podlahová prkna – smrk, borovice, modřín, jasan, akát, dub a mnoho dalších
Bohatý výběr podlahových prken ve variantách borovice, smrk, modřín, akát, jasan a dub a další truhlářské a stavební řezivo má ve svém sortimentu společnost Wood Rakušan působící na Vysočině.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Servis kotlů značek THERMONA, IMMERGAS, COSMOGAS a dalších – práce prováděná specialisty
Na servis kotlů značek THERMONA, IMMERGAS, COSMOGAS, HYDROTHERM, VIADRUS, DAKON a BAXI a související služby se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Podlahy pro sklady, skladové provozy a všechny nepřetržité provozy s vysokou zátěží
Podlahy pro sklady, skladové provozy, skladové haly, skladové prostory jsou vystaveny dlouhodobému vysokému zatížení. Podlahové panely z PVC jsou ideálním řešením.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Zakázková výroba posuvných dveří na míru – kvalitní práce za akční cenu
Na zakázkovou výrobu kvalitních posuvných dveří a posuvek na míru se zaměřuje společnost Š+N MIRADE s. r. o. z okresu Olomouc, která dodává dveře za akční ceny po celé České a Slovenské republice.
Š+N MIRADE s.r.o.
Svařování plastů - vložky studní různých tvarů i objemů
Potřebujete opravit, svařit nebo vyrobit vložky studní nebo nádrž? Pak neváhejte a obraťte se na Svařování plastů Petroš Brno!
Svařování plastů Pavel Petroš
Toaletní zařízení pro obchodní a nákupní centra - montované WC kabiny s rychlou realizací
Montované WC kabiny pro obchodní a nákupní centra realizuje naše společnost BÖHME CZ spol. s r.o. působící v České republice. Z jednotlivých příček Vám rychle sestavíme kompletní toaletní zařízení.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Kontroly a ekologizace kotlů, seřízení kotle na tuhá, kapalná i plynná paliva
Kontroly a ekologizace kotlů provádí firma Detekta s.r.o. Brno. Seřízení kotlů, měření hlučnosti a účinnosti kotlů. Výpočty ročních poplatků.
Detekta s.r.o.
Interiérová barva Caparol SAMTEX 3 v top kvalitě - aplikace bez škrábání malby
Prodej a tónování barev zajišťuje v Opavě, Krnově naše společnost ABC barvy s.r.o. Vyzkoušejte interiérovou barvu Caparol SAMTEX 3 v top kvalitě, kterou lze aplikovat bez škrábání starší malby.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Kulové, zpětné ventily s koulí SOCLA, membránové kohouty - prodej různých typů
Hlavní činností firmy P.A.servis z Olomouce je prodej ventilů různých typů. Najdete u nás zpětné, kulové ventily s koulí od SOCLA a také membránové, kovové kohouty, uzavírací klapky a další.
P.A.servis spol. s r. o.
Protihlukové systémy, protihlukové stěny a fasádní obklady - montáž
Dodávka a montáž protihlukových systémů, protihlukových stěn a fasádní obklady, výroba protihlukových panelů od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici na Hodonínsku.
KlimaTechnik s.r.o.
Podložky, lepidla, stěrky a nářadí - speciální příslušenství pro vinylové podlahy
Speciální příslušenství pro instalaci vinylových podlah dodává společnost Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov. Na e-shopu zakoupíte podložky, lepidla, nivelační stěrky a tmely včetně nářadí.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno