STAVNEMO s.r.o. - Olomouc
Firma STAVNEMO s.r.o. se zabývá malířskými a natěračskými pracemi.
STAVNEMO s.r.o. Malířské, natěračské práce Olomouc
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Topenářské, vodoinstalační a plynařské práce Olomouc, rozvody vody, montáž podlahového topení
Naše firma provádí topenářské, vodoinstalační a plynařské práce, zajistíme montáž ústředního a podlahového topení, rozvody vody, domovní plynoinstalace, odpady.
Podlahářství Olomouc, podlahářské práce, pokládka plovoucí, vinylové i korkové podlahy, koberců
Naše firma provádí veškeré tesařské a podlahářské práce, zajišťujeme pokládku plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců, renovace, broušení a lakování podlah.
Půjčovna, pronájem autojeřábů nejen na stavbu
Pokud hledáte půjčovnu autojeřábů nebo potřebujete jeřáb na stavbu, tak kontaktujte společnost REKOS Olomouc, která pronajímá jeřáby, ale také provádí jeřábnické práce a veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Elektromontáže slaboproudé i silnoproudé, elektroinstalace
Odborné slaboproudé i silnoproudé elektromontáže. Dodávka i montáž rozvaděčů NN včetně i-LON, projektování i revize elektroinstalací od společnosti TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Železobetonové monolitické konstrukce - kompletní betonářské práce
Kompletní betonářské práce provádí firma NEOL - STAV, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Specializujeme se na dodávku a montáž železobetonových monolitických konstrukcí pro širokou škálu objektů.
Vytyčení stavby, hranic pozemků - geodetické práce na profesionální úrovni
Vytyčení stavby nebo hranic pozemků kdekoli v Olomouckém kraji a okolí provádí společnost Geoprofil s.r.o. - geodetické práce zajistíme na profesionální úrovni.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Studnařské práce, kopání studní, jímky a piloty v regionu Olomouc
Chcete rychle a levně zhotovit studnu k Vašemu rodinnému domu? Řešíte vsakování dešťové vody či odvod odpadních vod na Vašem pozemku? Společnost STUDNY LOUTOCKÝ, s.r.o. je tu pro Vás!
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Kamenictví, výroba pomníků, restaurování kamene Olomouc, kuchyňské pracovní desky, parapety
Kamenictví, výroba pomníků z přírodního kamene, restaurování kamene Olomouc, kuchyňské pracovní desky, parapety, dlažba, obklady domu.
Dodávka a realizace dekorativních tapet do interiérů
Přenechejte výběr tapet do vašeho interiéru na odborníky z firmy Rega v Olomouci. Rádi vám zajistí vše od dodávky i realizace dekorativních tapet, které vás zaujmou především zajímavými vzory.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Profesionální montáž domácích i průmyslových vodáren a poradenství při koupi čerpadel
Odborné poradenství při koupi čerpadel a montáž domácích i průmyslových vodáren Vám zajistí firma STUDNY Doležel a Janíček s.r.o. v okolí Olomouce, která se specializuje na čištění vodních zdrojů.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Průmyslové elektroinstalace - kompletní elektromontáže pro výrobní závody, haly a zemědělské objekty
Zkušeným dodavatelem průmyslových elektroinstalací pro výrobní závody, sportovní haly i zemědělské objekty je firma ELMO-SA.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Geodetické práce, zpracování geometrického plánu, zaměřování staveb a inženýrských sítí
Geodetické práce, zpracování geometrického plánu, zaměřování staveb a inženýrských sítí spolehlivě provádí společnost Geoprofil s.r.o. se sídlem v Olomouci.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Veškeré stavební, zednické, sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, terénní práce s pokládkou zámkové dlažby
O stavební, zednické a sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, o terénní práce s pokládkou zámkové dlažby, se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava v okolí Olomouce i Přerova.
Topenářské práce, montáž podlahového topení, radiátorů, plynospotřebičů, revize plynoinstalací
Rozvody vody a odpadů včetně dodávky zařizovacích předmětů Vám poskytne společnost MÄFIPO - Ivo Filip z Litovle. Zajistíme Vám montáž pokojových termostatů i záruční a pozáruční servis.
Rekonstrukce bytových jader a koupelen, obkladačské a vodoinstalatérské práce - realizace na klíč
Rekonstrukci bytového jádra a koupelny, obkladačské a vodoinstalatérské práce provádí kvalitně a se zárukou firma Zednické a výškové práce Morava. Provádíme realizace na klíč.
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace, servis kamerových systémů, ozvučení, EZS.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Výškové práce - rizikové kácení, ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu
O výškové práce v Olomouci i v Přerově se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu a další práce.
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích provádí stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí.
Výstavba studní betonových i vsakovacích, kopané studny, dodej příslušenství
Vaše vlastní studna – to jsou Vaše ušetřené peníze. Kopeme studny až do hloubky 11 metrů. Stavební povolení vyřídíme za Vás. STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Kompletní zednické a stavební práce Uničov, rekonstrukce domů, bytů i koupelen, zateplování
Pečlivého zedníka i obkladače naleznete u firmy Smékal Lukáš v Uničově. Poskytujeme vysoce kvalitní zednické a stavební práce. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce domů i bytů včetně zateplování.