Stavební firma, stavební práce, půdní vestavby, střechy, krovy, Třebíč
Veškeré stavební práce, provedení střech, dodávka střešní krytiny, dodávka řeziva a montáž krovů, položení střešní krytiny, poskytuje firma Ing. Pavel Kudláč z okresu Třebíč.
Zateplení, foukaná minerální izolace MAGMARELAX Jihlava, revitalizace domů, bytů, stropní systém
Zateplení, foukaná minerální izolace MAGMARELAX Jihlava, revitalizace domů, bytů, tepelná izolace, stropní systém, zateplujeme duté stropní konstrukce, ploché duté pultové střechy.
Střechy pro průmyslové objekty, haly, výrobní prostory
Prodom CZ s.r.o. z Humpolce, to jsou spolehlivé dodávky kvalitních střešních systémů pro průmyslové objekty, haly a výrobní prostory.
Střešní systémy pro bytové domy a stavby občanské vybavenosti
Kompletní dodávky střešních systémů pro bytové domy a stavby občanské vybavenosti zajistí na Vysočině společnost Prodom CZ s.r.o.
Vodoinstalace, plynařské a topenářské práce, okres Havlíčkův Brod
Instalace vody, topení a plynu, montáž umyvadel, van, WC, rozvody z oceli, mědi či plastu, prodej materiálu realizuje JOCHOVO s.r.o., Světlá nad Sázavou.
Rekonstrukce vodoinstalačních rozvodů
Rekonstrukci vodoinstalačních rozvodů provádí v okolí Třebíče a Moravských Budějovic společnost SIGETY & ŠÁRKA s.r.o
Střechy, střešní systémy – poradenství, prodej, realizace
Komplexní služby v oblasti střech a střešních systémů poskytuje společnost Prodom CZ s.r.o. z Humpolce. Váš zkušený a spolehlivý partner při realizaci střechy.
Vodovodní a plynovodní přípojky, realizace od odborníka v plynárenství
Společnost SIGETY&ŠÁRKA provádí vodovodní a plynovodní přípojky pro oblast Třebíč, Velké Meziříčí, Moravské Budějovice a blízké okolí.
Rekonstrukce střech, střešních systémů od odborníků
Nechte rekonstrukci své střechy na odbornících. Společnost Prodom CZ působící na Vysočině zajistí rekonstrukci střešních systémů rychle, kvalitně a za dobrou cenu.
Podlahové vytápění a podlahové systémy zajistí společnost SIGETY&ŠÁRKA s.r.o.
Uvažujete-li nad podlahovým vytápěním, neváhejte oslovit firmu SIGETY&ŠÁRKA s.r.o., odborníky ve svém oboru nejen přes podlahové systémy.
Kompletní vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce
Třebíčská společnost VESAS s.r.o. se zabývá kromě stavební činnosti také kompletními instalacemi včetně vodoinstalatérských, topenářských a plynařských prací.
Zprostředkování a montáž šetrných kondenzačních kotlů na plyn
Kondenzační kotle na plyn vám zajistí i namontuje spolehlivá firma VESAS s.r.o., která pro vás nalezne správné řešení nejen v oblasti vytápění. Své služby poskytuje v Třebíči i blízkém okolí.
Stavitelské práce - kompletní stavitelské a zednické práce na Vysočině
Kompletní stavitelské práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která působí na trhu již deset let a poskytuje služby v oboru stavitelství.
Foukaná izolace MAGMARELAX® pro zateplení stropů a dutých stěn
Zateplení stropních konstrukcí, dutých stěn panelových domů, volných ploch půd za pomoci foukané minerální izolace MAGMARELAX®, kterou Vám provede společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
Instalace vody, topení a plynu, revize a čištění kanalizace
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody potrubí, výstavbu kotelen, revize a čištění kanalizace realizuje Kovotop - Lubomír Dryje, Pelhřimov.
Opravy a servis plynových kondenzačních kotlů – rychle, kvalitně a za rozumnou cenu
PLYSPO Jan Chudoba z Třebíče, to je rychlý servis a opravy plynových kondenzačních kotlů za rozumnou cenu. Zajistěte si bezpečný chod Vašeho plynového kondenzačního kotle ještě dnes.
Topenářské a plynařské práce – servis, montáž, pravidelná údržba
Dlouhodobé zkušenosti s plynařskými a topenářskými pracemi má společnost PLYSPO, která se o své klienty stará nejenom v Třebíči, ale také jeho širokém okolí.
Tesař-památkář, oprava historických krovů a repliky
Tesařství-památkářství Břetislav Kocián se specializuje na opravu historických krovů, dřevěných konstrukcí a na výrobu přesných replik. Důraz klademe na zachování původní podoby stavby.
Pokrývačství, klempířství, pokládka střešních krytin = kvalita a preciznost
Sháníte-li někoho, kdo se zabývá pokrývačstvím, klempířstvím, firmu, která Vám položí střešní krytiny v Telči a okolí, pak kontaktujte nás – společnost Krovys s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Elektrikářské práce Telč – opravy, instalace, servis
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí provedení elektrikářských prací od dodání materiálu za výhodné ceny po instalaci rozvaděčů nebo opravy elektroinstalace? Kontaktujte firmu Jiří Kovář z Telče.
Plynoinstalace, instalace plynovodního potrubí či montáž plynových spotřebičů
Plynoinstalaci v Třebíči a okolí Vám zajistí vyškolený personál z firmy PLYSPO. Firma se zabývá montáží ústředního vytápění, plynofikaci, výměnou starých plynových spotřebičů za nové nebo opravami.
Designové luxusní podlahy a stěrky - leštěné epoxidové podlahy
Designové luxusní podlahy a stěrky, lité kamínkové podlahy do domu i na zahradu. Leštěné epoxidové podlahy vyrábí i realizuje firma Profistone s.r.o.
Opravy roubených staveb, opravy roubenky Jihlava
Profesionální opravy a rekonstrukce roubených (historických) staveb a roubenek Vám zajistí Tesař-památkář Břetislav Kocián nejen v Jihlavě. Práci odvádíme vždy k maximální spokojenosti zákazníka.
Prodej a montáž okapů, okapové systémy, klempířské práce
Prodej a montáž okapů, okapové systémy od firmy ZVOZA, s.r.o. Jihlava. Kompletní klempířské práce. Zaměření, výroba i následná montáž okapů, svodů, svodů.
Odborná rekonstrukce krovů historických a památkových budov
Odbornou a pečlivou rekonstrukci krovů historických a památkových budov v Telči a na Jihlavsku poskytuje společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.