Zámečnické a kovářské práce Praha – práce na zakázku - drobné opravy, renovace a repase
Zámečnické a kovářské práce na zakázku zajistí Pasířství Jaroš Praha 10. Mistr svého řemesla Přemysl Jaroš se ve své praxi soustřeďuje i na zámečnické a kovářské práce.
Malířské, natěračské práce, protiplísňové nátěry, realizace Znojmo
Specialista na malířské, natěračské práce. Protiplísňové nátěry, realizace klasické i moderní vymalování pokojů, kanceláří, hal, obchodů, domů od JM -stavební, s.r.o., Znojmo.
Průmyslová automatizace, automatizační projekty - kompletní služby na špičkové úrovni!
Na společnost Blumenbecker Prag se můžete obrátit v případě potřeby vypracování celého automatizačního projektu, samotné projekce či montáže rozvaděčů NN.
Vysoušení zdiva a dřeva pomocí mikrovlnné technologie Praha
Nová metoda, kterou začala firma využívat, je mikrovlnná technologie. Jedná se o elektromagnetické vlnění, které vysouší povrchy jak na povrchu, tak hlavně i uvnitř.
Hydroizolace, izolační systémy a geotextilie Praha - chemicky odolné vůči korozi za napětí
Stavíte rodinný dům na složitém geologickém podloží? Máte problémy s vlhkostí a izolací, zakládáte skládku, nebo budujete silnice?
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Odstranění dřevokazných plísní a hub Praha – zachraňte svůj dům
Firma SANAKO provádí sanace budov či jiných objektů, které jsou postiženy vlhkostí a tvoří se na nich plísně, množí se tam dřevokazný hmyz či houby.
Rekonstrukce komunikací a oprava výtluků Praha - spojujeme prasklé spoje asfaltů
Rekonstrukce a údržba pozemních komunikací na území Prahy a okolí. Provádíme dlaždičsko-asfaltérské práce včetně opravy výtluků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Dlaždičské práce pro pěší zóny, pokládka asfaltového povrchu Praha a okolí
Nabízíme našim zákazníkům v oboru dlaždičských a asfaltérských prací nejvyšší kvalitu, pro náš tým pracuje v současné době cca 100 pracovníků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Zakázkové truhlářství Praha západ Všenory – interiérový a exteriérový nábytek
Truhlářství Hubač na Praze 4 již několik let se zabývá výrobou nábytku na zakázku. Jejich pobočku naleznete na adrese Na Benátkách 307, Praha Všenory.
Nalepovací bezpečnostní značení, bezpečnostní nátěry všeho druhu, značení vrat, rohů, schodů
Veškeré bezpečnostní značení, bezpečnostní nátěry, značení výrobních prostor, rohů, únikové cesty, rohů, vrat, schodů a zábradlí od firmy JM - stavební, s.r.o.
Schody a schodiště na míru Všenory – neobvyklé prostory nejsou problém
Truhlářství Hubač na Praze 4 se zaměřuje na schody a schodiště na míru. Truhláři dojedou k zákazníkovi domů, vyměří si sami prostor, doporučí Vám materiál z kterého schody vyrobit.
Kovové konstrukce, zámky a trezory na Praze 4 Všenory - zámečnické služby na jednom místě
Truhlářství Hubač Všenory zajišťuje zámečnické služby. Vyrábí kovové konstrukce pro interiéry i exteriéry.
Záložní zdroje napájení – pro nepřerušený provoz elektrických zařízení
Společnost SUM Praha nabízí záložní zdroje napájení pro malé i velké společnosti. Pokud dojde k výpadku elektrického proudu, automaticky se přepne napájení ze záložního systému.
Demolice budov a stavebních objektů, sanace průmyslových areálů a ekologických zátěží Praha
Kompletně demolujeme a čistíme zadané prostory. Zajišťujeme maximální ochranu před únikem prachu a hluku do okolí. Odpad a suť svážíme a recyklujeme.
