Sklenářské a sklářské práce – zasklívání oken, dveří, výloh i atypických tvarů
Sklenářské a sklářské práce, jako je zasklívání oken, dveří a výloh, zajišťuje v okolí Olomouce Sklenářství Jiří Grunt. Zasklíváme okna, dveře a výlohy i s atypickými tvary.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Realizace vrtaných, kopaných studen včetně zajištění stavebního povolení
Výstavbu kopaných a vrtaných studen na klíč realizuje v okolí Olomouce firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. Zajistíme vyhledání vodního zdroje, stavební povolení a následnou stavbu studny.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Elektroinstalační práce – silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce, jako je instalace a revize slaboproudých a silnoproudých rozvodů, provádí v oblasti Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Instalujeme i hromosvody a zajišťujeme jejich revize.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Elektromontážní a elektroinstalační práce - domovní, průmyslové, osvětlení
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, ať už se jedná o práce domovní nebo průmyslové, provádí v okolí Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Jsme smluvním partnerem ČEZ Distribuce, a.s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Podlahářské práce, pokládka podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, Olomouc
Podlahářské práce, pokládku podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, renovaci stávajících podlahových krytin realizuje společnost Podlahy Poker s.r.o., Olomouc.
Kompletní realizace šikmé i ploché střechy včetně klempířských prvků a montáže oken
Potřebujete novou střechu nebo jen Vaši stávajicí střechu opravit? Stavíte nebo renovujete? Od roku 1993 poskytujeme kompletní realizace šikmých i plochých střech včetně klempířských prvků.
Kvalitní zámečnická výroba, stavební buňky, kontejnery, ocelové dveře, posuvná vrata, okna
Malé konstrukce i velké ocelové celky vyrábí zámečnictví GROZA s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme kompletní služby v oblasti svařování, pálení, řezání, tváření plechů i zakružování profilů.
Ploché a šikmé střechy, výstavba a rekonstrukce, Olomouc
Ploché a šikmé střechy, komplexní řešení pro nové střechy i rekonstrukci, vazníky, krovy, dodávku řeziva realizuje IZOTECH MORAVIA, spol. s r.o., Olomouc.
Stavební a řemeslné práce, kompletní stavební rekonstrukce bytů, zateplování fasád
Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných průmyslových staveb Vám zajistí KONYTECH s.r.o. ze Šternberka. Provádíme veškeré práce od elektromontáží po vodoinstalace.
Elektromontážní práce, slaboproudové a silnoproudové elektroinstalace, osvětlení
O kompletní výstavbu a opravy elektroinstalací u rodinných domů i jiných budov se postará firma Elektropráce Spáčil s.r.o. z Olomouce. Zajistíme osvětlení historických památek i sportovních hřišť.
Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Opravy, servis a revize pracovních strojů, elektrospotřebičů a elektrozařízení
Opravy a revize strojních zařízení, jako jsou pracovní stroje, elektrospotřebiče a elektrozařízení poskytuje v okolí Olomouce společnost AMS-intes s.r.o. z Litovle.
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech
Rekonstrukce a opravy šikmých střech na klíč, kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládku střešní krytiny, oplechování realizuje Ladislav David - Střechy na klíč, Olomouc.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Kompletní stavební práce včetně malování a pokládky podlah vám zajistí firma Ekonstrukt
Výstavbu rodinného domu i bytového objektu přenechejte zkušené firmě Ekonstrukt v Olomouci. Zajistí vám Kompletní stavební práce včetně malování a pokládky podlah.
Zemní a výkopové práce - bourání, demolice a úprava terénů moderními stroji
Pokud plánujete stavbu rodinného dobu nebo rekonstrukci pozemku, obraťte se na firmu Kontejnery Müller v Olomouci. Zemní a výkopové práce, bourání, demolice a úpravy terénů provádíme moderními stroji.
Pravidelné revize hromosvodů zabrání možnému požáru a poškození budovy
Díky pravidelné revizi máte vždy jistotu, že hromosvod je v pořádku a ochrání vás i váš majetek. Firma JEŽEK - elektro vám poskytne kompletní revizi hromosvodů v Olomouci a okolí.
Revize elektro a hromosvodů u budov, domů i novostaveb
Pokud vlastníte dům, novostavbu nebo jinou budovu, pak nezapomeňte na povinné revize! Pravidelné revize elektro, hromosvodů a různých zařízení vám zajistí firma JEŽEK - elektro s.r.o. u Olomouce.
Provádění staveb - stavební dokončovací práce, rekonstrukce objektů
Firma Ekonstrukt - Martin Skopal provádí stavby a rekonstrukce objektů. Také se zaměřuje na stavební dokončovací práce v Olomouci a okolí.
Zemní a výkopové práce - výkopy základů, jímek
Chcete-li vykopat základy, jímky nebo přípojky, pak přenechejte tuto práci firmě Kontejnery Müller s.r.o. se sídlem v Olomouci, která má bohaté zkušenosti v oblasti zemních a výkopových prací.
Malířské a natěračské práce  - malování bytů i nanášení dekoračních technik
Firma Ekonstrukt působí v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Poskytneme Vám vymalování bytů i nanášení dekoračních technik.
Rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce
Firma Ekonstrukt se zaměřuje na stavební práce, jako jsou rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce v Olomouci a okolí.
Kovovýroba - svařování v CO2, elektrickým obloukem
Hledáte-li šikovnou firmu, která je odborníkem na svařování v CO2 nebo elektrickým obloukem, tak je zde pro vás firma Elza z Olomouce, kteří jsou opravdu profesionály.