Topenářství a související topenářské práce zastupují důležitou část v kompletním řešení vytápění, revizí, tlakových zkoušek včetně dodání materiálů jako kotle pro všechny typy topných systémů. Součástí služeb jsou návrhy systémů, poradenství, rozvody, opravy a rekonstrukce topení, podlahové vytápění, montáže radiátorů, kotlů, čerpadel atd.

Montáž instalace voda topení plyn Lanškroun Česká Třebová
Naše firma SEVEN K-M, s.r.o. se zabývá službami v oboru voda, topení, plyn. - práce topenářské - práce vodoinstalatérské - práce plynařské. Ty to práce zajistíme pro stavby občanské vybavenosti, průmyslové objekty i bytové výstavby.
Instalatérské práce Tachov
Provádíme instalatérské práce - topení, voda, plyn. Dále nabízíme možnost ubytování v ubytovně pro dělníky vybavené kuchyňkami, sociálním zařízením, TV.
Vodoinstalace, topenář, topenářství, plynař, montáž topení Znojmo, Moravský Krumlov
Vodoinstalace, topenář, topenářství, plynař, montáž topení Znojmo, Moravský Krumlov. -plynoinstalace -prodej a montáž plynových a kondenzačních kotlů -kotle značky Vaillant -montáž ústředního topení -topenářské práce -vodoinstalační práce. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.
Vodoinstalace Znojmo, Moravský Krumlov
Vodoinstalace Znojmo, Moravský Krumlov. Zabývám se prodejem a montáží plynových a kondezačních kotlů značky Vaillant v oblasti Miroslavi, Moravských Budějovic, Hrušovan nad Jevišovkou a celém rogionu Znojma. Dále nabízím služby: -plynoinstalace -montáž topení -topenářské práce -vodoinstalační práce.
Práce vodoinstalatérské, topenářské, plynařské Karviná, Ostrava
Nabízíme komplexní služby v oborech voda-topení-plyn včetně dodání materiálu: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Dodávky, montáže: - rozvody vodoinstalace - rozvody topení, podlahové vytápění, tepelná čerpadla - rozvody plynoinstalace, plynové kotle, plynové spotřebiče. Uvedené práce provádíme v ...
Rekonstrukce a opravy bytů Praha
Naše společnost Benstav Praha, s.r.o. nabízí: - rekonstrukce a opravy bytů, provozoven a kanceláří - rekonstrukce a opravy panelových, bytových a rodinných domů. Řemeslné práce: - zednické a obkladačské práce - malířské a lakýrnické práce - instalatérské práce - výměna a montáž vodoměrů s plombováním - topenářské práce, včetně ...
Dodávky technického zařízení budov, Praha.
Nabízíme kompletní dodávky technického zařízení budov - od projektu po realizaci.
AREA TZB a.s.
Topenáři , topenářské práce Znojmo , Moravský Krumlov , Miroslav
Topenáři , topenářské práce Znojmo , Moravský Krumlov , Miroslav. Vyrobte si teplou vodu zdarma! Sestava je vhodná pro 4 člennou rodinu. Roční úspora nákladů o 60% za ohřev vody. Úspora na elektrické energii a prášcích při zavedení teplé vody do myčky a pračky. Sestava obsahuje: -selektivní kolektory 2x 2,5m2 -smaltovaný ...
Projekt a realizace technického zařízení budov Praha.
Kompletní dodávky technického zařízení budov: - od projektu po realizaci. Firma Area TZB a.s. působí na trhu od roku 1992, v podobě akciové společnosti od roku 1999. Představuje moderní soukromou společnost, která svou činnost zaměřuje především do oblasti komplexních dodávek technického zařízení budov v profesích VZT, ÚT, chlazení, ZTI, ...
AREA TZB a.s.
Radiátory přímotopy konvektory tepelná čerpadla Dvůr Králové
Prodej, montáž, dodávka, záruční i pozáruční servis: - otopná tělesa - radiátory - konvektory - přímotopy - podlahové systémy, topení.
Plynové kotle rozvody plynu topenářství radiátory Dvůr Králové
Plynoservis, topenářství. - topenářské práce - provedeme rozvody plynu - prodej a servis kotlů - prodej a servis plynových spotřebičů Kompletní rozvody domovních plynovodů. Montáž: - ústřední topení.
Komplexní řešení technických zařízení budov
Společnost OPTIMAL Engineering spol. s r.o. nabízí komplexní řešení technických zařízení budov, včetně: - vytápění - ventilace - klimatizace - elektřiny a instalatérství. Realizujeme vše na klíč, jak komplexní projekty tak i malé instalace. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Zednické práce Praha
Naše společnost nabízí: - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce - kananalizace - plynoinstalace - kompletní vytápěcí systémy - rekonstrukce domů a bytů. Nabízíme levné kotle, vodovodní baterie, radiátory. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Rodinné domy na klíč, opravy a stavba rodinných domů Opava
Stavební firma Martin Bittner s.r.o. v Opavě provádí: - výstavba rodinných domů na klíč - opravy a rekonstrukce rodinných domů - zednické práce - malířské práce - instalatérské práce - topenářské práce - elektroinstalatérské práce.
