Zednické práce, fasády, rekonstrukce, okres Opava
Daniel Kubatka již více než 10 let nabízí veškeré zednické práce v okrese Opava. Zabývá se fasádami, rekonstrukcemi bytů, omítkami, sádrokartony a další.
Marmolit – dekorativní stěrková omítka z malých zrníček na úpravu vnitřních i vnějších stěn
MANAZEP – Pavel Knop je firma specializující se na zednické, malířské a natěračské práce. Profesionálně Vám uděláme stěrkovou omítku marmolit a namícháme Vám jakýkoliv odstín, který si budete přát.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Foukaná tepelná izolace pro snížení nákladů na vytápění až o 50%
Společnost ITO TOCAUER s.r.o. je nejvýznamnější aplikátor foukané tepelné izolace CLIMATIZER PLUS v Moravskoslezském kraji. Foukaná izolace může snížit náklady na vytápění až o 50%.
Izolace proti vodě, radonu a agresivním látkám
Společnost SIAS OPAVA spol. s r. o. se zabývá izolací staveb proti vodě, radonu a agresivním látkám. Hydroizolací zabraňují pronikání podpovrchové vody do konstrukcí a dalších prostor.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Zemní a jeřábnické práce Moravskoslezský kraj – skvělé reference a bohaté zkušenosti
Je pozemek okolo vašeho domu žalostný? Jeho nerovnosti vás přivádějí k šílenství a nevíte si s tím rady? Není nic jednoduššího než si nechat provést terénní úpravu a s tím vám ráda pomůže naše firma.
Elektroinstalační a elektromontážní práce na míru, elektronické vytápění, zabezpečovací systémy, montáž hromosvodů
Firma Aleš Jiřík se zabývá komplexními elektroinstalačními a elektromontážními pracemi na míru. Dále nabízíme také instalace, návrhy a realizaci elektronického vytápění a zabezpečovacích systémů.
Nábytek, který má styl - výroba vkusného, designového a originálního nábytku na míru
Stolařství VIPAMA s.r.o. se zabývá kvalitní výrobou nábytku. Díky dlouholeté tradici vyrobíme kuchyně na míru, skříně, dveře a veškeré vybavení do ložnice i dětského a obývacího pokoje.
VIPAMA s.r.o.
Zeměměřičská a kartografická činnost Vítkov – podrobné měření a vytyčování hranic pozemků
Pokud sháníte profesionální zeměměřické služby v okrese Opava obraťte se na paní Martinu Víchovou. Provádí nejen podrobné zaměřování, ale také se zabývá tvorbou a zpracováním map.
Stěrková omítka místo štuků - hladký a rovný povrch stěn, funkční a ekonomické řešení
Naše firma MANAZEP- Pavel Knop pracuje s kvalitními materiály a za pomocí stěrky Vám vytvoří dokonale hladký povrch Vaší omítky. Jedná se o praktické a ekonomické řešení téměř do každé stavby.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Náhrobní desky - kvalitní a odolné náhrobky z umělého i přírodního kamene na míru
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu pomníků a náhrobních kamenů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Stavební a zemní práce, kontejnerová a nákladní doprava od První hornoslezská stavební spol. s.r.o.
První hornoslezská stavební spol. s.r.o. z Dolního Benešova z okresu Opava pro Vás vykoná stavební a zemní práce, nebo zajistí dopravu nákladní a kontejnerovou.
Elektroinstalace - montáž, instalace, servis a údržba
Firma Furch Jiří se zabývá montáži, instalací, servisem a údržbou elektrických zařízení, strojů a hromosvodů. Poskytneme Vám kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce v Opavě a okolí.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Pamětní desky - poctivá výroba na míru a dlouholetá životnost kamene
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se postará o výrobu pamětní desky z přírodního i umělého kamene dle Vašich požadavků a představ. Na míru Vám vyrobíme klasické i atypické pamětní tabule.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Hromosvody - kompletní dodávka, montáž, revize i opravy hromosvodů po celé Opavě i Ostravě
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která se specializuje také na hromosvody. Nabízíme kompletní dodávku a montáž pasivních i aktivních hromosvodů.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Sádrokartony, podhledy, půdní vestavby Opava, ohýbaný sádrokarton, podhledy, kazetové, minerální
Zajišťujeme montáže sádrokartonů, je to velmi oblíbený stavební velice dobrý tvárný prvek s širokým použitím při rekonstrukcích i v novostavbách, podhledy, příčky, předsazené stěny.
Stavební práce a rekonstrukce Opava, zateplení fasád, dlažby, sádrokartonářské práce
Naše firma z Opavy provádí veškeré profesionální stavební práce, včetně rekonstrukcí, sádrokartonářských prací, zateplení fasád, pokládky obkladů a dlažeb.
Oborníci v oblasti sanací a izolací zdiva Moravskoslezský kraj
Sanační služby pro vlhké zdivo, odstranění plísní a uzdravení prostředí, izolace střešních plášťů a zdí vašich obydlí a průmyslových prostorů pro vás dělají profesionálové ze SIAS Opava spol. s r.o.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Vnitřní a venkovní osvětlení - oprava, montáže, poradenství
Společnost Furch Jiří Vám v Opavě a okolí poskytne kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce, mezí kterými naleznete také opravu a montáž venkovního i vnitřního osvětlení.
Revize plynových zařízení a rozvodů
Revize a kontroly plynových spotřebičů, sporáků, kotlů, bojlerů, rozvodů, ale i horkovzdušných kotlů a průmyslových pecí realizuje revizní technik Milan Kreis.
Milan Kreis
Kompletní elektro rozvody v rodinných domech - elektroinstalace za super ceny
Elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. nabízí zákazníků nejen z okolí Opavy a Ostravy své služby. Vyškolení pracovníci Vám kvalitně a kompletně provedou elektroinstalace a elektro rozvody.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Výkopové a zemní práce - terénní úpravy s výkonnou technikou
Společnost Černohorský s.r.o. provádí terénní úpravy, výkopové a zemní práce na Opavsku i po celém Moravskoslezském kraji. Ve svém portfoliu má tato stavební firma výkonnou techniku.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Analýza elektrické sítě, kvalitní dodávky energie a kompenzace jalového výkonu
Odbornou analýzu elektrické sítě provádí v Opavě a Krnově společnost Rudolf Langer s.r.o. Zkontrolujeme kvalitu dodávané el. energie, nerovnoměrné zatížení fáze, přepětí, podpětí a asymetrie odběru.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Elektrorozvody - kabelové rozvody zvonků a telefonů
Naše firma Furch Jiří se zaměřuje elektroinstalační práce v Opavě a okolí. Mezi službami naleznete také elektrorozvody a kabelové rozvody zvonků či telefonů a jiné dorozumívací techniky.
Montáž LED osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma ELEKTROPLUS Grusman z Opavy. Postaráme se o montáž led osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky a dalších typů osvětlení.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.