Sanační práce Praha – komplexní ochrana proti všem biotickým škůdcům
Chraňte budovy před poškozením plísní, dřevomorkou nebo červotočem. Žádejte sanační práce a komplexní ochranu proti všem biotickým škůdcům na 3 až 10 let od firmy SANAKO.cz, s.r.o. se sídlem v Praze.
Nonstop havarijní pohotovost Praha 10 - voda, plyn, elektro, stavební rekonstrukce
Firma Kloubec poskytuje havarijní servis v oblasti vody, plynu a elektra, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, v oblasti Praha 10. Dále realizujeme stavební rekonstrukce.
Likvidace dřevokazných škůdců Praha – rychle, efektivně a se zárukou
Pokud máte problém s poškozenými dřevěnými trámy Vašeho domu, je čas kontaktovat firmu SANAKO CZ s.r.o. z Prahy, která se specializuje na likvidace dřevokazných škůdců jako hub, plísní nebo hmyzu.
Rekonstrukce střech a fasád Praha od profesionálů na klíč
Plánujete rekonstrukci střechy nebo fasády Vašeho domu? Obraťte se na profesionální tesaře, klempíře, pokrývače či zedníky z firmy Anesta s.r.o. z Prahy a můžete si být jisti kvalitně odvedenou prací.
Malířské, natěračské práce, dekorace interiérů, drobné zednické práce Praha, Troja
Malířské, natěračské práce, broušení omítek, tapetování, dekorace interiérů, oprava a úprava zdí, drobné zednické práce provádí společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha – Troja.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Podlahářské práce, pokládka plovoucích podlah, laminátových, dřevěných, Praha 8
Podlahářské práce, pokládku exteriérových a interiérových podlah, plovoucích, laminátových, dřevěných, vinylových podlah provádí společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha 8.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Vrty pro tepelná čerpadla Praha – šetří výdaje za teplo i životní prostředí
Tíží Vás vysoké výdaje za topení? Snižte je a oslovte firmu Vrtání studní - Eduard Prokš z Prahy, která nabízí vrty pro tepelná čerpadla včetně pomoci s výběrem toho pravého čerpadla pro Váš dům.
Obkladač, obložení koupelny, obklady vnitřní i venkovní, pokládka mozaiky, Praha
Obkladačské práce, obložení koupelny, kuchyně, stěn, schodišť, obklady vnitřní i venkovní, pokládku mozaiky, dlažby provádí firma Milan Hansík, Praha 9.
Zemní a výkopové práce Praha i v těžko dostupných terénech za dobrou cenu
Hledáte spolehlivou firmu, která Vám provede výkopové práce v Praze a okolí pomocí strojní techniky nebo v případě nedostupných terénů ručně? Obraťte se s důvěrou na společnost Robert SÁL – SPV.
Zakázkové stavební truhlářství Praha – kvalitně odvedená řemeslná práce
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí zákazníkům nejen v Praze služby stavebního truhlářství, které zahrnuje především zakázkovou výrobu oken, dveří, podlah, schodišť nebo výkladních skříní.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Kominík, kominictví Praha 10, čištění komínů, revize, vložkování
Kominické práce, čištění komínů, revize, vložkování, frézování, stavění, bourání či opravu komínů zajistí kominictví Petr Jáchym a spol., sídlící v Uhříněvsi - Praha 10.
Zakázková kovovýroba Praha a okolí, kovářské a zámečnické výrobky
Kovářské a zámečnické výrobky, výroba plotů, vrat, schodišť, obkladů a veškeré práce s tím související zrealizuje zakázková kovovýroba Petr Šlár z Prahy 8.
Energetické napájení - zdroje UPS - nepřetržitý 24 hodinový servis po celé ČR
Nepřetržitý 24 hodinový servis energetického napájení po celé České republice zajišťuje společnost SUM, s.r.o. se sídlem v Praze.
Truhlářství s dlouholetou tradicí - nábytek na míru Praha 10
Truhlářství Michal Pavlík Praha 10 je vám k dispozici, jestliže potřebujete kvalitní nábytek.
Demoliční a bourací práce na klíč Praha a okolí -  demontáže objektů na těžko přístupných místech
Společnost Robert Sál - SPV zajišťuje ruční a strojové demoliční a bourací práce na klíč pomocí hydraulického kladiva, bagrů nebo čelních nakladačů.
Sanace, vysoušení zdiva a hydroizolace dřevěných i zděných staveb Praha
Sanaci dřevěných i zděných staveb, hydroizolaci a vysoušení vlhkého zdiva včetně odstraňování vlhkosti v Praze provádí společnost Sanako.cz, s.r.o.
Zasklívání výloh, nadrozměrné výlohy, Praha a Střední Čechy - expresní výroba při haváriích
Expresní zasklívání výloh, oken a nadrozměrných výloh provádí společnost ACERA SKLO s.r.o.,která je specialistou ve svém oboru.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Školní nábytek Praha – vybavení pro třídy, učebny a hřiště
Vyrábíme školní nábytek a vybavujeme jím třídy, učebny a hřiště pro předškolní děti i školáky. Naše pracoviště se nachází v Praze.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Společnost Airtechnik jako svou další službu nabízí opravy a rekonstrukce vzduchotechniky a filtračních systémů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Poradenství a servis potřebného topného výkonu Praha
Nevíte si rady s tím, jak správně stavit topná tělesa či horkovzdušné ventilátory? Poradenství a případný servis zajišťuje podnik STEGO Czech s.r.o. který kompetuje klimatizace do elektrotechnických zařízení. V oblasti poradenství se společnost snaží držet vysokou úroveň kvality, která se již několik let potvrzuje. Můžete očekávat osobní ...
Vyklízení bytů, sklepů i demoliční práce Praha - kompletní vyklízecí služby
Ať už potřebujete vyklidit byt, sklep, chatu či dílnu a nebo provést demolici jakéhokoliv objektu, střechy či komínu, obraťte se na naši společnost.
Montáž a výměna vodoměrů Praha - výměna vodoměrů od A do Z
Společnost Voluma s.r.o. se sídlem na Praze 8 se zabývá výměnou bytových vodoměrů.
Sanace a likvidace ekologických zátěží Praha
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o nabízí sanace a likvidace ekologických zátěží. Společnost sídlí na Praze 10.