Recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla
Skleněné části pro recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla dodá firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Studnařské práce, regenerace a dezinfekce studny
Veškeré studnařské práce v regionu Kroměříž zajistí firma Ing. Luděk Páleníček. Za účelem regenerace studny provádí její vyčištění a dezinfekci.
Malosériová, zakázková zámečnická výroba - strojní, stavební zámečnictví
Společnost XAN 89 s.r.o. je zámečnictví s dlouholetou tradicí. Naším oborem je strojní a stavební zámečnictví, malosériová i zakázková výroba. Působíme především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Kvalitní voda ve studni odborným čištěním a renovací studny
Aby voda ve studni byla kvalitní, je nutné ji udržovat odborným čištěním a renovací studny. V regionu Zlín, Kroměříž studnařské práce provádí firma Ing. Luděk Páleníček.
Studnařství - odborné vyčištění studny
Studnařství Ing. Luděk Páleníček zajistí, aby Vaše studna byla v bezvadném technickém stavu - provede odborné vyčištění studny, úpravu zdroje vody. Působí hlavně v lokalitě Olomoucký, Zlínský kraj.
Čištění, regenerace studní, kopané studny
Předcházejte kontaminaci vody ve studni a provádějte čištění kopané studny. Regenerace studní je nutná pro udržení kvality vody. V regionu Kroměříž, Zlínský kraj oslovte firmu Ing. Luděk Páleníček.
Celoskleněné, skleněné dveře s digitálním potiskem - designové provedení
Novinkou firmy FRAJT z regionu Kroměříž-Zlínský kraj jsou designové celoskleněné dveře s digitálním potiskem a vizuálním efektem Image Glasss Double vision. Skleněné dveře tvoří předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Montáže elektroinstalací, silnoproud, slaboproud a MaR
Elektromontážní práce, montáže elektroinstalací v rodinných domech, kancelářích, výrobních halách, silnoproud, slaboproud a MaR realizuje společnost ELMIS CZ, s.r.o., okres Kroměříž.
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Poradenství a profesionální služby pro Vaši střechu
Ve společnosti SALVATOR STŘECHY se sídlem v Loukově Vám poskytnou profesionální služby a poradí s výběrem nejlepší krytiny, fólií, izolací a okapového systému. Využít můžete také klempířského centra.
Rekonstrukce koupelen, bytů - montáž keramických obkladů, dlažeb
Firma KERAMO D - Dohorák Kroměříž má mnoho zkušeností v oblasti montáže keramických obkladů, dlažeb při rekonstrukci koupelen a bytů. Patří mezi největší firmy z oboru v regionu Zlínský kraj, Brno.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Kamenná podlaha, kamenný koberec v interiéru, domě
V interiéru bytu či v domě lze položit kamenný koberec. Kamenná podlaha, strop či stěna mají využití ve všech místnostech. Firma JK Kámen Kroměříž působí i v regionu Brno, Zlín, Olomouc.
Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.
Výroba skleněných sprchových koutů, skleněné podlahy, dveře, schodiště, zábradlí
Zpracováním skla pro interiérové prvky se zabývá Sklenářství Sedláček Kroměříž - výroba je zaměřena na originální skleněné dveře, schodiště, zábradlí, podlahy a dodávky skleněných sprchových koutů.
Řezání skla, zrcadel, zasklívání oken, dveří - sklenářské práce přímo u zákazníka
Široký sortiment služeb poskytuje Sklenářství Sedláček Kroměříž. Provádíme běžné sklenářské práce i u zákazníka - řezání skla, zrcadel, zasklívání oken a dveří i broušení, pískování, vrtání skel.
Demolice objektů, staveb a odvoz suti na skládku stavebního odpadu
Společnost ZEPAR provádí demolice objektů a staveb v regionu Zlínský kraj a Olomoucký kraj. Vyřešíme současně i odvoz suti na skládku stavebního odpadu.
Budování protipovodňové ochrany-zpevnění břehů, úpravy koryt vodních toků
Společnost ZEPAR se zaměřuje na budování protipovodňové ochrany - provádíme zpevnění břehů, různé úpravy koryt vodních toků. Působí nejčastěji v regionu Zlín, Olomouc, Kroměříž.
Zemní a výkopové práce a různé terénní úpravy
Veškeré zemní a výkopové práce i různé terénní úpravy i ve složitém terénu zajistí firma Martin Zelina - působnost především v okolí Kroměříže, Holešova.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín