Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Odolné nátěry, barvy, spreje Raptor - ochrana proti korozi a slunečnímu záření
Dopler Studio na svém eshopu a na prodejně v Ostravě nabízí k prodeji ochranný nátěr, barvy a spreje na kov značky Raptor. Přípravky jsou vhodné na přívěsy, zábradlí, schody a další kovové materiály.
Dopler Studio Barvy, laky
Kvalitní střešní krytina - betonové tašky různých druhů
Betonová střešní krytina různých barevných variant a kvality seženete od brněnské společnosti Mediterran CZ s.r.o., která poskytuje kvalitní střešní krytiny.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Zimní zahrady, zádveří a zábradlí z kvalitního a odolného polykarbonátu
Výrobu a montáž zimních zahrad, zádveří, zábradlí a skleníků z polykarbonátu, který je velmi odolný a kvalitní, zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty s.r.o. v Ostravě a ve Frýdku-Místku.
H&P Polykarbonáty
Čističe a odmašťovací prostředky pro přípravu povrchů Pardubice – kvalitní a vysoce účinné výrobky
Pustili jste se konečně do práce, kterou již tak dlouho odkládáte a potřebujete si předem připravit povrch který budete lakovat? Použijte univerzální odmašťovadlo, které naše společnost nabízí.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Moderní lepení obkladů a dlažby - MAMUT GLUE FLEXI S2 extrémně flexibilní lepidlo
Hledáte nejlepší a nejrychlejší řešení pro lepení obkladů a dlažeb? Vsaďte na moderní lepení s extrémně flexibilním lepidlem MAMUT GLUE FLEXI S2!
Rigid click, lepená vinylová podlaha Therdex Herringbone - parketový vzor, rybí kost
Na prodejně podlahového studia Jegla Babice zakoupíte podlahoviny všeho druhu. Mezi vinylovými podlahami doporučujeme Therdex herringbone - parketový vzor, rybí kost ve variantě lepené i click.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Hliníkové vchodové dveře s automatickým zamykáním – široká škála barevných dekorů
Zabezpečte Váš dům stylovými hliníkovými vchodovými dveřmi AKTIV77 s automatickým zamykáním. Vybírejte z široké škály barevných provedení dveří, které budou dokonale ladit s exteriérem domu.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Výkonný sporák na tuhá paliva - moderní a elegantní
Pokud hledáte kvalitní a praktický sporák na tuhá paliva, zaujme Vás model KVS Moravia 9170 Oliver. Jedná se o moderní a elegantní sporák, který má robustní konstrukci z oceli a litiny.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Betonové ploty Leon - Váš partner pro oplocení v Plzni a přilehlém okolí
Hledáte spolehlivého dodavatele a montéra betonových plotů v Plzni a okolí? Společnost pod vedením pana Maříka nabízí kompletní služby od odborných konzultací po montáž.
Drenážní perforované trubky z plastu dle Vašich požadavků
Perforované drenážní trubky z plastu z polotovarů trubek tlakové třídy PN 10 či PN 16 s obdélníkovými či kruhovými otvory dodává společnost LUNA PLAST a.s. z Mělníka.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
PREMIX servis, s.r.o. - výrobce suchých maltových směsí a stavební chemie s osobním přístupem
PREMIX servis, s.r.o. je přední český výrobce speciálních suchých maltových směsí a produktů stavební chemie s téměř dvacetiletou historií na tuzemském trhu.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Ekologicky vyráběný beton a betonové směsi dodává betonárna TBG Metrostav
Betonárny společnosti TBG Metrostav vyrábí beton ekologicky, a to ve všech fázích výroby - od dovozu materiálu lodní dopravou až po recyklaci zbytků čerstvého betonu a malt.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Prodej zemních vyztužených a nevyztužených hydroizolačních fólií pro pozemní i podzemní stavby
Společnost Izolinvest s.r.o. se specializuje na prodej zemních vyztužených a nevyztužených hydroizolačních fólií pro pozemní i podzemní stavby, základy staveb, jímky a spoustu dalších.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Český výrobce třívrstvých dřevěných podlah od nejčistšího designu, až po velmi rustikální vzhled
Pokud hledáte českého výrobce opravdu kvalitních dřevěných podlah, obraťte se na firmu ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Naše třívrstvé podlahy z přírodního dřeva budou zdobit Váš interiér dlouhá léta.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Stavební, konstrukční řezivo z pily - výroba na zakázku, prodej
Objednávejte stavební, konstrukční řezivo z Pily Lubná - Kroměříž. Na prodej běžné typy řeziva, výroba je možná i na zakázku.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Bezešvé trubkové oblouky odolné vůči korozi o průměrech 90 až 315 mm vyráběné v ČR
LUNA PLAST a.s. představuje novinku letošního roku, plastové bezešvé trubkové oblouky o průměru 90 – 315 mm se snadným tvarováním a možným úhlem ohnutí až 90 stupňů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Široký sortiment plastových, hliníkových či dřevěných oken a dveří pro Váš domov
Kvalitní okna a dveře pro Váš dům nebo byt dodávají OKNA SVITAVY CZ s.r.o. Realizujeme montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří v regionu Svitavy, Litomyšl a Polička.
OKNA SVITAVY CZ, s.r.o.
Plachtové haly s jednoduchou montáží - stavebnicový systém ocelových trubek
Nízkonákladové řešení různých staveb Vám přináší firma NAUTIG SE Halmont z Jihlavy. V rámci České republiky dodáváme plachtové haly, které jednoduše namontujete díky stavebnicovému systému.
NAUTIG SE Halmont
Vodoměry, sifony, plynové kotle nebo čerpadla vše pro vodu, topení a plyn od MATEP s.r.o.
Společnost MATEP s.r.o. z Hradce Králové má pro Váš širokou nabídku sortimentu pro práci s vodou, topením a plynem od vodovodních sifónů pro plynové kotle nebo čerpadla.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Spínací skříně s otvíracím mechanismem, ochrana elektrických a elektronických součástek
Dokonalá ochrana elektroniky a elektriky díky spínacím skříňkám z robustních materiálů od společnosti SPELBERG spol. s r.o., která působí i na zahraničním trhu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
E-shop Voda-Janek -  Váš specialista na čerpací techniku a vodoinstalační řešení
E-shop Voda-Janek.cz nabízí rozsáhlý sortiment vodoinstalačního a topenářského materiálu, čerpací techniky a sanitární keramiky na ploše téměř 1400 m2.
Voda - Janek Čerpadla a domácí vodárny Poděbrady
Skleněné zábradlí od Lak Union - elegance, která ochrání a oživí Váš domov.
Skleněné zábradlí od Lak Union je moderní a bezpečné řešení, které přináší do vašeho interiéru jedinečný estetický prvek.
LAK Union s.r.o. Skleněné obklady a obkladová skla Praha
Eshop – Stavební chemie přímo od výrobce za nejlepší ceny
Nakupujte stavební chemii na eshopu společnosti BETOSAN s.r.o. Široký sortiment výrobků, nejlepší ceny i akční novinky. Největší tuzemský výrobce stavební chemie pro řemeslníky i firmy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Okenní parapety z litého mramoru jsou odolné a snadno se udržují - MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o.
Společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. z Prahy, je výrobce a dodavatelem okenních parapetů, mezi něž patří i okenní parapety z litého mramoru.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba