Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Podlahové krytiny, bambusové a dřevěné podlahy Uherské Hradiště
Nabízíme dodávku, pokládku, montáž, velkoobchod, prodej: Dřevěných podlah: -třívrstvé MAGNUM -kolekce - mořená, exotická, rošádová, extreme, thermo, F.I. Parquet (podlahové vytápění), smart, drásaná -parketové vlisy BERTHOLD -bambusové podlahy a parkety -palubkové podlahy - smrk, borovice, dub, pero-drážka, tl. 20, 27, 32, 40 mm.
Podlahy včetně pokládky Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Praha korkové podlahy
Společnost Podlahy Růžička, s.r.o. nabízí pokládku korkové podlahy. - tento druh podlahy je dokonalým tepelným a akustickým izolantem - dlouhodobá trvanlivost je dána vysokou odolností proti opotřebení a speciálně impregnované spáry zajiěťují ochranu proti vlhkosti. - pružnost, antistatické a protialergické vlastnosti ji řadí do kategorie ...
Pokládka podlah, prodej plovoucích vinyl PVC podlah Jablonec.
Firma Lukáš Cink - vše pro podlahy se věnuje pokládce, renovaci, oprav a prodeji všech typů dřevěných podlah. Dále se věnujeme prodeji a pokládce laminátových plovoucích podlah, vinylových podlah a PVC. V naší prodejně v Jablonci nad Nisou najdete široký sortiment podlah, obvodových lišt, ale i čistících prostředků na obnovu a běžnou údržbu ...
Broušení parket
Renovujeme parkety. Vaše podlaha zase jako nová. Sedminásobné broušení, tmelení a tři vrstvy laku a máte 20 let po starosti.
Údržba staveb Plzeň
ÚDRŽBA STAVEB Generální opravy střešních krytin včetně zateplování Fasády – nátěry, opravy, zateplování Řešení závad obvodových stěn panelové výstavby Generální opravy lodžií a balkonů Montážní a zámečnické práce Interiéry - podlahové krytiny, malování apod.
Renovace dřevěných podlah, xylolit a teraco Jablonec
Jak starým podlahám vrátit jejich původní krásu a funkčnost? Naše firma se věnuje této problematice déle než 15 let. Díky svým odborným znalostem jsme se podíleli na obnově celé řady historických památek a významných objektů. Stejnou péči věnujeme všem našim zákazníkům. Provádíme pokládku, opravy a renovace všech typů dřevěných podlah, ...
Praha úpravy podkladu
Společnost Podlahy Růžička, s.r.o. nabízí úpravy podkladu před instalací krytiny. Vyrovnávání u nových technologií litých podlah nebo anhydritu není nutné. Jsou připraveny pro kladení vrchních krytin. Pokud se jedná o starší zástavbu je lepší přelít nivelační stěrkou. U domů s trámovými stropy zhotovit nový deskový záklop. Kvalitu ...
Vinylové dílce a PVC Praha
Společnost Podlahy Růžička, s.r.o. Vám nabízí vinylové dílce a PVC. Nová generace podlah: - luxusní design - extrémní odolnost - snadná údržba - cenově dostupný materiál - cenově dostupná instalace. U tohoto druhu podlah je náročnější pokládka. Absolutně rovný povrch. Nabízíme: široký výběr dekorů dřeva dlažby. Doporučujeme do ...
Pokládka bytových koberců Praha
Společnost Podlahy Růžička, s.r.o. jako svou další službu představuje pokládku bytových koberců. Koberce zpříjemní atmosféru domova. Tlumí kročejový hluk. Jsou vhodné pro pokládku na vytápěné podlahy. Koberce zátěžové: - praktické ( vhodné do kanceláří, hotelů, bankovních domů atd. ) Koberce čtvercové: - dlouhá životnost, snadná ...
Masivní dřevěné podlahy Jičín, Trutnov, Poděbrady Aleš Zimola
Firma Aleš Zimola Vám nabízí masivní dřevěné podlahy nejen v běžných, ale i exotických dřevinách. Naše firma má 35 let zkušeností s pokládáním podlah a tak jsme Vám schopni nejen poradit, ale vyhovět i nejnáročnějším požadavkům, včetně speciálních mozaikových podlah. Výhodou podlahy z masivu je především vysoká kvalita a dlouhá ...
Podlahové centrum Ústí nad Labem
Společnost Podlahy Karel s.r.o. Vám nabízí komletní sortiment podlahových krytin. Nabídka podlahových krytin: - korkové podlahy - masivní parkety a prkna - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - přírodní linoleum - PVC. Prodej: - přípravky na čištění a údržbu podlah.
