Aplikace protipožárních nátěrů dřevěných konstrukcí
Hledáte-li v okolí Jemnice, Dačic či Telče firmu, která provádí protipožární nátěry dřevěných konstrukcí, navštivte společnost KROVYS s.r.o. sídlící v Telči.
Krovys, s.r.o.
Tradiční došková střecha vydrží až 40 let a má jedinečné vlastnosti – stavba
Pro Čechy charakteristické doškové střechy Vám na chalupu i na novostavbu postaví Tesařství Břetislav Kocián v okolí Jihlavy a na Vysočině. Střecha z došku vydrží až 40 let a má výborné vlastnosti.
Dodávka a montáž střešních oken pro obytné podkroví i půdy
V rámci realizace střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. v Jihlavě a na Vysočině tesařské práce, pokládku střešní krytiny, klempířské práce a také dodává a montuje střešní okna pro obytné podkroví i půdy
Epoxidové lité podlahy, stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny
Epoxidové lité podlahy můžete zakoupit i si nechat udělat na zakázku u firmy Profistone s.r.o. Využití stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny.
Rekonstrukce historických a kostelních střech. Pokrývačství Vysočina.
Rekonstrukce historických a kostelních střech firmou ZVOZA, s.r.o. z Vysočiny. Ta provádí kompletní tesařské, pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Designové interiérové podlahy z oblázků, povrchy z kamínků v epoxidu u bazénů
Designové interiérové podlahy z oblázků a povrchovou úpravu z kamínků v epoxidu realizuje firma Profistone s.r.o., která se zabývá výrobou kamínkových podlah.
Plechové střechy - realizace střešní systémy  Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez
Výběr střešní krytiny je jednou z investic na celý život. ZVOZA, s.r.o. provádí kompletní realizace střech. Dodává plechové střešní systémy Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez v Jihlavě a na Vysočině.
Plechové, poplastované, plastové střešní krytiny - dodávka a montáž
Dodávku a montáž střešní krytiny zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dodává spolehlivé plechové, poplastované a plastové střešní krytiny.
Interiérová a exteriérová kamínková litá dlažba – kvalitní povrch beze spár
Vlastním produktem Stavitelství MB s.r.o. je kamínková litá dlažba. Kvalitní povrch podlahy beze spár v interiéru i exteriéru zajistí originální kamínková dlažba PROFISTONE.
Obklady, dlažby a podlahy kolem bazénů, oblázková dlažba
Stavitelství MB s.r.o. z Jihlavy vám zajistí kvalitní povrch podlah. Zrealizujeme obklady, dlažby, podlahy kolem bazénů i kamenné koberce a oblázkovou dlažbu.
Kvalitní epoxidové oblázkové podlahy beze spár- vhodné do všech typů interiérů
Originální epoxidové oblázkové podlahy beze spár vhodné do všech typů interiérů Vám zajistí firma Stavitelství MB s.r.o. se svým vlastním produktem PROFISTONE. Působíme v Táboře a po celé Vysočině.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Pokrývač, klempíř -  střešní krytiny KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Vše pro střechu zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré práce související se střechou. Zkušení pokrývači a klempíři používají spolehlivou střešní krytinu KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Rekonstrukce, přestavba, oprava střech - krytiny Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Rekonstrukci, přestavbu i opravy střechy zajistí společnost ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Provádí pokrývačské práce a klempířské práce. Dodáváme kvalitní krytiny značek Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Rekonstrukce, opravy, montáže střech - kvalitní tesařské práce
Rekonstrukce, opravy a montáže střech zajistí v oblasti Jihlavy a Vysočiny firma ZVOZA, s.r.o., která provádí kvalitní tesařské a pokrývačské práce.
Zateplování fasád, eliminace hluku, rekonstrukce domů
Stavíte, či rekonstruujete dům? Dříve či později dojde na otázku nezbytného zateplení. Eliminaci hluku pomocí kvalitní izolace i zateplení fasád zajistí na Vysočině společnost Stavitelství MB, s.r.o.
Montáž, renovace a opravy různých typů střech, prodej střešních krytin
Firma ZVOZA, s.r.o. má bohaté zkušenosti s montáží, renovací a opravou různých typů střech. Provádí v oblasti Polné na Vysočině klempířské, tesařské a pokrývačské práce a také prodává střešní krytiny
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství, tesařské a pokrývačské práce, ručně tesané stropy z kvalitních materiálů od firmy Břetislav Kocián na Vysočině.
Provádění tesařských, pokrývačských a klempířských prací - výstavba střech
Kompletní služby v oblasti tesařských, klempířských, pokrývačských prací provádí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Zajišťuje výstavbu nových střech i opravy stávajících střech.
Vybavení pro kalírny, koše, kalící přípravky, kusová strojírenská výroba
kusová i sériová strojírenská výroba, koše, kalící prvky, vybavení pro kalírny, CNC obrábění, svařování, kovovýroba, nářadí, zpracování kovů
Povrchové zpracování kovů, CNC obrábění, kovovýroba Vysočina, Jihlava
svařování, ohraňování, stříhání, CNC děrování a pálení plechů, povrchové zpracování kovů, strojírenská výroba, výrobky z nerezu, dělení kovů
Klempíř, pokrývač, tesař - zhotovení střechy, prodej střešních krytin
O kvalitní střechu v Pelhřimově se postarají zkušení klempíři, pokrývači a tesaři ze společnosti ZVOZA, s.r.o. Specializujeme se na provádění rekonstrukcí a zhotovení střech a prodej střešních krytin.
Truhlářské práce, dřevostavby Vysočina
Potřebujete sehnat firmu která nabízí kvalitní truhlářské práce a zabývá se dřevostavbami? Kontaktujte nás, na zakázku vyrobíme okna, dveře, různé stěny a jiné. Umíme dle předlohy také vyrobit atypické výrobky. Provádíme montáž provětrávaných fasád, dodáme dřevěné oplocení i s montáží. Co se týká zahradního programu, umíme vytvořit zahradní ...
Opravy průmyslových fasád - opláštění budov
Potřebujete opravit vaši průmyslovou fasádu? Chystáte se na nové opláštění budovy, jen potřebujete sehnat firmu, která Vám vše zajistí? Neváhejte a svěřte Váš projekt nám! Naším hlavním zaměřením je kovovýroba, zámečnictví, výrobou ocelových konstrukcí, oplocením ale mimo jiné nabízíme i opravy průmyslových fasád a opláštění budov. Ke každému ...