Inženýrské sítě na klíč - přípojky inženýrských sítí od projektu po realizace
Společnost STAVIN Ing. Luděk Páleníček se zaměřuje kromě studnařství a zemních prací i na inženýrské sítě na klíč - projekty i realizace. Působíme na Moravě - převážně v okolí Kroměříže, Zlínský kraj.
Zemní práce, terénní úpravy otočným bagrem
Firma Páleníček Martinice provádí zemní práce v lokalitě Zlínský kraj. Pro terénní úpravy jsme vybaveni otočným bagrem.
Skleněné stěny, příčky-vizuální lehkost do kanceláří a bytových prostor
Vizuální lehkost můžete vnést do kanceláří a bytových prostor v podobě skleněné stěny a příčky. Nadstandardní vybavení interiérů s potiskem skla vyrobí firma FRAJT s.r.o. Kroměříž-Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Elektroinstalace, osvětlení průmyslových hal-komplexní řešení, modernizace
Komplexní řešení elektroinstalace a osvětlení průmyslových hal poskytuje Chropyňská strojírna a.s. v regionu Kroměříž. Provádíme i modernizace stávajícího osvětlení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Veškeré kamenické práce - výroba a renovace hrobů, náhrobků, sekání písma
Kamenictví Jan Svák Holešov provádí veškeré kamenické práce - vyrobí nové náhrobky, pomníky včetně sekání písma i přebroušení a renovace starých hrobů, náhrobků.
Venkovní strojní omítky - zateplované, stříkané fasády
Společnost StavTip Chropyně se zaměřujeme i na venkovní strojní omítky v lokalitě Kroměříž, Zlín, Vyškov, Brno. Provádí stříkané, zateplované fasády.
Odborná prohlídka, revize plynové kotelny - revizní technik pohlídá lhůty pro pravidelné kontroly
Firma THERMATIC se zaměřuje na odborné prohlídky, revize kotelen v regionu Zlínský kraj. Revizní technik Vám pohlídá lhůty pro pravidelné kontroly, revize plynové kotelny. Vyhnete se tak sankcím.
Studna na klíč - komplexní dodávky studny
Komplexní dodávky studny v regionu Zlínský kraj, Kroměříž, Zlín provádí firma Ing. Luděk Páleníček. Studna na klíč bude zrealizována po schválení návrhu. Vyřídíme i nezbytné legislativní záležitosti.
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Revize, kontroly plynových zařízení, kotlů, sporáků, plynovodů - pohlídáme lhůty revizí
Ohledně revize plynových kotlů, sporáků, plynovodů a dalších plynových zařízení se obracejte v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj na firmu THERMATIC. Díky znalosti zákona pohlídáme lhůty revizí.
Podřezání zdiva diamantovým lanem - izolace kamenného, smíšeného, betonového zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. provádí mechanické i chemické izolace zdiva v regionu Zlínský, Olomoucký a Moravskoslezský kraj. U kamenného, smíšeného a betonového zdiva provádí podřezání diamantovým lanem.
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob od zkušeného revizního technika
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob se musí pravidelně opakovat, proto se v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj obraťte na zkušeného revizního technika Ing. Nohavu z firmy THERMATIC.
Podřezání zdiva řetězovou pilou - mechanické izolace vlhkého cihelného zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí izolace zdiva, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Moravskoslezský kraj. V rámci mechanické izolace provádí podřezání zdiva řetězovou pilou.
Elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací Kroměříž, silnoproud
Realizace a dodávky elektroinstalací silnoproudu v komerční a bytové výstavbě, elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací.
Údržba kopaných studní - oprava vnějšího pláště studny, výměna čerpadla
U kopaných studní je doporučeno dělat pravidelnou kontrolu a údržbu. V lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj se obracejte na firmu Páleníček. Zajistí opravu vnějšího pláště studny i výměnu čerpadla.
Sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže - dodatečná hydroizolace vlhkého zdiva
Společnost ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže. Jde o řešení dodatečné hydroizolace zdiva. Působíme v regionu Zlínský, Olomoucký kraj.
Domovní instalatérské práce vodo-topo-plyn
Firma Ing. Luděk Páleníček provádí i domovní instalace - instalatérské práce vodo-topo-plyn. Působíme v oblasti Zlín, Kroměříž i okolních regionech.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle, výměny topných těles, čerpadel, kotlů.
Domovní, bytové elektroinstalace silnoproud, slaboproud a zabezpečovací a počítačové systémy
Montáží domovních a bytových elektroinstalací silnoproudu a slaboproudu V Kroměříži a Zlíně se zabývá ELPAS mont, s.r.o. Pro Vaši bezpečnost také zajistí zabezpečovací, kamerové a počítačové systémy.
Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.
Podlahy do průmyslových objektů i obytných budov
Kvalitní realizaci průmyslových podlah včetně návrhů provádí společnost amp build s.r.o. po celé České republice i ve střední Evropě. Uděláme i sanaci všech typů průmyslových podlah.
Zateplování, zateplení fasád RD, bytových domů, rodinných domů
Hlavním oborem společnost TERMO zateplení s.r.o. Kroměříž je zateplování fasád u RD, rodinných, bytových domů. Působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství-originální klempířské prvky
Buďte originální-oživte svůj dům originálními klempířskými prvky. Firma Galanterní klempířství Kolínek - Kroměříž má zkušenosti v oboru kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství.
Ozdobné prvky na střechy - výroba lapačů, chrličů vody, věžiček
Dekorativní klempířské prvky vyrábí umělecký klempíř Josef Kolínek. Výroba je zaměřena na lapače, chrliče vody, věžičky a další ozdobné prvky na střechy. Působíme v lokalitě Kroměříz, Zlínský kraj.
Umělecké klempířství-vikýře, věžičky, větrné růžice a další ozdobné klempířské výrobky
Josef Kolínek z regionu Kroměříž provádí práce v oboru umělecké klempířství. Vyrábí vikýře, věžičky, větrné růžice, korouhve pro historické stavby a další ozdobné klempířské výrobky.