Topenářství a související topenářské práce zastupují důležitou část v kompletním řešení vytápění, revizí, tlakových zkoušek včetně dodání materiálů jako kotle pro všechny typy topných systémů. Součástí služeb jsou návrhy systémů, poradenství, rozvody, opravy a rekonstrukce topení, podlahové vytápění, montáže radiátorů, kotlů, čerpadel atd.

Topenářství, topenářské práce Profitop - Holice
Firma Profitop Holice Vám nabízí kompletní topenářské práce. Naší činností je montáž ústředního topení, rozvodů topení, podlahového vytápění apod. Naše topenářství zajišťuje zkoušky a revize topení. Poskytujeme topenářské práce a topenářství v Holicích a širokém okolí.
Elektromontáže silnoproudé slaboproudé technologie Pardubice
Naše firma Elkopo, s.r.o se zabývá dodávkou a elektromontážemi pro průmyslové a obchodní objekty - opravy technologických celků - rekonstrukce bytových jáder panelových domů - servis elektroinstalace ve firmách a výrobních prostorech - dodávky a montáže osvětlen - opravy, montáže domácích telefonů, videotelefonů. - montujeme podlahové ...
Montáž bytových vodoměrů Praha
Nabízíme tyto práce: - vodoinstalační práce - plynoinstalační práce - topenářské práce - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti. Vodoinstalační práce: - rozvody vody v plastech, kovu a mědi - montáž domových vodáren a bytových vodoměrů - montáž kanalizačního a odpadního potrubí - čištění kanalizace. Pro ...
Stavba krby vytápění teplovzdušné teplovodní rozvody Hradec
Naše firma Krby Mareš se zabývá především komplexní řešení vytápění Vašich chat, chalup, domácností, rodinných domků a to pomocí teplovzdušných a teplovodních rozvodů. - prodej krbové vložky - stavba krby - rozvody teplovzdušní, teplovodní - poradenská činnost.
Ústřední vytápění zdravotechnika montáž technických zařízení Zlín
Nabízíme dodávku a montáž montáž technických zařízení budov - ústřední vytápění, zdravotechnika, plynovody: Ústřední vytápění: -rekonstrukce a montáže kotelen a kotlů -solárních kolektorů, solárních systémů -výměníkových stanic -systémů ústředního vytápění -obytných domů -Montáže - potrubí, kotle, ohříváky vody, tlakové nádoby, ...
Inteligentní podlahové topení T2Red Raychem
T2Red (15 W/m při teplotě 25°C) je samoregulační topný kabel pro podlahové topení určený k instalaci v místech, kde je možné jen minimální zvýšení konstrukční výšky podlahy. Kabel lze instalovat do všech typů podlah bez rizika přehřátí. Inteligentní topný kabel zvyšuje komfort bytu nebo domu, od koupelny po dětský pokoj. VÝHODY - ...
Vodo,topo,plyn-servis, Hrušky
Služby pro Vás: -zajistíme dodávku, montáž a projekci Vašich odpadů a vody -klasické radiátorové i podlahové vytápění nebo je možno i oba způsoby nakombinovat. Zdarma poskytneme cenovou nabídku i poradenskou činnost -montáže plynu.
Montáže plynových rozvodů, vodovodní instalace, topenář Olomouc
Provádíme všechny typy montážních a instalatérských prací, vodo-topo-plyn: -montáže plynových rozvodů - dodáváme a montujeme plynové kotelny a kotle, průmyslové a domovní plynovody, biostanice, výměníkové stanice, technologické rozvody -kompletní vodovodní instalace - instalatérské práce včetně montáže, opravy a rekonstrukce, nové rozvody a ...
Přestavba bytového jádra Praha
Společnost Čapek PF, s.r.o. Vám nabízí přestavbu bytového jádra. Kompletní rekonstrukce bytového jádra: - rekonstrukce domovních rozvodů vody - rekonstrukce stoupaček včetně technického podlaží. Dále provádíme kompletní vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce.
Výstavba domů na klíč stavební úpravy pro invalidní občany Hradec
Naše stavební firma se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč, rekonstrukce bytů, domů nebytových prostor a kanceláří. Zajišťujeme stavební úpravy pro invalidní občany. Provádíme: - veškeré stavební práce - elektroinstalace, vodoinstalace a topenářské práce - pokládka podlahových krytin, dlažby a montáž obkladů - sádrokartonářské, ...
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...
Tepelná čerpadla podlahové vytápění solární systémy Chlumec
Naše firma IVT centrum se zabývá prodejem, montáží a servisem tepelných čerpadel. - podlahového vytápění - solární systémy - aj.
Topné kabely Ostrava
Naše firma nabízí návrh, montáž, dodávka, regulace topných kabelů (do podlah, na potrubí, do okapů). Dále provádíme: - montáž, údržba elektrických rozvodů (silnoproudé, slaboproudé), hromosvodů.
Ivo Tomeček Školení Ostrava
Topenářské, instalatérské, plynařské práce Třanovice, Český Těšín
Naše firma nabízí tyto práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské, instalatérské. Dále nabízíme prodej, montáž čerpadel, kotlů, solárních systémů, topných těles, slunečních kolektoru.
Výtahy, účetnictví, elektroinstalatérství, zámečnictví, Ostrava
Jsme dceřinou společností Moravskoslezské výtahy s.r.o. Provádíme: - montáže výtahů - elektroinstalatérské práce - topenářské práce - zámečnictví - vodoinstalatérství - realizace a revize plynových rozvodů - účetnictví.
Montáž a opravy plynových zařízení Praha
Naše společnost se zabývá těmito činnostmi: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - montáž, opravy - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení - potrubní technologie - vodoinstalatérství - topenářství - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich ...
Stavebně řemeslné práce
Provádím všechny stavební a zednické práce - zdivo,omítky, fasády, podlahy betonové, obkládání stěn, pokládání dlažeb, opěrné zídky, schodiště, oplocení, kamenné dlažby, izolační a zateplovací práce,zateplování budov,půdní vestavby, montáže sádrokartonu, koupelny a wc včetně instalatérských prací, bourací práce, ...
Voda topení plny montáž plynovodů plynových kotlů Hradec Pardubic
Naše firma Mertlík Vladimír MERTEN Vám zajistí vodoinstalatérské, plynařské i topenářské práce. Působíme po celém královéhradecké, středočeském a pardubickém kraji. Zajišťujeme dodávky a montáže plynových kotlů, domovních plynovodů, revize plynových zařízení a potřebnou dokumentaci na plynofikaci.
Rekonstrukce bytových jader, úklidové služby Zlín
Firma M+M Sdružení se zabývá rekonstrukcí bytových jader, koupelen, domů a bytů na klíč. Rekonstrukce bytových jader a koupelen: - zaměření - návrh řešení koupelny - pokládky dlažby a obkladů - dodávka a montáž sociálního zařízení a dveří - vodoinstalace, elektroinstalace - úklidové práce a odvoz suti. Rekonstrukce domů a bytů: ...
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Výměníkové stanice na klíč
Společnost TOPIZ Petr Perner dodává výměníkové stanice na klíč. Dodáváme také energo celky a kotelny na klíč. Provádíme topenářské a vodoinstalatérské práce. Působnost po celé ČR.
Správa, údržba bytů, nebytové prostory Opava
Nabízíme správu, údržbu, poradenství: - byty, domy, nebytové prostory. Práce: - vodoinstalérské - elektroinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské, plynařské (revize, kontrola plynových zařízení) - montáž, servis výtahů (výtahy) - instalace, servis - měřící technika.
Práce vodoinstalatérské tepenářské Pardubice Hradec Praha Chrudim
Realizace rozvodů, práce : - vody, topení, plynu - plynařské - topenářské - vodoinstalatérské pardubický, královéhradecký kraj a Praha cca do 100km.
Realizace bytových jader,práce plynařské,topenářské Pardubice
Práce: - voda, topení, plyn - realizace bytových jader - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - Instalace inženýrských sítí a - instalace automatických zavlažovacích systémů pardubický, královéhradecký kraj a Praha cca do 100km.
Práce topenářské zednické instalatérské klempířské Hradec Náchod
Provádění prací: - tesařské práce - instalatérské práce - zednické práce - topenářské práce - pokrývačské práce - elektroinstalace - sanační práce.
Montáže a odečty vodoměrů Praha
Společnost ALMONIT s.r.o. provádí montáže a odečty vodoměrů. Naše služby: - měření spotřeby tepla v bytech - montáž měřidel,odečty a rozúčtování - odečty vodoměrů s následným rozúčtováním na jednotlivé uživatele.