Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Lité anhydritové podlahy – Jablonec nad Nisou
Anhydritové podlahy představují ideální řešení pro podlahy se zabudovaným vytápěním, čímž se výrazně snižují právě náklady na topení.
Anhydritové podlahy pro perfektní hladkou podlahu vnitřních i venkovních prostor
Průmyslové betonové podlahy najdou své uplatnění ve skladovacích halách či jako základové desky PODLAHOVÉ SYSTÉMY Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Podlahářské práce - vinylové plovoucí a PVC podlahy
zajištění odborných podlahářských prací, položení plovoucích a vinylových podlah, PVC i koberců a další poskytuje v Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Podlahářské práce - vyrovnání podkladu pro pokládku podlah
Základem při provádění podlahářských prací je rovný, hladký a pevný povrch, který je nezbytný pro pokládku podlah. Proto vám ve firmě HARMONIE DESIGN zajistí kvalitní vyrovnání a přípravu podkladu.
Pokládka podlah, podlahářské práce, laminátové podlahy
koberce, PVC, přírodní linoleum, plovoucí, laminátové, vinylové podlahy, pokládka, obvodové a přechodové lišty, montáž podlahových krytin zajistí v oblasti Brna KB komplet servis, s.r.o.
Dřevěné masivní podlahy, parketové vlysy, pokládka, montáž, prodej
Dřevěné masivní podlahy, parketové vlysy, podlahová prkna, masivní kazety, mozaika a jiné podlahy Vám prodá, položí či renovuje firma VK Parket - Karel Janovský sídlící v Praze 8.
Podlahy ze širokých prken výroba Praha -  české podlahy s doživotní zárukou
Specializací naší firmy je výroba české podlahy ze širokých prken - selská prkna, z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m, dále pak podlahy mozaikové, špalíkové a selské.
Průmyslové podlahy pro výrobní a skladové haly, komerční budovy, garáže
Průmyslové podlahy, lité betonové podlahy s výztuží pro výrobní haly, sklady, komerční prostory, administrativní budovy, garáže provádí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Renovace, realizace nových podlah, podlahářské práce, položení koberců
Firma Virtuální dům služeb poskytuje veškeré podlahářské práce na profesionální úrovni včetně položení podlahové krytiny a renovace stávající podlahy. Působíme v Havířově a okolních regionech.
Pokládka podlahových krytin, dřevěné podlahy, PVC, broušení parket, Liberec
Pokládáme podlahové krytiny všeho druhu – koberce, PVC, plovoucí, dřevěné podlahy a další. Brousíme, renovujeme a lakujeme parkety a mozaikové podlahy. Jsme ověřená společnost z Liberce.
Anhydritové podlahy průmyslové betonové podlahy sanace betonových konstrukcí Liberec.
Průmyslové betonové podlahy najdou své uplatnění ve skladovacích halách či jako základové desky.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Prodej podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy | Lanškroun
Prodej podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy v Lanškrouně. Jste-li z Lanškrouna nebo okolí zastavte se u nás, vybrat si, co se Vám líbí. Potřebujete novou podlahu a rozhodujete se, jaká podlahová krytiny je pro Vás nejlepší? Ozvěte se nám, rádi Vám pomůžeme. Naleznete u nás široký sortiment podlahových krytin. Dodávku ...
Podlahářství Nová Paka, Hořice – jičínská JEKA INTERIER
Jičínská JEKA INTERIER se zabývá prodejem a montáží podlahových krytin, dveří, zárubní a kování.
Laminátové plovoucí podlahy, vhodné pro alergiky, pokládka, prodej
Zajišťujeme prodej a pokládku laminátových plovoucích podlah, které jsou vhodné i pro alergiky.
Průmyslové, betonové a anhydritové podlahy Liberec.
Zajistíme pro Vás zdarma zaměření podlahy, kalkulace nákladů na podlahu, poradenství a konzultaci v oblasti průmyslových podlah.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Vinylové podlahy jsou pro podlahové topení ideální – Pardubice
Nabízíme vinylové podlahy společnosti STRNAD Rohovládova Bělá (okres Pardubice), stačí si vybrat z naší široké nabídky.
Renovace, broušení, lakování dřevěných parket, podlahářství, dřevěná kvalitní podlaha
Naše podlahářství Josef Kyselo sídlící v Jičíně Vám zajistí profesionální renovaci Vašich dřevěných podlah dle Vašeho přání.
Podlahy a podlahářské práce od návrhu až po realizaci – Lanškroun
Plánujete pro váš dům či firmu novou podlahu? Ve firmě Podlahy Turek vám nabízíme kompletní servis podlahářství od výběru podlahového materiálu až po vyměření a pokládku. U nás si vyberete ze široké škály podlahových materiálů různých typů i cenových kategorií: - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - kožené plovoucí ...
Profesionální podlahářské práce, pokládka koberců, lina, linolea, PVC
Pokládkou koberců, lina, linolea, PVC a kompletními podlahářskými pracemi se zabývá havířovská firma Virtuální dům služeb, která působí v Havířově a okolních regionech.
Dřevěné, vinylové podlahy či marmoleum? (Mladá Boleslav)
Pomůžeme vám vyřešit jakýkoliv váš požadavek na novou podlahovou krytinu. Jelikož víme co prodáváme, tak pro nás to bude hračka.
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely - oprava, prodej a montáž
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. , z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Pokládka cementové podlahy, camflow, samonivelačni potěr na bázai cementového poijiva
Zajišťujeme pokládku cementové podlahy neboli camflow což je samonivelační potěr na bázi cementového pojiva, sídlíme v Jablonci nad Nisou.
Pokládka a renovace veškerých podlahových krytin za příznivé ceny - podlahářství Praha východ
Společnost PUK Servis, s.r.o. je tradiční česká firma s několikaletými zkušenostmi v oboru pokládání a renovací podlah v Praze a přilehlém okolí.
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
MOSAIC spol. s r.o.
Broušená a leštěná betonová podlaha DURAMO Praha – do průmyslových a administrativních budov
Nabízíme broušenou a leštěnou betonovou podlahu značky DURAMO, které se svou odolností hodí do průmyslových i administrativních budov v Praze i po celé České republice.