Instalační služby Petr Sláma - Jihlava (okres Vysočina)
Firma Petr Sláma se sídlem v Jihlavě v okrese Vysočina již od roku 1992 nabízí svým zákazníkům komplexní instalační služby (vodoinstalatérské, plynoinstalační, topenářské, servisní práce, revize).
Stavební práce Jihlava, fasády a zateplení budov, strojní omítky, obklady a dlažby, zámkové dlažby
Naším cílem je plnění snů zákazníkům v oblasti stavebnictví v Jihlavě a po okolí. Je pro nás důležitá kvalitně odvedená práce, individuální přístup a Vaše spokojenost.
Bezpečná automatizace budov - řešení pro domácnosti, hotely a kanceláře
Naše dceřinná společnost HDL Automation s.r.o. se zaměřuje na řešení bezpečné automatizace budov (domácnosti, hotely, kanceláře). S našimi systémy získáte komfortní prostředí pro Vás i Vaše klienty.
Podlahářství Petrlík Jihlava, pokládky podlah v bytech, domech, renovace podlah, zaměření podlah
Zaměřujeme se hlavně na pokládku krytin u konečných zákazníků a to jak bytů, tak rodinných domků a z menší části i komerčních projektů.
Jeřábnické práce, půjčovna jeřábů, práce a manipulace ve výškách
Poskytování prací s jeřábem, jeřábnické služby pro výškové a manipulační práce, půjčení jeřábů dle charakteru poptávky. Autojeřáby k půjčení – Autojeřáby Mikan, kraj Vysočina.
Servis a revize plynových kotlů Telč, montáže vody, tepelných čerpadel, montáže solárních panelů
Zabýváme se nejen servisem plynových kotlů, ale také revizemi plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva.
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov, odvoz suti, zeminy, a také dovoz štěrku a písku.
Revitalizace bytových domů Jihlava, celkové opravy bytových domů, energetické úspory, rekonstrukce
Naše firma provádí úspěšné revitalizace bytových domů včetně nových fasád, izolací a jiných stavebních prací v rámci energetických úsporných opatřeních.
Tesařské práce, oprava, rekonstrukce, výroba nových klasických krovů, dřevěné konstrukce
Tesařské práce zajišťuje firma KROVYS s.r.o. z Telče. Provádíme opravy, rekonstrukce, výrobu nových klasických krovů a zhotovíme dřevěné konstrukce v oblasti Jihlavy, Třeště i Telče.
Krovys, s.r.o.
Realizace kompletních střech včetně krovů - střechy na klíč
Střechy na klíč - veškeré práce související s realizací nových střech nebo rekonstrukcí střech, jako jsou tesařské, klempířské a pokrývačské práce, poskytuje v oblasti Jihlavy a Telče firma KROVYS.
Krovys, s.r.o.
Jeřábnické a výškové práce Jihlava, autojeřábnické práce, výškové práce, přemístění břemen
Jeřábnické a výškové práce Jihlava, autojeřábnické práce, výškové práce, přemístění břemen, pronájem montážní vysokozdvižné plošiny typu Avia MP, jeřáby.
Tepelná izolace střech, stropů a stěn, zateplení budov
Minerální foukaná izolace, zateplení stropních konstrukcí, dutých stěn, pevných stropů i střech realizuje společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. izolacemi na bázi skelného vlákna a čediče.
Zateplení, foukaná minerální izolace MAGMARELAX Jihlava, revitalizace domů, bytů, stropní systém
Zateplení, foukaná minerální izolace MAGMARELAX Jihlava, revitalizace domů, bytů, tepelná izolace, stropní systém, zateplujeme duté stropní konstrukce, ploché duté pultové střechy.
Foukaná izolace MAGMARELAX® pro zateplení stropů a dutých stěn
Zateplení stropních konstrukcí, dutých stěn panelových domů, volných ploch půd za pomoci foukané minerální izolace MAGMARELAX®, kterou Vám provede společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
Tesař-památkář, oprava historických krovů a repliky
Tesařství-památkářství Břetislav Kocián se specializuje na opravu historických krovů, dřevěných konstrukcí a na výrobu přesných replik. Důraz klademe na zachování původní podoby stavby.
Pokrývačství, klempířství, pokládka střešních krytin = kvalita a preciznost
Sháníte-li někoho, kdo se zabývá pokrývačstvím, klempířstvím, firmu, která Vám položí střešní krytiny v Telči a okolí, pak kontaktujte nás – společnost Krovys s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Elektrikářské práce Telč – opravy, instalace, servis
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí provedení elektrikářských prací od dodání materiálu za výhodné ceny po instalaci rozvaděčů nebo opravy elektroinstalace? Kontaktujte firmu Jiří Kovář z Telče.
Designové luxusní podlahy a stěrky - leštěné epoxidové podlahy
Designové luxusní podlahy a stěrky, lité kamínkové podlahy do domu i na zahradu. Leštěné epoxidové podlahy vyrábí i realizuje firma Profistone s.r.o.
Opravy roubených staveb, opravy roubenky Jihlava
Profesionální opravy a rekonstrukce roubených (historických) staveb a roubenek Vám zajistí Tesař-památkář Břetislav Kocián nejen v Jihlavě. Práci odvádíme vždy k maximální spokojenosti zákazníka.
Prodej a montáž okapů, okapové systémy, klempířské práce
Prodej a montáž okapů, okapové systémy od firmy ZVOZA, s.r.o. Jihlava. Kompletní klempířské práce. Zaměření, výroba i následná montáž okapů, svodů, svodů.
Odborná rekonstrukce krovů historických a památkových budov
Odbornou a pečlivou rekonstrukci krovů historických a památkových budov v Telči a na Jihlavsku poskytuje společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Krovy a střešní konstrukce | Jihlava
Tesařství Břetislav Kocián Vám zhotoví na míru krovy a střešní konstrukce v Jihlavě a v okolí pouze z kvalitních materiálů, rychle, kvalitně a s profesionálním přístupem.
Opravy měděné a mosazné střechy, historické střechy. Klempířství Vysočina
Opravy měděné a mosazné střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. na Vsočině již několik let. Rekonstrukce historické střechy. Kompletní klempířské práce provádí sama.
Originální střecha z dřevěného štípaného šindele – montáž
Střechy z dřevěného štípaného šindele, které se vyznačují vysokou kvalitou a originalitou, Vám zhotoví specialisté v oboru, kdekoliv v ČR, firma Tesařství Břetislav Kocián z Jihlavy na Vysočině.
Průmyslové epoxidové lité podlahy – pokládka, rekonstrukce, opravy
Kvalitní a nadčasové průmyslové epoxidové lité podlahy v okolí Jihlavy realizuje Stavitelství MB, s.r.o., společnost která se Vám postará o pokládku, rekonstrukce i opravy podlah.