Rodinné domy - výstavba, rekonstrukce, zateplování Ostrava
Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby na klíč - rekonstrukce bytových jader, rodinných domů - pokládka - plovoucí podlahy, lité podlahy, lino - podlahařské práce.
Tesařské, obkladačské, podlahářské práce Jindřichův Hradec.
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Práce tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické, truhlářské. Doprava: -nákladní.
Půdní vestavby, zakázkové truhlářství Soběslav.
Stavební práce: -půdní vestavby na klíč , montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -topenářské, instalatérské práce, elektroinstalační práce -podlahářské práce -truhlářské práce.
Výstavby, rekonstrukce, zateplování staveb Frýdek-Místek
Naše firma nabízí: - výstavbu rodinných domů na klíč (klasické i nízkoenergetické domy) - rekonstrukce hotelů, prodejen, restaurací, úřadů, škol, ubytoven - výstavba, rekonstrukce průmyslových objektů, firem - zateplování staveb - půdní vestavby - montáž sádrokartonu - pokládka obkladů, dlažby - podlahářské práce.
Zakázková výroba nábytku, schodů a podlah
Zakázková výroba nábytku, schodů a podlah
Pokládka podlahových krytin, čalounictví, Jindřichův Hradec.
Prodej,pokládka podlahových krytin: -PVC -plovoucí podlahy -korek -koberce -vyrovnávání podlah. Práce čalounické: -opravy veškerého čalouněného nábytku -výroba autoplachet na zakázku -výroba matrací-pružinové,molitanové lamelové-standardní rozměr -polstrování dveří.
Tepelná izolace, zateplování, soustružnické práce Přerov, Hranice
Naše firma nabízí tyto služby: - zateplování budov - opravy, renovace fasády - hydroizolace - zednické práce - realizace průmyslových podlah - soustružnické práce - frézování - strojní obrábění - válcování závitů.
Stavby na klíč Tábor
Nabízíme kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: restaurátorství památkových objektů, renovace a rekonstrukce, stavební práce, podlahářské práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, tesařské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce, revize.
Akce kuchyně,vestavné skříně,podlahy a dveře
Mimo výroby kuchyní a vestavných skříní na míru nabízíme nyní také za zaváděcí ceny nové dveře a kvalitní podlahy včetně pokládky a zajištění souvisejících stavebních úprav včetně rekonstrukce bytů a bytových jader.Těšíme se na vaši návštěvu ve vzorkové prodejně v Berouně na Husovo nám.36 1.patro nad drogerií DM.
Dveře do každého domu
Dodáváme a montujeme dveře, zárubně, kování, okna, plovoucí podlahy, kancelářský nábytek. Dveře značek Sapeli, HSE, Loprais, Lualdi, FerreroLegno, Dierre, Cocif, Bedex, Jánošík, Alpeaporte, Solodoor a další. Kování Cobra, MaT, Regiuti, Martinelli, Holar, MP kování, Tupai, FSB, Olivari, Colombo a další. Okna firem PKS, Vekra, Otherm Plovoucí ...
Stavební práce, rekonstrukce, rodinné domy na klíč Frýdek-Místek
Nabízíme stavební práce: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - rekonstrukce rodinných domů, bytů - zateplování rodinných domů - montáž sádrokartonu - dlažby, obklady, zámecká dlažba - podlahářské práce - montáž plastové, euro okna.
Stavební práce, opravy, rekonstrukce staveb Moravskoslezský kraj
Nabízíme tyto stavební práce, rekonstrukce, opravy staveb (stavby): - zednické práce - montáž sádrokartonů - zemní a výkopové práce - montáž sádrokartonu - malířské práce - pokládka dlažby, obkladů - sanační omítky - opravy zdiva, balkónů - montáž plastových oken a dveří, žaluzie, rolety, parapety - zateplení fasád - pokládka zámkové ...
Dveře, zárubně, podlahy Břeclav
Montáž a prodej, přestavba a výměna dveří a obložkových zárubní, obložkové zárubně Sapeli, Masonite (Kronodoor), obklady ocelových zárubní, dveře všech typů a provedení. -interiérové (vnitřní), venkovní, vchodové, speciální, bezpečnostní posuvné, lamelové, masivní, bezpolodrážkové kyvné, celoskleněné, zvukově izolační, mechanicky odolné, ...