Rekonstrukce kotelen, topných systémů Zábřeh, Mohelnice
DEMI CZ, a.s. nabízí: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (teplo, vzduch, voda, pára, chladivo) - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce topných systémů - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů - vodoinstalace, plynoinstalace a UT rodinných domků - tepelná izolace potrubních rozvodů - plynové přípojky NTL a STL k ...
Elektrické vytápění, přímotopy Brno, Znojmo, Moravský Krumlov
Montáž: -elektrické vytápění -podlahové vytápění -přímotopy, horkovzdušné s ventilátory, tepelný konvektor, olejové přímotopy, přímotopné -halogenové či infračervené zářiče -regulace topení -centrální ovládání vytápění PocketHome -automatizace domácnosti.
Regulované elektrické centrální vytápění Jeseník
Společnost FENIX Trading, s.r.o. v Jeseníku se zabývá regulací s možností centrálního ovládání elektrického vytápění, která nabízí komfortní a intuitivní ovládání s možností postupného rozšiřování systému bez nutnosti zásahu do instalace. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Topení, vytápění Třebíč, Vysočina
Společnost GAZKOMPLET, spol. s r.o. se sídlem v Třebíči se zabývá kompletní realizací vodo - topo - plyn. Topení: -kompletní dodávka montáž topení z materiálu: ocel, PPR, Cu, Revel, Pex/AL/Pex -výpočet potřebného výkonu kotlů a otopných těles -dodávka a montáž: - radiátorů, podlahových konvektorů, teplovzdušných fukarů - kotlů na tuhá ...
Servis plynových kondenzačních kotlů Praha
Společnost ENERGOREGUL s.r.o. nabízí servis plynových kondenzačních kotlů. Značky: - GeminoX, - Hamworthy - Buderus. Dále pak plynových kotlů: - Leblanc - Junkers - Ligas. Více info naleznete viz odkaz níže:
Prodej, montáž tepelná čerpadla Praha
Společnost EVANET-COOL, s.r.o. poskytuje poradenství v oblasti vytápění objektů, tepelných čerpadel včetně prodeje, montáže a servisu. Tepelná čerpadla na principu: - vzduch - voda - země - voda - voda - voda - bojler s integrovaným tepelným čerpadlem. Na našem webu www.tepelna-cerpadla-klimatizace.cz najdete vysvětlení principů ...
Kompletní instalatérské práce Praha západ
Společnost ANIPET PRAHA, s.r.o. .nabízí kompletní instalatérské práce. Další práce a služby: - topenářské práce - rozvody vody - rozvody plynu - vystavení revizních zpráv. Více info naleznete viz odkaz níže:
Řemeslníci nonstop Praha
Společnost CENÍKY ŘEMESEL s.r.o.nabízí řemeslníky všeho druhu. Profese: - lakýrníci - malíři - sádrokartonáři - podlaháři - topenáři - obkladači - elektrikáři - zedníci - instalatéři. Ostaní práce: - drobné řemeslnické práce - úklidové práce - pomocné práce. Naším cílem je spokojenost klienta i řemeslníka. Více info ...
Nepřetržitá havarijní služba Praha
Společnost Jan Pěnkava FA:JANPE provádí nepřetržitou havarijní službu v oborech: - voda, topení - plyn - elektro - čištění kanalizace a další. Havarijní služba je prováděna denně po 24 hodin - ve všední dny, o sobotách, nedělích a svátcích. V součastné době provádíme havarijní služby pro: - Nonstop havarijní služby pro městské části ...
Praha  havarijní služba, voda. plyn, topení
Provádíme nepřetržitou havarijní službu v oborech voda, topení, plyn, elektro a čištění kanalizace ve Vámi spravovaných nebo vlastních bytových objektech. Havarijní služba je prováděna denně po 24 hodin - ve všední dny, o sobotách, nedělích a svátcích. Nabídka služeb: - Rekonstrukce - Voda - Topení - Plyn - Kanalizace - ...
Výměna rozvodů vody Praha
Společnost VOLUMA s.r.o. nabízí tyto práce: - vodoinstalatérské - topenářské - vnitřní kanalizace - vnitřní rozvody plynu, zemního plynu, propan butanu. Rozvody: - vody - PPR, PE - topení - kanalizace litinová, keramika, sklolaminat, PVC - plynu.