Pohotovostní otevírání dveří Praha - Zámečnická pohotovost Praha
V případě pohotovosti dorazíme v nejkratším možném času a stejně rychle dveře otevřeme. Postaráme se i o odemčení trezorů. Opravíme zámek po vloupání, vyměníme vložky a další poškozené části.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Retrofity jističů Praha – rychlá náhrada zastaralé elektroniky
V naší službě retrofitů jističů rychle nahradíme zastaralou elektroniku v domech a bytech bez úpravy rozvaděčů. Morálně zastaralé jističe vyměníme a zajistíme Vám tak dlouhodobou spolehlivost a bezpečnost Vašich rozvodů. Máte možnost si vybrat z několika variant výměny: Ekonomická výměna zjednoduší ovládání a manipulaci s jističi. Při ...
Údržba a revize rozvoden I Praha
Prohlížíme a udržujeme v plné činnosti rozvodny elektrického proudu pro velmi vysoký, vysoký i nízký proud. U rozvodny nejdříve zjistíme aktuální stav dle bezpečnosti provozu a provedeme kontrolu rozebráním systému a seřízením na požadované hodnoty. Pokud se během kontroly objeví skryté vady ve vedení či v jednotlivých prvcích, vadné ...
Stavební práce v oboru vodoinstalací, plynařství a topenářství
Subdodavatel kvalitních vodoinstalačních, plynoinstalačních a topenářských prací při výstavbě developerských projektů i obytných komplexů – Ing. Karel Holub z Prahy.
Pohotovost a servis plynu, vody a topení i ve svátky a víkendech | Praha
Havárie, závada, únik plynu, vody či akutní problém s topením může potkat každého z nás. Právě pro vás poskytuje společnost Jikoterm Praha pohotovost.
Komplexní zemní stavby-bourání staveb, přestavby, ruční výkopy.
Mezi další činnosti stavební společnosti Šlehofer Praha patří i zemní práce. Provádí pozemní stavby jako bourání, výkopy ruční i strojové a podkladové vrstvy komunikací.
Projektová dokumentace silnoproudu zabrání milionovým škodám (Praha)
Zajistíme dokumentaci k silnoproudu, abychom zabránili velkým škodám na majetku a zdraví. Praha je hlavní oblastní našeho působení.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Klimatizace, chladící technika | Praha 9
Namontujeme chladící techniku a klimatizaci v provozovnách a provádíme servis. Do kuchyní a výroben instalujeme chladící a mrazící techniku, jako jsou lednice, boxy a výroby ledu a tříště. Pracujeme s chladivy do klimatizací pod čísly R407c, R134a, R404a a dalšími látkami. Klimatizační jednotky umisťujeme na vnější stranu budovy s ...
Montáž vodoměrů Praha - výměna a oprava měřičů vody
Montujeme, měníme a opravujeme vodoměry a měřiče tepla v bytu, domě i v průmyslu. Postaráme se o různé druhy a typy vodoměrů od mnoha výrobních firem. Také Vám objednáme a odborně nainstalujeme odpovídající měřič či jeho součástky. Vodoměr napojíme na vodoinstalaci již stávající či námi vytvořenou. Pro instalování používáme kvalitní polypropylen ...
Rekonstrukce bytů a domů v Praze
Rekonstrukce domu nebo bytu je vždy časově i finančně náročná. Ve firmě Sevejera vám chceme ušetřit nervy a peněženku, a proto vás provede rekonstrukcí od počátečního návrhu až po instalaci posledních doplňků. Nemusíte tak na každou práci okolo rekonstrukce bytu či domu shánět nové řemeslníky, ani se zdržovat sháněním materiálu. My se o vše ...
Renovace zábradlí Praha – repase hrazení schodů a balkonů
Repasujeme poškozené a staré zábradlí na jakýchkoliv typech schodů a balkonů. Renovujeme hrazení jak v Praze, tak i po celé České republice.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha