Kvalitní epoxidové oblázkové podlahy beze spár- vhodné do všech typů interiérů
Originální epoxidové oblázkové podlahy beze spár vhodné do všech typů interiérů Vám zajistí firma Stavitelství MB s.r.o. se svým vlastním produktem PROFISTONE. Působíme v Táboře a po celé Vysočině.
Kompletní topenářské práce včetně montáže a demontáže topných systémů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kompletní topenářské práce včetně zpracování projektů topení a montáže a demontáže radiátorů, kotlů a rozvodů z mědi a oceli v Třebíči a okolí.
K-TOP, s.r.o.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Pokrývač, klempíř -  střešní krytiny KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Vše pro střechu zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré práce související se střechou. Zkušení pokrývači a klempíři používají spolehlivou střešní krytinu KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Rekonstrukce, přestavba, oprava střech - krytiny Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Rekonstrukci, přestavbu i opravy střechy zajistí společnost ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Provádí pokrývačské práce a klempířské práce. Dodáváme kvalitní krytiny značek Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Zajištění technických praci a služeb pro města a obce
Poskytoval technických služeb pro města a obce a jiné subjekty, pokládky chodníků, dlažeb, půjčování stavebních strojů, sečení trávy od firmy TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Rekonstrukce, opravy, montáže střech - kvalitní tesařské práce
Rekonstrukce, opravy a montáže střech zajistí v oblasti Jihlavy a Vysočiny firma ZVOZA, s.r.o., která provádí kvalitní tesařské a pokrývačské práce.
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště provádí společnost EFektivní OSvětlování, s.r.o. z Pelhřimova na Vysočině.
Zateplování fasád, eliminace hluku, rekonstrukce domů
Stavíte, či rekonstruujete dům? Dříve či později dojde na otázku nezbytného zateplení. Eliminaci hluku pomocí kvalitní izolace i zateplení fasád zajistí na Vysočině společnost Stavitelství MB, s.r.o.
Montáž, renovace a opravy různých typů střech, prodej střešních krytin
Firma ZVOZA, s.r.o. má bohaté zkušenosti s montáží, renovací a opravou různých typů střech. Provádí v oblasti Polné na Vysočině klempířské, tesařské a pokrývačské práce a také prodává střešní krytiny
Klimatizace Havlíčkův Brod – Kovo vzduchotechnika spol. s r.o.
Zajišťujeme měření a regulaci pro klimatizační jednotky včetně zapojení, protimrazové ochrany apod.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství, tesařské a pokrývačské práce, ručně tesané stropy z kvalitních materiálů od firmy Břetislav Kocián na Vysočině.
Truhlářství, zakázková výroba a prodej nábytku, komody, skříně, ložnice, postele, Moravské Budějovice
Široký sortiment nábytku. Zakázková výroba - ložnice, skříně, postele, komody, obývací stěny, stolky, kuchyně a další od firmy Prodej nábytku Miloš Máca s.r.o.
Zasklívání balkonů, lodžií a zimních zahrad systémem Alumistr
atypické konstrukce z hliníkových profilů, seřízení oken a dveří, zasklívání balkónů, lodžií, zimních zahrad, systémy firmy Alumistr zajistí Radim Švoma v oblasti Žďáru nad Sázavou
Kompletní zemní práce - čištění vodních toků, stok a rybníků
Kompletní zemní práce - čištění vodních toků, stok a rybníků vám zajistí společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči.
Spolehlivé stavební, zednické práce i rovnání terénu
Spolehlivá firma provádějící stavební a zednické práce, rovnání terénu, zámečnické i svářečské práce to je TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Zemní, výkopové a demoliční práce, pronájem zemních strojů Třebíč
Zemní, výkopové a demoliční práce včetně pronájmu zemních strojů vám poskytne firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči - kvalitní zemní práce od zkušených pracovníků.
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar v Třebíči na Vysočině
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar a Volvo včetně obsluhy vám zajistí společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Pohřební služba, kamenické práce, smuteční výzdoba Žďár nad Sázavou
vyřízení všech potřebných věcí a služeb v jedné kanceláři, převoz zesnulých i ze zahraničí, možný pohřeb i v domácnosti, široký výběr sortimentu
Provádění tesařských, pokrývačských a klempířských prací - výstavba střech
Kompletní služby v oblasti tesařských, klempířských, pokrývačských prací provádí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Zajišťuje výstavbu nových střech i opravy stávajících střech.
Vybavení pro kalírny, koše, kalící přípravky, kusová strojírenská výroba
kusová i sériová strojírenská výroba, koše, kalící prvky, vybavení pro kalírny, CNC obrábění, svařování, kovovýroba, nářadí, zpracování kovů
Výroba pomníků, kamenosochařství, kamenické práce Žďár nad Sázavou
rytí písma, výroba pomníků, kamenosochařské práce, montáž a výroba pomníků, kamenictví, převoz zesnulých non-stop, urny, rakve, parte
Elektrické instalace - provoz a údržba veřejného osvětlení VO Třebíč
Elektrické instalace provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči - postará se o provoz a údržbu veřejného osvětlení VO.
Hliníkové zimní zahrady, zasklívání pergol a přístřešků Vysočina
atypické konstrukce z hliníkových profilů, zasklívání balkonů, lodžií, pergol, zimní zahrady, přístřešky rodinných domů, AluPlus, rámové systémy