Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Výrobky z přírodního a umělého kamene - spolehlivé kamenictví
Výrobou a prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě, která má k dispozici materiály té nejvyšší kvality z tuzemska i zahraničí!
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zateplování budov a fasád - tepelné izolace sníží náklady na topení
Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce, jsme odborníky na zateplování budov a fasád v Opavě a okolí. Naše tepelná izolace Vám výrazně sníží náklady na topení.
Elektroinstalace, elektro práce od spolehlivé elektromontážní firmy
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou s působností v okolí Opavy i Ostravy, která provádí elektromontážní a elektrikářské práce v bytech, domech a dalších objektech.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Kamenictví - kuchyňské pracovní desky, obložení krbů,
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kuchyňských pracovních desek a krbových obkladů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Náhrobky - výroba náhrobních kamenů a rámů z přírodního kamene
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví působící převážně v Opavě. Jsme odborníci na zpracování přírodního i umělého kamene a vyrábíme kvalitní náhrobky i pomníky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Hroby a dvojhroby - kvalitní výroba náhrobků a pomníků
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kvalitních pomníků a náhrobků.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Mramorové koupelny a umyvadla - koupelnové doplňky
Mramorové koupelny a doplňky do koupelen a k umývadlům nabízí kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED, které působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Posuvné stěny, které oživí interiér a ušetří místo - pro zastínění velkých ploch či předělení prostoru
Oživte interiér posuvnými stěnami, které skvělé oživí interiér. Hodí se do velkých prostor, kanceláří i domácností. Objednávejte u opavské společnosti HON-okna, dveře, s.r.o..
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Nábytek na míru - kvalitní výroba nejen pro váš interiér
Stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku na míru. Realizujeme kuchyně, dřevěná schodiště, dveře i vybavení kanceláří.
VIPAMA s.r.o.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Geodetické práce v investiční výstavbě, zpracování geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic
Geodetické práce v katastru nemovitostí včetně zajišťování podkladů k projektování Vám poskytne společnost GEOPORT, s.r.o. z Opavy. Provádíme kvalitní geodetickou činnost při realizaci staveb.
Zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce
Vynikajícím partnerem v oblasti zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce, vám bude jistě společnost Černohorský s.r.o.. Svou činnost realizuje v oblasti Opavska i Ostravska.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Elektro projekce, revize – komplexní údržba elektrických zařízení
ReSpol s.r.o. provádí veškeré revize elektrických zařízení. Firma se věnuje údržbě vysokého a nízkého napětí a zároveň se zabývá regulacemi odběru elektrické energie a kompenzacemi.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Montáž, revize elektro, realizace sluneční elektrárny, Opava
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí montáž a servis fotovoltaických zařízení a elektrických zařízení do 1000 V. Spolehnout se také můžete na revizi hromosvodů a elektra.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Montáž hromosvodů - rychlá instalace, profesionální montáž a bezproblémový servis a údržba
Potřebujete zajistit kvalitní výškové práce a instalaci, opravu či revizi hromosvodů? Firma Furch Jiří Vám zajistí profesionální montáž, instalaci, servis a údržbu ve Vaší firmě nebo ve Vašem domě.
Elektro práce - kompletní elektrikářské práce pro firmy, sklady i kanceláře
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která provádí elektromontážní a elektrikářské práce v průmyslových halách, kancelářích, firmách a dalších objektech.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Výstavba rodinných domů, kompletní služby všech řemesel za velmi rozumné peníze
Hlavní činnost firmy MANAZEP Opava jsou zednické, obkladačské, malířské a natěračské práce. Firma Vám zajistí výstavbu rodinných domů a zprostředkuje Vám všechny potřebné řemesla a kompletní servis.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Výstavba a rekonstrukce trafostanic -elektroinstalace Opava
ReSpol s.r.o. z Opavy se zabývá údržbou elektrických zařízení vysokého a nízkého napětí. Montujeme regulační systémy odběru elek. energie a v oblasti rozvaděčů nízkého napětí jsme uznávaným výrobcem.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Odolné kuchyňské desky z kamene - kamenné pracovní desky od spolehlivého opavského kamenictví
Kamenné pracovní desky do kuchyně jedině od spolehlivé společnosti Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kvalitní dveře na míru - atypické interiérové dveře, poctivé stolařství
Kvalitní dveře na míru Vám vyrobí poctivé stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy, které se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku. Nabízíme atypické interiérové dveře.
VIPAMA s.r.o.
Zámečnické práce, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, okres Opava
Zámečnické práce, výrobu a montáž vrat, brán, plotů, schodišť, zábradlí, přístřešků, mříží, balkónů a ocelových konstrukcí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček, okres Opava.
Spolehlivá revize elektrického zařízení a ručního nářadí
Elektro revize a revize elektrických zařízení, ručního nářadí provádí firma RUDOLF LANGER s.r.o. v Opavě. Své spolehlivé služby poskytuje s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Revize plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva - servisní prohlídky kotle
Revizní a servisní technici ze společnosti Centrum nářadí s.r.o. Vám provedou povinné revize i servisní prohlídky Vašeho kotle, ať už na tuhé paliva či plyn. Působíme převážně v Opavě a Ostravě.
Montáže, servis a revize elektronické požární signalizace
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. Provádíme veškeré elektromontáže, servis a revize elektronické požární signalizace v Opavě a okolí.
RUDOLF LANGER s.r.o.