Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Plastová, hliníková nebo dřevěná okna, venkovní dveře a garážová vrata od DOMO OKNA s.r.o.
Společnost DOMO OKNA s.r.o. z Prahy nabízí výrobu, montáž a dodávku kvalitních platových, hliníkových neb dřevěných oken, venkovních dveří nebo garážových vrat.
Stavebniny Knauf Kozák -  Váš expert na stavební materiály v Náchodě
Společnost Zdeněk Kozák s.r.o. je předním prodejcem produktů Knauf s více než 20letou tradicí, nabízející široký sortiment od sádrokartonů po izolace.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Vchodové, balkonové, terasové dveře - plastové, hliníkové posuvné dveře HS portál
Fajn okna Morava Kroměříž, to je kvalita a styl pro váš domov. Moderní řešení v podobě zdvižně-posuvných dveří HS portál - plastové, hliníkové. Mnoho variant vchodových, balkonových, terasových dveří.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Otopné sušáky obuvi - praktický sušák na lyžařské boty
V zimních měsících jistě každý z nás ocení suchou a příjemně zahřátou obuv, a proto vám firma KOVER z Jeseníku nyní představuje novinku v podobě otopných sušáků obuvi.
KOVER, spol. s r.o.
Nadčasový design komerčního nábytku pomocí betonové stěrky
Společnost TPR z Litomyšle se specializuje na výrobu bytového a komerčního nábytku. Zkušený tým provádí povrchovou úpravu nábytku a nábytkových dílců betonovou stěrkou do obchodních prostor.
TPR s.r.o. Kompletní interiéry na klíč
Moderní řešení protihlukových stěn pomocí plexisklové výplně na zakázku
Hledáte efektivní způsob, jak snížit hluk ve vaší lokalitě? Firma ROMAn s.r.o. vám přináší inovativní řešení v podobě protihlukových stěn s plexisklovými výplněmi s kompletní realizaci na zakázku.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Originální fasádní omítka Paulín vhodná do interiéru i exteriéru RASAKOLL MINERALE
Společnost Král - barvy, s.r.o. má ve svém sortimentu novinku - originální fasádní omítku od firmy Paulín, která je vhodná jak do interiéru i exteriéru. Vyzkoušejte ji i vy.
Král - barvy, s.r.o.
Stavby zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky – osobitý charakter a moderní design
Na stavbu zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky, které mají osobitý charakter a moderní design, se zaměřují specialisté ze společnosti ReSpol s.r.o. působící nejen v Opavě a Ostravě.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Kvalitní posuvná a pantová stájová vrata a okna s možností zateplení vyráběná na zakázku
Posuvná a pantová stájová vrata a okna na zakázku vyrábí firma Equicov. Dodáváme stájová okna a vrata do jízdáren a na ranče s možností zateplení polykarbonátem nebo plexisklem.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Zesilování stavebních konstrukcí aplikací uhlíkových lamel a tkanin
Společnost REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. zpevňuje betonové, zděné, ocelové i dřevěné stavební konstrukce šetrnou metodou - externí aplikace uhlíkových lamel a tkanin.
REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. Sanace železobetonových konstrukcí
Kamenné obklady, dlažby a schodiště - standardní a atypická výroba na zakázku
Komplexní stavební práce z přírodního kamene provádí naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Na zakázku vyrábíme standardní a atypické kamenné obklady, dlažby nebo schodiště.
METAL GRANIT spol. s r.o.
EPIC kulaté, hranaté průmyslové konektory, konektorové vložky, konektorová poudra - velkoobchod
Do produkce společnosti LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín patří průmyslové konektory EPIC. Velkoobchod dodá kulaté, hranaté, solární konektory a příslušenství - konektorové vložky, konektorová poudra.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Vše pro bydlení, stavbu i výrobu od jednoho dodavatele Schachermayer, spol. s r.o.
Sortiment více než 150.000 položek pro oblasti bydlení, stavby i výroby na jednom místě nabízí pobočka velkoobchodu Schachermayer v Brně.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Kvalitní odhlučnění klimatizací na střechách pomocí protihlukových krytů a zástěn
Firma ROMAn s.r.o. poskytuje individuální a účinná řešení pro odhlučnění klimatizačních jednotek umístěných na střechách budov. S maximální redukcí hluku a ruchů nabízí protihlukové kryty a zástěny.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Malířské a natěračské potřeby, příslušenství – vše pro profesionální, domácí malíře a natěrače
Malířské a natěračské potřeby a příslušenství pro profesionální i domácí malíře a natěrače najdete v prodejně M.J. Final, s.r.o. V Litovli. Prodáváme vše od ochranných pomůcek až po štětce.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Betonové sloupky jako stavební kameny vašeho soukromí - elegantní a praktické
Vybírejte z naší široké nabídky betonových sloupků. Od kompaktních 100 cm až po impozantní 250 cm, včetně speciálních vzorovaných a kolážových variant. Perfektní řešení pro vaše ohrady a ploty.
Specialisté na barvy a laky - poradíme, namícháme, naplníme - RÁJ BAREV
Ve světě barev a laků je Ráj Barev průvodcem od maloobchodních radostí až po velkoobchodní řešení. Ponořte se do pestrosti odstínů a kvalitních materiálů, které vašim projektům dodají ten pravý lesk.
Dodavatel stavebního materiálu na Zlínsku - výhodný nákup stavebnin, levně rozvoz až na místo
Stavebniny Doubravy jsou spolehlivým dodavatelem stavebního materiálu na Zlínsku - především v lokalitě Luhačovice, Uherský Brod. Zajistíme levně rozvoz stavebnin na místo určení.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Montážní a lepící pěny Jablonec nad Nisou – pro vyplňování stavebních dutin a spár
Potřebujete vyplnit na vašem domě stavební dutiny a spáry? S tím vám mile rádi pomůžeme, nabízíme montážní a lepící pěny v Jablonci nad Nisou.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Montáž PVC, plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof - fajn okna Morava
Společnost Fajn Okna Morava s.r.o. z Kroměříže je dodavatelem plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof. Montáže realizuje především ve Zlínském kraji, okolí Přerova, Vyškova.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Výběrové dubové třívrstvé podlahy z přírodního dřeva
Dodejte Vašemu interiéru přírodní a nadčasový vzhled s výběrovými a nadčasovými dubovými podlahami, která vyrábí a dodává specialista v oboru, firma Štipčák, spol s.r.o. z Javorníku.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Zdvižně - posuvné exteriérové dveře - rozměrné prosklené plochy s tepelnou izolací
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si zdvižně - posuvné dveře s výbornou tepelnou izolací od firmy Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Produkty pro systémy instalace vytápění, chlazení, rozvodů pitné vody, páry a vzduchu
Hledáte kvalitního a prověřeného dodavatele instalatérského sortimentu? Sháníte armatury, čerpadla, otopná tělesa a jejich příslušenství? Obracejte se na nás, jsme specialisté v oboru od roku 2004.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Betonové ploty na klíč přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže
O realizaci betonových plotů na klíč se na Znojemsku a Třebíčsku postará firma NOJA betonové ploty. Objednejte si betonové ploty přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení